![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 26 2005, 11:15) Tagad patīk uzspēlēt japāņu stratēģisko galda spēli - GO. Par citām sporta spēlēm nebiju interesējies. Shaadas sporta speeles neskaitaas. Tad jau te shahu, duraku un dajebko vareetu rakstiit. edg zoli ierakstiitu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hihi futbols man patik vislabak, no visiem sporta veidiem....... super!!!
![]() nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... ![]() ![]() ![]() Basketbols....... nu ta....... spelet var ![]() ![]() laikam tapec ka neprotu hokeju spelet...... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(-Kai- @ May 26 2005, 15:28) ![]() ![]() nu un gandriz katru svetdienu naku to spelet ar draugiem gigigi...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basketbols....... nu ta....... spelet var ![]() ![]() laikam tapec ka neprotu hokeju spelet...... ![]() OMFG! Visu paaremocionaalo postu paraugu paraugs. Taadus postus vajadzeetu izskaust kaa sugu! Tos lasiit ir kaa skatiities reklaamas - kaut kaads raibs murgs, no kura gruuti saprast jeegu. Kai, luudzu, labojies! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
NU vispaar rweti kursh aktiivaa sporta veids mani speej piesaistiit..
Bet vispaar.. beisbols.. kaapeec? Laikam taapeec, ka patiik koncentreeties un meeginaat ieraudziit bumbinu, kad taalido, lai pa vinu vareetu traapiit.. UN noveerot liidzspeeleetaaju sejas, kad esmu uzsitit kaadu home-run ![]() Tad veel lasot citu komentaarus secinaaju, ka tiiri labi patiik arii ritenbraukshana.. Laikam kaut kas ar briiviibas izjuutu.. -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(edg @ May 26 2005, 16:23) QUOTE(Hikaru @ May 26 2005, 11:15) Tagad patīk uzspēlēt japāņu stratēģisko galda spēli - GO. Par citām sporta spēlēm nebiju interesējies. Shaadas sporta speeles neskaitaas. Tad jau te shahu, duraku un dajebko vareetu rakstiit. edg zoli ierakstiitu. Go ir ļoti nopietna profesionāla sporta spēle, kura ir ĻOTI izplatīta Japānā un citas austrumu valstīs. Profesionāli spēlētāji ar to pelna naudu. Japānā ir liela konkurence, lai varētu kļūt par profesionālu Go spēlētāju. Notiek dažādi čempionāti, kuros var iegūt dažādus prestižus titulus. Un šahs arī ir sporta spēle. |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
teiksim taa, man patiik dažaadiibas kaa pludmales volejbols, paintball, riteņbraukšana, futbols, skriešana utt, bet visvairaaks es dievinu peldeešanu
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Varbuut buus offtopic, bet es tomeer uzprasiishu, kaads nezin kaadu skolu, kur var iemaaciities Kung Fu?
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ok, man visvairāk patīk galda tenis - jo... vienkārši patīk,
volejbols - man labi padodas, futbols - vienkārši dauzīt bumbu pa vārtiem. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
edg
Hihihi.... tu doma to smailiku daudzumu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Kagome @ May 26 2005, 17:53) Varbuut buus offtopic, bet es tomeer uzprasiishu, kaads nezin kaadu skolu, kur var iemaaciities Kung Fu? es varu paintereseeties, zinu ka ir, bet neatceros kur ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
![]() Vispaar jau es esmu ljoti mieriigs ieksheeji, un aktiivie sporta (nav svariigi, rietumu, vai austrumu) veidi man deelj taa nepatiik. Kaut gan peec dazhu anime noskatiishanos, es dazhreiz domaaju, a uz ko pats buutu speejiigs (ar vienu pieziimi: taa kaa agresiju no sevis es padzinu, man buutu gruuti kaadam uzbruukt)... Es nenodarbojos ne ar vienu sporta veidu, bet ko es vareetu varbuut kaut kad saakt ir kaut kaads IMA (internal martial art, kaa tai czi). Kas vareetu patikt, ir intelektuaalaas speeles (ne biljards, golfs, vai duraks, bet galda speelas, taadas kaa shahs vai go). Pret GO man it iipashi nav nekaadu pretenziju, un es pat gribeetu uzspeeleet ar kaadu, kaut gan shajaa zinjaa esmu pilniigs iesaaceejs (Hikaru, riikojam chempionaatu, ko...). Kaut kad sen ar vecteevu speeleeju shahu, bet tas bija kaadus 10-12 gadus atpakalj. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:43) Pret GO man it iipashi nav nekaadu pretenziju, un es pat gribeetu uzspeeleet ar kaadu, kaut gan shajaa zinjaa esmu pilniigs iesaaceejs (Hikaru, riikojam chempionaatu, ko...). Kaut kad sen ar vecteevu speeleeju shahu, bet tas bija kaadus 10-12 gadus atpakalj. Davaj rīkojam chempionātu. ![]() Es jau arī esmu iesācējs. Pie tam kādus 2 mēnešus jau nebiju spēlējis un jau aizmirsu visu, ko biju iemācījies. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, pārskrēju pāri ar acīm divu lapaspušu postiem un tā arī nenonācu pie vienota viedolķa, tikai sapratu ka daudziem patīk volleibols tauta vācamies, ejam u pludali un spelejam.
![]() Nu un lai nav offtopic. tad te būs tas kas man nāk pie sirds. Tennis- spēlēu 4 gadu sākot ar 2 klasi. ![]() Futbols- mūža mīlestīa spēlēsanas ziņa, laikam tas man asinīs, tēvs bija profesionāls spēlētājs junioros. ![]() Volleibols- 9 gadi spēlēšanas, 3 gadi profijos uz trīniekiem. Bija jauks trenneris, par spēlētājiem nedomāja, tagad visa komanda vairs nevar spēlēt, jo diemžēl ir lielas problēmas ar ceļiem. ![]() emm, kas vēl, LARP skaitās? Ā, un jā... horse riding, un orientēšanās bija mazumdienās, sākumskolā un pamatskolas sākumā. Bet tauta, es nopietni pa to veolleibolu, padomājiet,man škiet laba iedeja. -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
eu nu, bet ja taa nopietni, tad kaadreiz varbuut vareetu salasiities uz kaadu sporta speeli? itkaa es pats gribeetu paspeeleet taa pat prieka deelj, bet bailes buutu izgaazties kaa vecai seetai visu priekshaa....
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |