![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Būšu, ja nebūs jāstrādā.
-------------------- ![]() |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
a es vienmēr strādāju. ja nestrādāju, tad mācos.
![]() -------------------- ![]() |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
jaaaa.... nu gluzhi taapat, kaa es, tikai no darba izbeegt nevaru, pat uz 10 minuuteem ne
![]() taapeec jau viag, lai pa pasaakumiem briidina aatraak, vismaz dazhas dienas pirms pasaakuma, lai var noorganizeet briivdienu ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es šodien nebušu
![]() ![]() ![]() ![]() P.s Ja būs Lija tad nododiet viņai manu sveicienu lūdzu ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
arii es nebuushu.
pirmsalgas sindroms <g> ;> |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Taaa..... Man liekaas vai tieshaam mees buusim tikai 4 cilveeki????
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Varbut ar,
jo es 15.00 netieku ..... (tiko uzzinaju) labakaja gadijuma nokave6u ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
aya-angel, yume, hikaru, ray, zuzix, varbuut +chibi+, varbuut Lija, veel nosuutiiju zinju FanTam. Kai varbuut vari buut 15:10 vai 15:15, 15:20, 15:30?
![]() Tad mosh buus vairaak par 4. Es buushu kaut kur ap 15:10. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Em, OK, kas būs, tas būs. Es būšu laikam arī ar 10minūšu kavēšanos, hehe, bet tas jau nevienu nepārsteigs.
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 12:36) Kai varbuut vari buut 15:10 vai 15:15, 15:20, 15:30? tas nav nekas, es buutu vinjam jautaajis par 17.00 vai 18.00 ![]() -- lastguru seezh maajaas un domaa, kad vinjsh beidzot aizvers browseri un anime plejeru un saaks meegjinaat pabeigt kaut ko ljoti vinjam svariigu, ko pirmdien vajag jau prezenteet... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
es būšu. heh.
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu priekš pirmās reizes man bija jautri ") Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti. Vēl aizvien nesapratu, kas bija domāts ar to dinozauru
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 18:09) Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti Tev arii? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 19:09) Nu priekš pirmās reizes man bija jautri ") Secināju, ka dažiem niki ir pelnīti. Vēl aizvien nesapratu, kas bija domāts ar to dinozauru ![]() Sounds fishy! Par ko tu runā? ![]() A pa to dinozauru.. Nu, gaidam tevi, tevis nav. Iet garām dinozaurs. Chibi: "RAY!!!!! RAY!!! ES ZINU,KA TAS ESI TU~!!" -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:07 |