![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man shkjiet, ka es peec taa Love you message esmu saakusi juugties...
Man vinjas pretiigaa seja visur raadaas! Tagad vairs neskatos nevienu (gandriiz) linku, ko man atsuuta! Starp citu, it kaa baigi labaiz bija no castleofspirits taads, kur bildee, kur nofocheeta istaba, jaasameklee kkas diivains. Meklee meklee un neatrod, bet tad AAAAAAAA kliedziens un pretiiga seja, kaa jaw parasti. ![]() Nu labi... jaasaak dzeest atminja. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pilnīgs kreizis...un cik ilgi viņa šitā skan...?! Es nevaru vairs izturēt!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaa! Tajaa adresee weebls-stuff, reaalie bija visi tie salad fingers. Mazliet neomuliigi palika, bet vinjsh taads laipns...
-------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
QUOTE(Halina @ Nov 10 2005, 18:26) Pilnīgs kreizis...un cik ilgi viņa šitā skan... tu pacieties bišku...10. minūtē būs pārsteigums..bet jāklausās vērīgi.. ![]() (jox) -------------------- ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Heij man tā stūlbā dziesmiņa POTER, POTER, POTER, POTER, POTER, POTER,VĪZLIJ,VĪZLIJ skan prātā man tā interesēja kas tas ir POTER,POTER,POTER,POTER un noklausijos tagat ticiet man es to nožēloju...
![]() Salad Fingers...Nu tas ir kaut kas labs(Tur nu es tev piekrītu Sushi ![]() dubultposts! This post has been edited by JurCHiX: Nov 11 2005, 15:18 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(flasherr @ Nov 11 2005, 00:24) QUOTE(Halina @ Nov 10 2005, 18:26) Pilnīgs kreizis...un cik ilgi viņa šitā skan... tu pacieties bišku...10. minūtē būs pārsteigums..bet jāklausās vērīgi.. ![]() (jox) Tur bija tikai ar Strupu pārsteigums... Shatako- man arī ta dziesmiņa pirmo dienu skanēja visu laiku galvā... ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Pēc visiem jūsu nostāstiem es pat negribu skatīties to i love you message, vai istabu.... Man jau pietika ar LastGuru redzes testu, kurā es tagad dabūju traumu, un visu laiku atceros to asinjaino sadurstiito veceni.... eeeeek
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sushi |
![]()
|
One winged angel, beidzot kaads liidziigs cilveeks man...
Es jau domaaju, ka esmu vieniigaa, kas atceras tos gjiimjus! -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Nov 16 2005, 12:39) Man jau pietika ar LastGuru redzes testu, kurā es tagad dabūju traumu, un visu laiku atceros to asinjaino sadurstiito veceni.... eeeeek Kad es pildiju to testu, es nepamaniju, ka man bija skaņa ļoti skali iesleegta ................................................................................................ es gandriiz no kreesla izkritu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
Nelaimiigais... ja man buutu bijusi vispaar iesleegta skanja, es jaw sen te nerakstiitu, proti, buutu iemesta mazgadiigo psihenee!
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es to testu radiju visiem maniem draugiem....
un pirms radiišanas saciju, lai viņi iesleegtu skaņu skaļaak hihihi ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
A es visiem draugiem teicu, ka baigi reaalais testinjsh, kkaads daltonikju tests, it kaa baigi interesanti...
![]() Rezultaati no vinu puses- scared scared scared ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Bet es tieshaam esmu diivaina...
Man draudzene noskatiijaas love you message un teica:'' kas tad tur bija briesmiigs. tu baidiijies no taas meiteniites. Pilniigi vareeja redzeet kaa vinjai maska uzliimeeta un paruuka, kaa arii zobi... Sorry par dubultpostu... -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu te nu jau ir aizgais pilniga tuta, cik ilgi var rumnat par mistisko POTERA DZIESMINU kas izraisa masu psihozi.paklausijaties pietiek. nav ko speleties art lietam kas nav apstadinamas
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(sipps @ Nov 29 2005, 15:28) nu te nu jau ir aizgais pilniga tuta, cik ilgi var rumnat par mistisko POTERA DZIESMINU kas izraisa masu psihozi.paklausijaties pietiek. nav ko speleties art lietam kas nav apstadinamas Tu neesi izlasiijis visus POSTus Potera prikols jau sen ir beidzies, mees liekam iekshaa citas reeciigas vai funny filminjas un iereecam par izjuutaam!! LOL Editojam: YUUUUUUUU-Gi-OH parodija: spiediet sheit!! reeciigaak buus tiem kas pietiekami normaali skatiijushies Animi par Yu-gi-oh -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |