![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja jau visi tad ne hentai, bet vnk pachupoties
![]() un alus... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ May 25 2005, 22:04) tas bija domāts šausmonošs drauds? You're welcome anytime ![]() a es vienreiz atnākšu!!! Bez besīga klienta pie sāniem.... XD Tikai es noteikti pirms tam nogaršošu visu, ko vien piedāvā McShane's bārs, jo savādāk būs boring. Skatīties. QUOTE(Sigfa @ May 25 2005, 23:04) VISI DZIRDĒJA????!!!! MES EJAM PIE SIGFAS CHUPOTIES AR ALU!!!!!! Sigfa izmaxaa. XD -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
ha ha ha, sigfa tu iekriti un smagi, es tavaa vietaa nebuutu to teici neapdomaadams, nu bet taa ir tava izveelee
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es neizmaksaaju, katrs naak ar kasti alus
![]() |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu neviens jau neliedz arii teeju njemt. Kad tad sho pasaakumu vareetu noorganizeet?
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
hmm, vareetu naakamtreshdien. Es gan veel neko nesolu, redzees kaa te taas lietas izveertiisies.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es nākoštrešdien braucu prom uz Vāciju.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 16:03) QUOTE(+Chibi+ @ May 26 2005, 15:47) Uz cik ilgu laiku tu izchabeesi? nedēļu. Festivāls ir 3.-5., tu jāaizbrauc un jāatgriežas... tātad 1. - 7. Nē, laikam līdz 8ajam tomēr. CENTIETIES IZDZĪVOT BEZ MANIS! -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Tu vienmeer buusi muusu sirdiis. Lai tev vieglas smiltis.
Nu, pirms chibi muus pamet vajedzeetu jau kautko. varbuut varees arii pirmdien un otrdien... tad redzees. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Sigfa @ May 26 2005, 16:35) Tu vienmeer buusi muusu sirdiis. Lai tev vieglas smiltis. Nu, pirms chibi muus pamet vajedzeetu jau kautko. varbuut varees arii pirmdien un otrdien... tad redzees. ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |