![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 09:57) Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE! ![]() nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... ![]() QUOTE(Hikaru @ May 30 2005, 12:28) QUOTE(Lija @ May 30 2005, 09:43) Nē, nekas nebija. Tas bija maigs pieskāriens. ![]() gomen, Lija, ka es pa tevi vairakas reizes trāpīju (Centos, cik maz varēju). Ļoti atvainojos, ka tevi uzvarēju. ![]() he,he,he es jau jutu, ka tu tā pavieglāk ar mani, tā starp citu, itkā pavicinājies... ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Būtu es tur biju, tā izvicinātos... *sapņains skats*
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ May 30 2005, 14:31) QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 09:57) Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE! ![]() nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... ![]() Protams, protmas, galvenais, ka galvai!!! kaa tad bez taa!!! -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 15:33) QUOTE(Lija @ May 30 2005, 14:31) QUOTE(+Chibi+ @ May 30 2005, 09:57) Mjā, Lija Kloda Batista Šardēna Le Bul De Zira, es tā apvainojos, kad uzzināju, ka tu manu dievīgi noderīgo grāmatiņu esi aizmirsusi pie ETM.. ai, kā redz tu i netaisies man ne māju, ne jaunu automail taisīt! PhE! ![]() nē, CHIBI!!!!!! NĒ!!!! NEDARI TĀ!!!! *raud gaužas asaras un mēģina ielīst kušetītē* es tev uztaisīšu automailu gan kājai, gan rokai, gan galvai... pat papildus skrūvītes ieskrūvēšu.... ![]() Protams, protmas, galvenais, ka galvai!!! kaa tad bez taa!!! No hard feelings... ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Chibi-cyborg! hahaha! Shitais ir daudz ko veerts
![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ May 30 2005, 14:54) Vai tad nepietika ar piektdienas vakaru? =) =) =) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taas lietas nekad memeedz buut par daudz.
Un Chibi-cyborg buutu viens no most deadly, vairaaku apsveerumu deelj. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:06 |