![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 26 2005, 10:26) OK, speciāli priekš Chibi, kurai nav laika lasīt blogus, vakar LJ raburesu comunitī We s.ck paziņoja ka viņu subi kavēsies, jo meitiņa brauc uz Anime Expo un ar 85% iespējamību nepaspēs to iztulkot. So pēdējo sēriju varēsim gaidīt nevis nākam sestdien, et vēl labu laiku pēc tam. Starp citu, kas nāks ar mani sist autorus? viņi maitas sabāza visus kulminācijas notikumus pēdējā sērijā! *acīs deg uguns* nu kāpēc viņi netaisīja 24 sērijas, ko? Danke Yume-sama! (atbilstosha uzruna, ne? XD) Nu mjaaaa... \Es autorus sistu par ko, ka ivnj kaadas... 36 seerijas visamz nav taisiijushii.. Kaut arii - tad varbuut zustu visa seriaala burviiba... Overdose. If that is possible when we speak of something so enjoyable. Heh. Seriaals par gejiem. TAS IR SHOUNEN AI!!!! Protams, ka vinji izskataas peec gejiem! Tur jau visa taa saals. ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nupat 12. sēriju noskatījos...
Bieži sērijas laikā apjuku. Sapņot par to ka, pamostās no sapņa par to, ka pamostās no sapņa... @_@; Bet tā vispār man liekās, ka beigas bija labas. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tā sŗijudabūši tikai vakarā, bet par to sapņot par to lai pamostos... āaaaaaaa... tas nozīmē atkal gļuks... es domāju man jau vakar ar gļukiem pietika, bet nekā.... šis ir sv''ets.... bet tomēr varēja garāku uztaisīt...
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Kad Ritsuka visu laiku modās uz tā dīvāna, es neviļus atcerējos Perfect Blue... Heh heh. Sapņi un vīzijas. Kaut kāds ārprāts mani vajā! Heh.
Bet sērija - nu sugoi. Labas beigas. Respect. Nekas netika noskaidrots, bet kaut kā smuki tā savilkts kopā vismaz temorary beigām un vēlmai lasīt mangu. Great. Man ļoti patika. Būs bēdīgi bet iknedēļas Loveless devas, heh heh. XD -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
tām, nu es arī noskatījos 'pēdējo sēriju Lovelesam....
![]() taču sērija bija tiešām laba... GRIBU TURPINĀJUMU!!! (kaļ plānus, kā nolaupīt zīmētāju komandu un iesprostot skapī, lai tie zīmētu turpinājumu). ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Khem...khem... noskatījos šo brīnumdarbu...
![]() Tagad es zinu, kāpēc Chibi avatarā ir ķēde pie kakla pieķēdēta. ![]() ...Dialogi tur kaut kādi dīvaini dažreiz ir, ka gribās sākt rēkt. ![]() Jautājums: "Did you kill them?"; Atbilde: "I love you". ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Nov 14 2005, 17:51) ...Dialogi tur kaut kādi dīvaini dažreiz ir, ka gribās sākt rēkt. ![]() Jautājums: "Did you kill them?"; Atbilde: "I love you". ![]() man liekas diezgan vienkaarsi un logiski... ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
haaai, es arī piekrītu ka šī atbilde ir ideāla. Pirmkārt, tāmēmi atbild uz jautājumu, otrkārt nomierina.. treškārt.. romantikaaaaa...
Un, congrad. Hikaru.. tev patika Loveles, respect! -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Nov 14 2005, 21:25) QUOTE(Hikaru @ Nov 14 2005, 17:51) ...Dialogi tur kaut kādi dīvaini dažreiz ir, ka gribās sākt rēkt. ![]() Jautājums: "Did you kill them?"; Atbilde: "I love you". ![]() man liekas diezgan vienkaarsi un logiski... ![]() ![]() es gan mūžīgi rēcu, kad Soubi tā darīja. Like, q: Nopērc man ābolu a: I love you q: Cik pulkstens? a: I love you Soubi bija ideālais variants, kā tik ārā no jebkuras situācijas. XD Bet ja nopietni - sakumā mani pārsteidza, kā Soubi jau pirmajā satikšanās reizē var tik vienkārši pateikt to "suki"... Tas,nu,liek domāt, ka viņš mētājas ar tādiem vārdiem pa lab' un pa kreisi.. Bet talāk ejot tas jau kļuva tā.. sērīgi. Smeldzīgi. Jo vairāk Soubi mīl Ritsuku, jo bēdīgāk viņš izklausās.. Jo,vismaz es tā to jutu, viņš jau apzinās, ka tā love nav no tām vieglākām.. -------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Vakar redzeeju 1 seeriju, paraleeli skatoties Gravitation (kursh man sobriid skiet interesantaaks
![]() ![]() ![]() Kaads iisti ir aptuvens turpmaakais sizjets? a.k.a. sii anime pamatdoma buutu?.... ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Yume |
![]()
|
aizej palasi anidb.info jo savādāk šeit tiks postoti spoileri, un tas ne gluži visiem patīk..
-------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Beidzot noskatījos šo darbu. Ļoti ļoti patika. Man riktīgi mīļi likās Soubi un Ritsukas attiecības, tas ir, kā viņi savā starpā uzvedās. Juiko likās tāda smieklīga. Tā skolotāja galīgi nepatika. Arī nesapratu, Ritsuka tač tā arī nenoskaidroja, kas Semei nogalinājis un vai vispār nogalinājis, vai ne?! Bet vispār- riktīgi laba anime no mana viedokļa!!!
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Noskatījos pirms kāda laiciņa [damn, kaa es šo topicu varēju nepamanīt?!]
Uzskatu, ka visai laba anime, skaista, dažviet rēcīga. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. (Gravitation un Yami no matsuei blakus nestāv, bet labāka par Sukisho, vismaz man tā liekas(tas ir peec manis radītā kyaaa genre, tāpēc neņemiet vērā, ka pilnīgi neloģisks salīdzinājums) Šī anime vispār ir ļoti noslēpumaina, cauri vijas Mistērija, kura pašam jāatrisina, savādāk liksies, ka animei nav nobeiguma. This post has been edited by Tigra2: May 30 2006, 18:49 -------------------- |
Yume |
![]()
|
khem, khem..par to spoileru - meitenīt, kā tu vari salidzināt 3 dažādu žanru anime seriālus? tas pat politkorekti nav, kur nu vēl loģiski.
Un , nu ja kāds stipri grib zināt kas bija tālāk pēc seriāla.. 5 volume mangai ir iznācis, ejiet lasiet. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ May 1 2006, 14:36) khem, khem..par to spoileru - meitenīt, kā tu vari salidzināt 3 dažādu žanru anime seriālus? tas pat politkorekti nav, kur nu vēl loģiski. Nee, ir loģiski, tās visas ir Uberkawaii anime, kuras liek smaidiit un teikt kyaa ![]() [es esmu murgains cilvēks, neņemt manus spoilerus vērā; un kā gan no tāda cilvēka var prasīt lai viņš buutu polikorekts[man nav ne mazākās nojausmas ko nozīmē polikorekts](Latviešu valodas skaidrojošajā vārdnīcā tāda nav)] šis posts laikam ir Spams, atvainojos. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:36 |