![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
yup, un Zaķīšu pirtiņa ir woah kāds ecchi.
-------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Zaķīšu pirtiņu man nepatika. Rozes Stiebras animācijas stils man derdzas jau kopš bērnības.
-------------------- Press any key to continue
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Nevaru saprast kādā sakarā, bet vairāki cilvēki apgalvo, ka viņiem esot
"triperis uz animēm". WTF? |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manupraat, tas ir kaads lokaals izteiciens. Es dzirdu pirmo reizi.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
urban myth. gigantiskaas maskavas metro zhurkas, un seksuaali transmisiivaa anime ;>
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
church, tu joko, ne? nu, vispirms, man jāuzzin, ko nozīmē ''triperis'', tad var domāt tālāk. man gan liekas, ka viss izteiciens nozīmē kko taml. - mēs esam baigi krutie, nav ne jausmas, kas ir anime, bet uzliksim kādu''gudru'' vārdu, lai tu vari mocīties, un domāt, ka esam kruti!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Church @ May 17 2006, 13:37) urban myth. ... seksuaali transmisiivaa anime ;> vajag uz Myth Busters aizsuutiit lai notestee... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(kahi @ May 17 2006, 19:12) Triperis ir veneriska slimība, laikam sifiliss (varbuut es maldos un tā ir gonoreja) btw.visai bezsakarīgs teiciens, jo tad sanāk, ka tie, kas to saka, ir pārgulējuši ar inficētu anime ( OMG, kaaadaa veidaa to vispaar var izdariit?! ) sorr, par oftopicu... This post has been edited by lastguru: May 18 2006, 21:46 -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
es vienreiz pajautāju klasesbiedram: Kas tavuprāt ir anime? viņš ķēms tāds atbildēja, ka tie esot lielacaini kāmīši...grr pati uzskatu ka anime tā ir māksla, stils un pat dzīvesveids...ienīstu ka cilvēki spriež par to ko nemaz nezin...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Lielacaini kaamiishi? ... Tur ir vairaak patiesiibas, nekaa tev liekas.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Ļoti daudz cilveeku man atbild - Kitajozu Muļķiki. Šī atbilde ir visstulbākā.
Mamma saka : Ķīniešu / Japāņū austrumu māksla Man ir viens draugs, kurš saka ka viņam patīk anime. Vinš bija skatījies DBZ pa RTL. Un tagad velk DBZ no ārzemju torrentiem. Velk visu gabalā uzreiz. Tas aizņems ļoti ilgu laiku ![]() Laiku pa laikam vinš man prasa vai man ne ZB anime? Un es sapratu, ka vinš fano tikai par DBZ un ar manīm skatās anime tikai tā dēļ, ka es izskatos slims un ja vinš nepaskatīsies kopā ar manīm anime, tad es uztaisīšu pašnāvību vai kaut ko stulbu ![]() Ir arī viens cilvēks kurš skatās naruto, bet vinš pārtin sērijas uz kautiņiem un nesaprotot angļu val. skatās. Ir arī draugs kuram patīk anime , bet vinš zin angļu valodu 4 baļu līmenī. Man liekas Tētis arī paliek ienteresēts anime lietās, bet ar Angļu valodu viņam ir švaki. Es biju priecīgs , kad uzzināju , ka sāk uzdarboties tāda fansubberu grupa - Lira, bet viņi strādā lēnu un subo tās anime , kas točna nepatiktu manam tētim. Draugi : Ko šodien dari? Es : Ai hz , šo to Draugi : Ai laikam skatīsies tās bērnu miltenes. Eu vinš skatās kitajozu muļķikus. Un tad mans klasesbiedrs no kura es to negaidīju pateica : Atsienaties jūs ! Tā ir gaumes lieta un ja viņam patīk tad, lai skatās. Es viņu respektēju ![]() A un vel . Manam tētim patīk skatīties Soprano , Lost un citus seriālus. Es viņam parasti saku : Anime tas ir tas pats , bet uzzīmēts. Tapēc es domāju ja būtu Latviešu valodā daudz subots , tad vinsh skatītos anime UN ATŅEMTU MAN DATORU ![]() Tas būtu vis... -------------------- yokubou
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vo-vo. Ja kāds skatās Soprano, Hameleonu Rotaļas vai Santa-Barbaru tad viņš ir stulbs pieaugušais. Ja skatās to pašu tikai animētu, tad viņš ir advancēts otaku
![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Taka: ar nelielu labojumu. lai gan biezhi arii pliekaniiba redzeeta anime sizhetos, dazhi paveersieni nedaudz pozitiivaak veerteejumu izvelk .. eg. tragjiskas beigas holivudiskaa happy end vietaa utml. gan nedomaaju ka kaut kas spees glaabt dbz/pokemonus un izhe s njimi. ;>
|
Taka |
![]()
|
Church: piekrītu, galu galā nebeidzami flešbeki, recapi utml. ir specifisks japāņu izgudrojums
![]() Kā arī idiotiski nobeigumi, kuri bieži vien ir loģiski nesaistīti ar visu pārējo. Oh well, galu galā, tikai Holivuda ražo mēslus, japāņi - nekad! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
es veerteeju apmeeram 4 piektdaljas no animes kaa meeslus. bet laikam daudz lielaaku dalju no holivudas. so - jaa. laikam mans viedoklis i biased. ;>
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:17 |