![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es to betmenu sanjeemu vakar kkur ap vieniem naktii (sanaak shodien
![]() ![]() un es reecu nezheeliigi ![]() ![]() ![]() edit: tam doomhousu jeega kaada? ![]() ![]() -------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Personām, kas grib pabojāt sev nervus:
http://www.wimp.com/jingle Ceru, ka pareizi uzrakstīju... UZMANĪBU: Vispirms katram gadījumam pārbaudiet antivīrusu!!! Un šis arī: http://forceboy.com/idiot/open.html |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man jau antiviruss kaut ko pateica.
|
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Hmm? Vīrusiem tur itkā nevajadzētu būt... Pēc idejas vajadzēja atvērties ~100 logiem ar uzrakstu 'You are an idiot'... Nezinu, pati es iepriekšminētā iemesla pēc to nepārbaudīju. Ja tur bija vīruss, tad ļoti atvainojos.
EDIT: To par antivīrusu iespraudu tāpēc, ka par tādiem saitiem nekad never būt drošs... |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Un man neparaadiijaas ne tuvu 100 logi. man paraadiijaas tikai viens logs ar kustiibaam un to dziesminju un uzrakstu "you are an idiot"
|
EndlessReality |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ May 26 2006, 17:27) Un man neparaadiijaas ne tuvu 100 logi. man paraadiijaas tikai viens logs ar kustiibaam un to dziesminju un uzrakstu "you are an idiot" Tad tur nebija vīruss? Es nezinu vai man to vākt nost vai nē... Starp citu, tas par tiem 100 logiem bija teikts tur, kur es to atradu. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Mjā. Tas jingle bell ir kas līdzīgs vienai spēlītei, kuras links pamojmu te jau bija ielikts...
![]() -------------------- |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Tas betmens nu ir pilnīgi tizls.
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nez kaa jums, bet man jau patiik
![]() frank sinatra the sign 1 the sign 2 I love noodles St. patricks day Doctor p.s. obligaati jaanoskataas visas joe zombie epas!!!1 -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Mjā. Nav itin kā nekas tāds melns. Man patika tas kur bija don't read...
Kirara |
![]()
|
Man patika pirmaa un treshaa.
|
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Vērtīgs pētījums! Tagad zināsim. Dziesmu varēšu pievienot savai "kuriozu" kolekcijai
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
OMG click this morlimorlimorli mooooole!!!!!!!!111111!~~
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kaede |
![]()
|
Mjā, tas Chacarron tiešām jau pazīstams. Vismaz tagad zināšu, kur tik *skaistu* melodiju tam Betmenam dabuja.
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jaa shitaa vinji kjeemojaas, tas ljoti liidzinaas shim, to es uzgaaju jau kkad ljooti sen, tikai citur, tagad arii atradu tajaa pashaa saitaa, vairaakus taadus tipa AMV zinu
![]() edit:iet runa par Pinsakuras postu This post has been edited by One winged angel: May 30 2006, 21:34 -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:14 |