![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Reku vēl kaut kas lipīgs =))))
jaca ca cu dipari dralla dripalli drillaa dic dan du la biri dala lubari lubu la... [labāku efektu var noķert ja fonā palaiž vienlaicīgi divus] ^_______^ -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
lol JurCHiX, palaidu divus, un vienkaarshi super xDDDD lOL!
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Apr 25 2006, 21:31) OMFG!! STOP THIS! Es izslēdzu to linku, bet dziesma turpina skanēt...NEPĀRTRAUKTI ō.ō lipīga jau jā, bet man sāk besīt! *ar lielām mokām nospiež restart* Ō.Ō -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kad palaizh 3 fonaa, baigi labi var dzirdeet, ka ritms pluunjo.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
haha
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Akdievs, es nevaru beigt klausīties! XDD Un vēl tā bilde...
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Man patik 20 ta ir genials efekts, jo dazi skan sinhroni un izklausas pec kora XD
Bet tagad man ta dziesma skan visu laiku galva nezinu ka tikt vala ![]() Un kad pariet no 20 uz 1 izklausas garlaicigi ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
uzstādiju rekordu, palaidu ~ 50 reizes, bslsis sāka pārslāņoties un sanāca vibrēšana. tik mani pēc tam firefox pasūtija un aizvēra visu ciet. skaņa uberkruta
-------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Labais... 5 kopā tik superigi skan. Noriskēju atvērt daudz.... pēc 40-tā bail pat palika un komp žēl.
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu gan. Man pietika ar pāris reizē un jau likās traki...
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nostījos. Nu gan- pat Poters ne pa tēmu īsti iepīts, bet rēcīgi!
![]() -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
ja to polku ielaist ar sekundes simtdaljas intervaalu, tad izklausaas super xD kaut gan man liekas, ka vairaak par 2 gan neizklausaas labi.
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
vairaak par 2 izklausaas labi, vnk savaadaak
20 palaidu reizee, izklausaas ka pa virsu kautkaads plulbplbulbupalbupblupaublaualbapllubualplapbaplbu, bet fonaa toch kaa koris dzied un pat liekas, ka tas ir kas cits... vai arii man vnk ausis jau taa sachakareetas, ka taas ir taadas kaa dzirdholukcionaacijas ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Noskatījos daudzus, kurus šeit ielikāt. Baigi labie! Man gan arī nevisai, ja to, kur tā grupiņa improvizāciju taisa, ja uzliek vairākus uzreiz. Pārāk stranna izklausās!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:27 |