![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vau, tev veicas,viens cilvēks mani par to, ka es zīmēju Japāņu stilā nosauca par zoofīlu, pie tam pārējie teica, ka es zīmēju pikachu.
-------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaa ir daudzi cilveeki ar negatiivu atiexmi pret aime. vakar anglju val diskusijaa pateicu ka man patiik japaanju anime un puse noboliija acis un pastiijas uz mani ar are you sick? skatienu.
![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Varat iedomāties "prikolu". kad es pateicu ka redzu garus, tad visi neko sliktu neteica daži pat izjautāja par šo tēmu, bet kad es pateicu ka man patīk animes, tad uz mani sāka skatīties kā uz mutantu, teica ka es jūdzos.
-------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hmm man pedejaa laikaa cilveeki saka ka anime ir multenes un viņi pat dažus redzeeja un viņiem pat mazlietiņ patika.... Es to skaitu par progresu!
![]() Pietam es jautaaju ari tiem cilveekiem kuri nesen sacija ka anime ir s... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Mani, pazīstamie saka, ka anime ir kautkaadas stulbas multeniites un pirmais, kas viņiem nāk prātā ir Pokemoni
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Sep 28 2005, 09:53) Mani, pazīstamie saka, ka anime ir kautkaadas stulbas multeniites un pirmais, kas viņiem nāk prātā ir Pokemoni ![]() Hehe bet manaam paziņāam nevis ar pokemonieb, bet ar X ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Sep 28 2005, 15:09) QUOTE(One winged angel @ Sep 28 2005, 09:53) Mani, pazīstamie saka, ka anime ir kautkaadas stulbas multeniites un pirmais, kas viņiem nāk prātā ir Pokemoni ![]() Hehe bet manaam paziņāam nevis ar pokemonieb, bet ar X ![]() ![]() The X jau kruts, tev paveicās, viņi droši vien arī Anime uzskata par krutu padarīšanu, nevis kāmani draugi.... -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā jā! Man vēl ir teikts, ka es te Pikachu un Digimonus zīmēju!
Bet X jaw ir superīga anime! Tev paveicies, Kai! ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Missy @ Sep 28 2005, 16:57) man arii taa pataas ir klasee, un kaa vienmeer es esmu taa jukusii, kas skataas animes ![]() kad mans sencis uzzinaaja, ka skatos animes, vinjs mani nosauca par siiko ![]() ![]() bet taa, ja klasee pasakau vaardu amine, visiem tas saistaas ar pokemoniem(konkreetaak pikachu) un digimoniem ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Man pat ir tāda pusiesauka radusies - Pikachu
![]() -------------------- |
animeec |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 21-August 05 ![]() |
brrrr pat negribas prasit es jau zinu ka tas vis beidzas ar citam lietam
![]() vienreiz jau pa mircu paprasiju pazistamajam kas ir anime teica ka kjiiniso multenes ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
Wii viņi par X uzzinaaja no maniim hahaha
es vel nezinu taadu cilveku kuršn nezinaatu par X pazistot mani ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
haa!!! savaadi, bet no vienas puses tik tie6aam puse saka ka Anime ir par pika4u. viens gadiijums (man vislabaak patika) ir 6aads. mans klases biedrs (nosauk6u vinju par Kasparu) Kaspars gaaja gar manu necilo Anime galdu un ieraudziija ka es kaut ko griezzu aaraa. hm... daudz smadzenju vinjam nebija vajadziigs, lai nosauktu manu darbiibu par perversu un visu Anime buutiibu par taadu pa6u (ja two lovers kiss ir pervers tad es esmu Hentai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nezinu, bet ir viena diivaina lieta - ziimeenshanas skolotaaja iisti nezin kas ir anime, bet vinja man ieteica matu knifinju (kaa ziimeet!!!) un man jau pateicoties vinjai iet labaak!
Driizumaa arii ielikshu savus darbinjus ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
No manas mammas: Anime ir multenes! (Tipa, tas pats, ko rāda pa Cartoon Network...)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:14 |