![]() |
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu nez, es tur sēdēju jau kopš 14.50
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs tur varne ilgi bļaustījāmies... Es pat skaļi pa pus centru saucu tevi, heh. Bet tad jau arī Hikaru tevi atrada. Baigi ilgi bija jāgaida. Un šoreiz mēs bijām tādi miermīlīgi.
![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu man ar dzirdi ir pashvakaak
![]() |
Andiigais |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 22-May 05 From: Ogre, Riiga ![]() |
Taa palasot, diegan jautri gaaja jums shajaa tusaa....
he he... ja es tur buutu bijis, buutu veel jautraak ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ray @ May 28 2005, 21:02) mēs to no Ghost Ship izrāvām.. festā kā papagaiļi murmulējām... XD SUGOI!!! -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Yee.. nu es atgriezos ar dažiem zilumiem uz pirkstiem
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 21:25) T.i. pacīnījamies mazliet. ![]() A kaapeec zilumi uz pirkstiem nevis visaas paareejaas vietaas? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
publiskais fui aya'i, kura visu organizeeja, bet pati neatnaaca. Es iisteniibaa gaaju tieshi vinju satikt. >.<
-------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Tears in my eyes..... Chibi-chan, tu tik loti mani miili???????? Tikai manis deel????????? *cries*
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 28 2005, 22:25) Yee.. nu es atgriezos ar dažiem zilumiem uz pirkstiem ![]() ![]() Tu tureejies brashi... =) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(aya-angel @ May 28 2005, 22:49) jaa tevis deelj, paareejos es redzu vai katru dienu, a tu jau meenesi kaa zudusi. fui! ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe.... forsha "strelka"
![]() es tik nesen majas tiku ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
whiiii, tauta, Lija ir atgriezusies pie civilizācijas!!! ---->pie interneta!!!!
Tātad, gribu izteikt publisku paldies vissiem vissiem, kuri mani ar †ādām pūlēm sameklēja un informēja par strelku... ![]() Strelka bija super, pat es ar savām augstpapēdenēm iemēģināju ar kociņiem pabakstīties.. ![]() gomen, Hikaru, es tev laikam pamatīgi pa plecu ievilku.. ![]() Aya, zēl gan ka tu netiki, tik sen neredzēts cilvēciņš... ![]() ![]() ETM, man liekas, ka pie tevis atstāju to metālapstrādes grāmatiņu... Lūūūūūdzu, next reizē paņemsi līdzi????? ![]() QUOTE(Ray @ May 28 2005, 20:02) A, kas tur tāds īpašs... XD tikai nenormāli lipīgs.. sugoii, sugoii!!!!! civilie gan baigi brīnās par šo vārdu salikumu..... sestdien nakts tusā vien kādi pieci civilisti paprasīja šo vārdu skaidrojumu... ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE!
![]() Bet viss. Man tagad parties ar otaku pietiek. Atkal nolīdīšu aizsegā un atbrīvošu jūs no saviem Chibi-herz'iem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 00:39 |