![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Manam klasesbiedram pasakot vaardu anime uzreiz asocieejas ar hentai.
Reizi pajautaaju. a) Negribi paskatiities kaadu anime? y) Hentai jaa? -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Man gan viens cilvēks godīgi atbildēja, kad šim prasīju, kas viņaprāt ir anime - "nezinu".
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
cilveekiem neesmu iipaši uzbaazies ar jautaajumu "ko tu domaa par anime?" bet klasee zeeni ir staraa par hentai un zin ka tas ir atsevišķi no anime
![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
reku vēl viens, pavisam svaigs
![]() [14:38:06] <JurCHiX> tu zini kas ir anime? [14:38:44] <MaaRc> nojaushu [14:39:03] <JurCHiX> pastaastiisi savas nojautas? [14:40:10] <MaaRc> varu pateikt to ka mani galiigi neinteresee taa beernu padariishana! ![]() [14:42:26] <JurCHiX> gribi teikt ka mees te visi esam beerni? [14:42:38] <MaaRc> beerna praataa.. ![]() [14:44:08] <MaaRc> un veel pie tam neaarsteejami Huh... stāsta te ko pats nesaprot... :/ -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Anime ir ...
QUOTE a> weird shit b> ok, tā arī varētu teikt |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
tēvs to sauc par japāņu nepiepildīto sapni
... citi parasti zin, kas tas ir, bet nesaprot, ko tajā esmu atradusi... ... man pašai sen sanāca nepatīkama pārprašana. es zināju, kas ir anime, bet tad vēl nezināju atšķirību starp anime, manga un hentai. man tas likās viens un tas pats. un pie manis atnāca divi puiši kaut kā sākām runāt par anime un tie jokojot piedāvāja noskatīties kādu hentai. es priecīga atbildēju... jā... nu... toties tagad es zinu ![]() ..un nevarētu teikt, ka man nepatīk ![]() -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Parasti uzzinot ka skatos anime citu reakcija - tai nugan visi nav maajaas. Spriedums - uz Tvaika steidzami.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nez uz Tvaika nevar sariikot ekskursiju? Es esmu pagaidaam bijis tikai atpalikusho beernu internaatskolaa un psihiski slimo beernu iestaadee. Dodu priekshroku peedeejai!
Mosh ShinChan ir paziishanaas Tvaika ielaa? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(edg @ Jul 13 2005, 20:21) Nez uz Tvaika nevar sariikot ekskursiju? Es esmu pagaidaam bijis tikai atpalikusho beernu internaatskolaa un psihiski slimo beernu iestaadee. Dodu priekshroku peedeejai! Mosh ShinChan ir paziishanaas Tvaika ielaa? ![]() Uzkaap uz Vanshu tilta vantiim Nonaaksi tur bez maksas. ![]() -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
bet tad izkljuut no turienes buus pagruuti...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
beidzam offtopicot!
paldies ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu es atrodos starp cilveekiem, kas paarsvaraa izprot kas ir anime. Dazhu attieksme nav pozitiiva, bet ljoti daudziem ir izpratne par to, kas anime ir.
Iipashi neiesveetiitajiem nekad neesmu uzbaazies ar jautaajumiem "kas ir anime?" taapeec nezinu kaa vinji reagjeetu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 13 2005, 19:27) QUOTE(edg @ Jul 13 2005, 20:21) Uzkaap uz Vanshu tilta vantiim Nonaaksi tur bez maksas. ![]() 1. Nē man nav pazīšanās Tvaika ielā (diemžēl) 2. Kad tevi cels nost neaizmirsti paprasīt eklēru. ![]() Runājot par anime jēdziena izpratni, es parasti nevienam neuzbāžos un ar mietu nedzenu sapratni galvā, ja cilvēks gribēs kaut ko sajēgt tad sajēgs pats. Atliek iedot kādu plašām masām skatāmu anime (no pieredzes zinu, ka vislabāk iedarbojas Animatrix), lai uzskati radikāli mainītos. I vairs skaidrot nevajadzēs, pats meklēs pēc nākošās devas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(me&b @ Jul 10 2005, 21:17) Q: Kas ir anime? A: tavs miiljaakais dziivnieks?! |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
man naacaas sastapties ar vienu meiteni, kas domaaja, ka "Tom & Jerry" ir anime
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:09 |