![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
njā, Loveless likās ļoti interesanta anime ar savdabīgu sižetu. vienīgi žēl, ka tik maz epu...
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
..hehe.. neesmu teikusi, ka kādu sitīšu.. ![]() (peim. pamēģiniet kaut vai atrast kādu, kas 6. klasē brīvprātīgi Nietzche lasītu.. būs grūti.. un labākajā gadījumā, ja tomēr kādu atrod - viņ' nav nekādas saprašanas par lasīto.. ![]() ![]() YaaY! I'll be alive! Btw, šoreiz piedodu! XD ahh...zineit man ir divas seerijas...bet amn ir atads slinkumss skatiities...nu vnkaarshi taaaaaaaadsss sssslinkumsssssssssss....! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De, ja Tev ir slinkums, nav citu problēma. Ja gribi, velc, negribi, nevelc. (Jā, es atkal esmu egoistiska un pretīga.) njā, Loveless likās ļoti interesanta anime ar savdabīgu sižetu. vienīgi žēl, ka tik maz epu... Jā, Ritsuka... Epas varēja būt vairāk... Nu, vismaz teiksim..16? ![]() This post has been edited by Tomoko: Aug 10 2006, 21:25 |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
khm...
mans stāsts: vispirms es ieguvu pirmās četras sērijas XD noskatījos tās vairākas reizes.. pašā sākumā īsti neiebraucu, kas un kā (iespējams tādēļ, ka subtitrus lasīju pavirši), bet pēc kādas nedēļas dabūju pārējās sērijas, pareizāk sakot negribēju skatīties tālāk, kamēr nedabūšu pārējās.. un kad dabūju ATKAL noskatījos tās četras.. 4 sērijas beigās sāku raudāt (vienkārši esmu emocionāls cilvēks! :>) un turpināju līdz pat beigām + vēl aizgāju šņukstēdama līdz gultai.. XDDDD es zinu, ka esmu nevainojama.. ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Redzeju pirmo seriju, reakcijas:
1) WTF? 2) Beeeee... Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija: 1)Beeeee... 2) Tfui!!! Bet meitenem tadas lietas patik... This post has been edited by Keydan: Aug 11 2006, 19:18 |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Redzeju pirmo seriju, reakcijas: 1) WTF? 2) Beeeee... Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija: 1)Beeeee... 2) Tfui!!! Bet meitenem tadas lietas patik... juts so you know: tas pat tuvu Yaoi nestāv.. katrs skatās to, kas patīk.. (..un īstenībā arī ne visām patīk, tāpēc.. [censored] ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 11 2006, 20:28 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Doh... riebjas, kad cilvēki Shonen Ai sauc par Yaoi...
![]() Jebkurā gadījumā, man ar tāda pajocīga reakcija bija pēc pirmās sērijas, bet man jau sāk likties, ka tas ir "Just Normal". XD Nu komōn, Keydan, tik slikti tač nebija.. Ne? *Puppy Eyes* Tur no vienas epas neko galīgi nevar spriekst... vismaz man tā liekas... Bet.. - Ehh, ko es tew visiem savu viedokli par Loveless spiežu.. o.ō *Jābeidz spamot* |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Pedofilismu slavinoša anime, kas parāda, ka arī starp mazu puisēnu un pieaugušu vīrieti var būt abpusēja "mīla", to pasniedzot skaistā, aizgrābjošā veidā, tādā veidā radot iespaidu, ka tas ir normāli un pat labi. Skatos Japānā bērnu tiesību sargājošās iestādes "kasa kuli".
Balsoties uz to, ka absolūti nosodu šāda veida attiecības un šādu attiecību tēlojomu videomateriālā, ko redz miljoniem (!) bērnu (!) liktu 0/10, bet tajā pašā laikā gribētos likt 8/10 par skaisto animāciju, aizraujoši pasniegtajiem notikumiem un par atmosfērisko sajūtu, kas paliek pēc šīs anime's noskatīšanās. Ne balts, ne melns. ![]() P.S Jo tuvāk iepazīstu anime un japāņu kultūru vispār, jo vairāk liekas, ka tā ir vienkārši perversa (visās šī vārda nozīmēs) tauta. Žēl... Varbūt auzās skatos. This post has been edited by CirvjaKaac: Aug 14 2006, 00:44 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
P.S Jo tuvāk iepazīstu anime un japāņu kultūru vispār, jo vairāk liekas, ka tā ir vienkārši perversa (visās šī vārda nozīmēs) tauta. Žēl... Varbūt auzās skatos. Par hentai, yaoi utt. japāņi taisnojas aptuveni tā : "Tas viss ir zīmēts. Animes veidošanas laikā neviens reāli nav cietis vai jebkādā veidā tika apdraudēts. Tā ir fantāzija. Kāpēc nedrīkst fantazēt? To jāuztver kā fantāzija." P.S. Novērojot visu pasauli, rodas secinājums - Jo izglītotāka/attīstītāka tauta, jo perversāka. |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Lai gan man nav diezko pie sirds shounen-ai man patika, nesen noskatījos un domāju kaut kur oktobrī vai novembrī noskatīties vēlreiz...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Ja jau slavina pedofilismu, tad...
Es dievinu pedofilismu! Skatīties ir vienkārši Kaifs, man patīk pilnīgi viss - krāsu gamma, mūzika, sižets, tēli... Man patīk arī animācija, un tajā man tiešām ir lielas prasības. Ak, es vienkārši DIEVINU! -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Hinata |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 28-April 06 From: LV ![]() |
omg! best anime ko esmu jebkad redzeejusi! varbuut es bishki paarspiileeju bet nu vienalga...taa arii bija viena no pirmajaam anime ko saktiijos un noteikti pirmaa shonen-ai anime.
![]() -------------------- ^_^
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Man arī pirmais Shounen-Ai. Eh, pirmā reize...
Bet pēdējā sērija tomēr atstāja kaut kādu nepiepildījuma sajūtu - būtu gribējies vairāk par Soubi un Ritsukas attiecībām, un arī tādu īstu atrisinājumu tam visam... Kur var dabūt mangu? -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Manupraat loti laba anime un maga arii, ieaku redzeet - it iipashi meiteneem XD
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Tomoko |
![]()
|
O jā, manga ir laba. Vismaz man tā liekas laba. Btw, bez Loveless es nesen arī noskatījos kādu minūti garas Loveless extras (ja nemaldos, tās kādas piecas bija). Nu vispār - diezgan smieklīgas. ^^
Pēdējā laikā vairāk cilvēku sākuši skatīties Loveless. I'm proud! XD |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Pēdējā laikā vairāk cilvēku sākuši skatīties Loveless. I'm proud! XD it's the contrary for me. I kind of feel sad for loveless becoming a fad..anyway.. šeit ir tas, ko gribēju piekomentēt: -manga ir daudz interesantāka un plašāka. (well d'aa- anime aizstiepj tikai līdz 4. grāmatiņai). -man arvien vairāk liekas, ka saukt loveless par shounen-ai is just wrong. p.s. nov. beigās iznāk vol.7!! (zinu, ka daudziem no manas propagandas ne silts ne auksts, bet tādiem, kas neseko līdzi jaunākajām zerosum publicētajām epizodēm- a major event.) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |