![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Church @ May 24 2005, 19:24) nee... jo nebija aabolu.. sheit es domaaju GTM kaarshu speeli.. taa bija pirmaa partija manaa muuzhaa... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() ![]() es gribu dabuut to bildi kur chibi un etm eed to aabolu ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(FaNtA @ May 24 2005, 19:29) ![]() ![]() es gribu dabuut to bildi kur chibi un etm eed to aabolu ![]() kursh gan to negribeetu dabuut... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
i see, notaļ interesanti, naaksis atkal kaadu terorizeet lai uzinaatu ko atkal zaķe viņiem lika speeleet
![]() -------------------- /moo
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es izliju paceljam...
shkjaudu tagad... jaa uz zachux un ETM un chibi he hee /ljauni smieklinji -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Janchux |
![]()
|
QUOTE(alt @ May 24 2005, 20:53) a, nu ka marsh izdzer siltu teeju... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 20:30) QUOTE(alt @ May 24 2005, 20:53) a, nu ka marsh izdzer siltu teeju... ![]() ti na kavo kukarekajesh ![]() bija tiirei jauka paseedeeshana ar Tadoru un Churchu kas pievienojaas veelaak:) tnx nezinu kad veel taa sanaaks. -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Janchux @ May 24 2005, 18:41) nav jau par ko... ![]() QUOTE(FaNtA @ May 24 2005, 19:29) hah hah. nekādas publiskošanas. pārkāk provokatīvi!!! *smej* A es esmu redzējusi bariņu otaku apdzērušos... un tagad esmu Chibi-kun! Jo mēs kā čomi rihtīgā bezskarā kaut ko darījām līdz pusnaktij... Un šodien es iepazinu šigfas daudzpusiu. Mweh heh heh. Ne.Aiz.Mir. Sii.Shu. ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
hehehe
bija super piedzirdiijaam chibi pashi arii tureejaam... jaatziist silti ap dveeseli chibi par kaartiigu viiru dariisim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 24 2005, 23:16) *smej* A es esmu redzējusi bariņu otaku apdzērušos... un tagad esmu Chibi-kun! Jo mēs kā čomi rihtīgā bezskarā kaut ko darījām līdz pusnaktij... Un šodien es iepazinu šigfas daudzpusiu. Mweh heh heh. Ne.Aiz.Mir. Sii.Shu. ![]() hehehe driiz vien veel gan buus... un arii checku neaizmirsiishu ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Njā. Mēs ar Kimu nokavējām to vilcienu un centāmies atgriezties, bet... tur vairs neviena nebija.
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Tādēļ, ka bija tikai stunda laika līdz nākamajam vilcienam. ^^
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu es ar oficiaali esmu pieceelies, aizvilcies liidz veikalam, atvilcies atpaklaj, paeedis un saacis lasiit forumu. Vakar bija pavisam jauki un dereetu shitaadas paseedeeshanas atkaartot. Iespaidi vistielabaakie.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |