![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
wesee |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 28-May 06 ![]() |
![]() ![]() |
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
es gan skatiijos diezgan sen, bet cik atceros man beigas patika. patiesiibaa beidzaas ar to be continued nu vopshim nekaa noteikta
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. tjipa ritsuka jautaaja soubi vai vinjsh nogalinaatu vinju ja ritsukas braalis paveeleetu bet soubi pateica ka tad driizaak pats sevi nogalinaatu... patiesiibaa sho superiigo animi weel wareetu turpinaat ![]() -------------------- ^_^
|
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
aahh, es esmu redzējusi tikai līdz 6tajai, bet saraustīti..
vispār nekur nespēju dabūt pārējās daļas.. bet noskatoties jau pirmās 4ras - ![]() |
wesee |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 28-May 06 ![]() |
Nu protams ka
![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Es šodien noskatījos visas sērijas.
Man trūkst vārdu. Tīīīīīīk sugoi anime, ka nevar izteikt vārdos. Āpāc, beigas man ļoti patika, tikai man būtu paticis ja Soubi būtu Ritsu noskūpstījis. ![]() Njā, beigas tiešām bija mazliet nesaprotamas, bet tie pēdējie vārdi, kurus teica Soubi, mani ļoti aizksutināja. Vispār man baigi patika ka Soubi tād mīloš pret Ritsuki, bet šis jau to vien prot kā kliegt uz viņu. Un Soubi skumjās acis vai smaids, vai balss, vai vienalga kas, spēj mani izkausēt... ![]() ![]() Nu pats, pats tizlākais,ko es patiešām ienīdu, bija ka tik maz sērijas. Nevarēja vismaz 26? A es dzirdēju ka ir vēl kkāds sērijas, kkādas extras, njā, tikai ilgst 2 minūtes...baigi godīgi... ![]() Maitas. Vajadzēja garāku... ![]() Iemīlējos šajā animē. ![]() Gribu vēl. ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Yume @ May 1 2006, 13:36) Un , nu ja kāds stipri grib zināt kas bija tālāk pēc seriāla.. 5 volume mangai ir iznācis, ejiet lasiet. ja tas ir pieejams anglju valodaa kkur, varbuut vareetu iedot linku,luudzu? *ljoti luudzoshas puppy eyes* -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!! 20 nebija? ![]() ![]() Pagaidām esmu noskatījusies tikai 3 epas, bet man jau baigi patīk ^^ Ļoti kjūtīgi un tieši tas liek man skatīties tālāk. (Nerunājot par Ritsuku ![]() Vispār anime tāda forša, tikai nepatīk, ka Ritsu vislaik kliedz uz Soubi. Kautgan.... tas ir diezgan saprotams... o.ō Es teiksim vispār pīties negribētu ar 18/20 vai cik gadus vecu džeku... o.o Un man ir 12... o.ō Un arī šī anime baigi pievilina... tā īsti nevar atrauties... No šīs animes skatīšanās es pat Soubi kautkad domāju kosplejot! ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!! 20 nebija? ![]() ![]() Pagaidām esmu noskatījusies tikai 3 epas, bet man jau baigi patīk ^^ Ļoti kjūtīgi un tieši tas liek man skatīties tālāk. (Nerunājot par Ritsuku ![]() Vispār anime tāda forša, tikai nepatīk, ka Ritsu vislaik kliedz uz Soubi. Kautgan.... tas ir diezgan saprotams... o.ō Es teiksim vispār pīties negribētu ar 18/20 vai cik gadus vecu džeku... o.o Un man ir 12... o.ō Un arī šī anime baigi pievilina... tā īsti nevar atrauties... No šīs animes skatīšanās es pat Soubi kautkad domāju kosplejot! ![]() Es pārlasiju visu topiku, lai atrastu, no kurienes tu tieši izvilki to quote.. OMFG, es biju tāds spameris. Haha. Anyway. Varbūt tomēr taisi Ritsuku, kā nekā pēc vecuma jūas daudz labāk sakrītat.. Un garuma, hehe. XP (I'm so going to hell for making "height" jokes..) -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nē, es tomēr būšu Soubi!
![]() ![]() Runājot par garumu... hmm... Ja man klāt būtu Ritsuka tad mēs varam pieņemt, ka Ritsuka ļoti strauji ir izaudzis garāks par Soubi. XD Btw, noskatījos visu Loveless. And I love it! ^^ Tikai beigas gan bija nedaudz sviestainas... Lielāko sērijas daļu aizņēma tikai sapņi... Un tas bija biku apnicīgi.. Bet Ritsukas kawaiiness dēļ, to var piedod. ![]() Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Un es atkal nesaprotu - wtf? Semei bija dzīvs?? ![]() This post has been edited by Tomoko: Aug 9 2006, 18:55 |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
OMG!!Es neesmu enveinu seeriju erdzeejusi no shitaa bet es vakar sapnii redzeeju to tur ar taam brilleem!!WOW!!Riktiigs oMG!!Liekas ka tas veesta par to ka butuu jaanoskataas..shobriid velku pirmo seeriju!!
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
..mmmm.. Loveless..!!
anime īstenībā ir diezgan apdalīta ja salīdzina ar manga, bet vienalga.. ..šī ir vēl viena (no ļoti retajiām) anime, kuru noskatījos visas sērijas pēc kārtas, neatraujoties.. neviens mirklis nelikās garlaicīgs vai lieks.. man patikās pilnīgi viss.. stāsts, character-i, artwork, mūzika, .. apturiet mani pirms es izplūstu pārspīlētos glaimos.. *nespēj vairs noturēties un dodas noskatīties vēlreiz* p.s. you better not mess up the caracters when cosplay - pacentieties kā nākas Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. aa This post has been edited by Ginta: Aug 27 2006, 15:06 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tomoko |
![]()
|
OMG!!Es neesmu enveinu seeriju erdzeejusi no shitaa bet es vakar sapnii redzeeju to tur ar taam brilleem!!WOW!!Riktiigs oMG!!Liekas ka tas veesta par to ka butuu jaanoskataas..shobriid velku pirmo seeriju!! Aww.... Soubi rullē! ![]() ![]() p.s. you better not mess up the caracters when cosplay ![]() Eeeerm.. I'll try o.O' Bet ja man nebūs pareizās brilles, lūdzu nesist mani.... ._.' |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Eeeerm.. I'll try o.O' Bet ja man nebūs pareizās brilles, lūdzu nesist mani.... ._.' ..hehe.. neesmu teikusi, ka kādu sitīšu.. ![]() un lai gan ir daudz ideju, kurām piekrītu Agatsuma Soubi-san (..ya'know.. par sāpēm, sodiem utt..) visā visumā tomēr esmu pret jebkādu vardarbību (go Aoyagi Ritsuka-kun go!!).. ![]() This post has been edited by Ginta: Sep 15 2006, 11:50 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
ahh...zineit man ir divas seerijas...bet amn ir atads slinkumss skatiities...nu vnkaarshi taaaaaaaadsss sssslinkumsssssssssss....!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S.Kaads avr pa pm atsuutiit aprakstus?? |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
arfij, tev tieshaam vienalga, ko par tevi domaa cilveeki? <g>
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:21 |