![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Kad gāju devītajā klasē (bija cits sastāvs), tad mēs vienu jauniņo mūzikas skolotāju burtiski izēdām no skolas. Šamā pazuda pēc pusgada. b Bija vēl laime, kad kautkurā klasē pusgadu nenotika ķīmija un fizika. Bija mums te tāds anglenes učuks - Alberto Sadou (klīst baumas, ka šamais Turībā pasniedz angleni tagad). Ja viņu noklaitināja, vinš nu TĀ paņēma aiz auss, ka maz nelikās. Piegāja un paņēma, paplūkāja. Bet kopš 10. klases itkā vairs nekā nav, jo mūsu klase tiek uzskatīta par labāko, iespējams, skolas pastāvēšanas vēsturē
![]() ![]() Maybe biki offtopikā aizgāju, bet nu tas tā. |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
aaa atcerējos vel pāris atgadijumus
pirmais vel šinī gada. vardsakot fizika gada noslēguma kontriķis vispār tīti normāls un viegls bet pēdejie divi uzdevumi murgs. Tad arī sākas labākais. nosākuma mēs tur 4akarējam savu formulu lapiņu un vaidējam ka nav iespējams tu kautko izdarīt. mans klases biedrs artis jau pabeidzis un tos divus uzdejumus atstājis neizpildītus un aiziet prom. tad no blakus sola mārtiņs mans draugs kuram arī galva jau sāpēja no tiem diviem uzdevumie ar tadu tekstu. vāks ku te ir karsti es pārsēdīšos pie loga. un pārcēlas pie manis tad sākas kooperatīvais darbs kura laikā mēs skaļi pa klasi bļaustijāmies viens otru lamājot pa to ka kārtēja uzdevuma risināšanas mēģinājusmir izgāzies. pa to uz4en tiesa tikai skaļi uzbļāva. pēc tam es izvilku no somas kladi un sāku meklēt kādu lidzīgu uzdevumu kas būtu daudz maz pareizs. laiīgā kārta izdevās atrast tādu pašu uzdevumu kads ir ko0ntriķi. ironiski vaine? visu laiku kad rakstijām no klades mēs nežēlīgi rēcam nezik kapēc bet rēcam un ļauni. u4ene gan nevarēja saprast kada lekme mums piemetusies. kad bijām visu norakstijuši mēs mierīgi nodevām. bet šitā ir vislabāka no visām špikošanām kas jebkad mana klasē veikta. turklāt ja u4ene būt nākusi klāt prieki būtu bijuši mazi ![]() ![]() un vel kad gāju sestaja klase. ka zinām tad sākas krivu un vācu valodas . un bij atsūtīta u4ene kas tiko beigusi tikai mācīties haoss bij nežēligs un4eni ignorēja un nolamāja brīnos kā viņa izturēja to gadu. nākamaja gadā viņa šaja skola vairs nemācija vel joprojam tiek spriests ka tik mūsu klase nav vi''u pa taisno uz psiheni aisūtijusi arstēt nervus mūsu klase vispār izceļas ar to ka ignore u4ikus un acu priekša tos nolamā ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
veel viens gadiijums. viens dzeks uz muuzikas stundu ierodas ar 20 min. nokaveeshanos un uchuks vinjam saka, lai atver graamatu un saak skalji lasiit. vinjiem izveidojas "ljoti jauks" dialogs un dzeks pasaka: "Ej Tu d****!" un uchuks kaartiibas kladee ierakstiija TAADU pieziimi, ka muusu uchene bija sokeeta!
-------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
mums klasē viens ierosināja tādu kārtības kladi, taču, kad tā traucēja mums dzīvot, idejas autoru vienkārši atklapējām...
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
mees gan no taas kaartiibas klades nevaram atkratiities, jo uchenei vajag zinaat kas notiek muusu klasee citaas stundaas, bet par laimi es esmu atbildiiga par kaartiibas kladi, taapeec dazreiz pasaku ka esmu vinju aizmirsusi maajaas, bet ir bijushi taadi gadiijumi, ka kaartiibas klade pazuud uz meenesi, un es pie taa neesmu vainiiga, bet gan latenes uchene, jo vinja saka, ka klade nav pie vinjas, bet peec tam tomeer atrodas pie vinjas.
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ceturtajā klasē bija uzvedums, kurā piedalījās mana klase. Viens no klasesbiedriem tēloja zīmuli. Gadiem ejot viņš sāka besīt ārā, un viens no klases atcerējās šo uzvedumu un nosauca besītāju par zīmuļgalu, tā līdz šai dienaj viņš nēsā šo iesauku.
-------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
*ghm* Man ari tipo kaut kas tamlidzigz ir atgadijies... Itka beigta 10. klase [ceru dazhas labas skolotajinas aizmirsis par maniem izdarijumiem] ...
Mums skola ir piespiedu kartas koris... U4ene norm... tikai par sevi pastavet nemak... Viegli ietekmejama... Un vinai atmina kaut ka pieklibo. Katru reizi, kad vina nosauc, kas ir stunda, vienmar mani neatpazist un nosauc cita varda... zb man tas... Itka visu gadu vinai kritu uz nerviem. 2. semestri vina vel joprojam nezinaja manu uzvardu, kur nu vel vardu... Un ta 1 dienu, atkal koris, u4ene censhas vadit musu aptrakusho kori, un mana draudzene sak briesmigi smieties [ es vinai prikolus stastiju]. Skolotaja uzreiz dusmas sauc :"kas te ardas? vai tiesham nevar respektet parejos dziedatajus!!?" Pieiet pie draudzenes, un vinai jau ta vaja atmina, prasa ka draudzeni sauc... A vina tada gudra atradusies, pateica :"neteikshu. Jums tas nav jazina. jums bus vien labak." Ta saka, vismaz centas, ardities. Sak domat ka tad vinu isti sauc... vina skatijas apkart un, domaju skatijas uz draudzeni, un nosauca manu vardu... Es uzreiz, nez, kas man bija uznacis... Laikam besis, ka mani jauc ![]() Un ir vel 1... Gada beigaz... Nesekmiba draud kimija, es eju uz konsultacijam raxtit neraxtitos K.D. citadi izgazishos... Protamz, musu skola kimijas konsultacijas ir visapmekletakaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gada beidzot man jau bija ceriba, ka bushu nesekmiga... A TA MAN 4 IZLIKA! Un ka par brinumu, pedeja K.D. , to kuru raxtiju, dabuju 5 ... Tatad var secinat, ka es -pilniga idiote- varu iegrust skolotaju tadas dusmas, ka vina mani censhas iegazt... Vina mani centas sakaitinat, bet nesanaca ![]() Ja gribi iegazt u4eni... To vien dari ka SMAIDI!!!! ![]() P.S. Es ar prieku gaidu nakamo sadarbibas gadu ar kimijas skolotaju... ![]() -------------------- |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Klasika-
-Skolotāj man vajag uz tualeti! -Aizej. -*Aizbigī uz kafūzi* P.S. Rīt uzrakstīšu vēl kautko tagad jādomā par gulēšanu. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kagome |
![]()
|
MIMI, tava kiimijas uchene atgaaina muusu fizikas ucheni, vinja arii mums brauc augumaa par katru siikumu, piemeeram, par to, ja klade nav ideaalaa kaartiibaaa, saak breekt:"kaapeec nevarat sakaartot kladi, fizikas kladei jaabuut ideaalaa kaartiibaa!" vienkaarshi necieshama uchene
![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(baseboalbatboy @ May 30 2005, 22:39) Klasika- -Skolotāj man vajag uz tualeti! -Aizej. -*Aizbigī uz kafūzi* P.S. Rīt uzrakstīšu vēl kautko tagad jādomā par gulēšanu. Musu skola tas vairs cauri neiet... Direne tagad iet katru stundu est... CIK VAR RIT!!!!???? Mes vienigaiz varam no stundam aiziet... Vidusskola nav obligata ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
QUOTE(baseboalbatboy @ May 30 2005, 22:39) Klasika- -Skolotāj man vajag uz tualeti! -Aizej. -*Aizbigī uz kafūzi* P.S. Rīt uzrakstīšu vēl kautko tagad jādomā par gulēšanu. he,he, kurs taa nedara ![]() ![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
QUOTE(Kagome @ May 30 2005, 22:41) MIMI, tava kiimijas uchene atgaaina muusu fizikas ucheni, vinja arii mums brauc augumaa par katru siikumu, piemeeram, par to, ja klade nav ideaalaa kaartiibaaa, saak breekt:"kaapeec nevarat sakaartot kladi, fizikas kladei jaabuut ideaalaa kaartiibaa!" vienkaarshi necieshama uchene ![]() Kagome... Tikai tava u4ene noteikti, ienakot klase, nesaka :" JUS VISI ESAT IDIOTI! JUS ATKAL NEKO NEJEDZAT! ES JUMS VIEGLU TEMU STASTU, JA NESAPROTAT, TAD PASHI VAINIGI! ES JUMZ 2. REIZI NEKO VAIRS NESTASTISHU! IDIOTU BARZ!" Un ta tas iet katru stundu ![]() -------------------- |
Kagome |
![]()
|
njaa, ieejot klasee vinja uz mums nebljaus, bet ja nav kaut kas pareizi izdariits, tad gan vinja saak bljaut.
-------------------- |
-kumori- |
![]()
|
QUOTE(Kagome @ May 30 2005, 22:49) njaa, ieejot klasee vinja uz mums nebljaus, bet ja nav kaut kas pareizi izdariits, tad gan vinja saak bljaut. Musu blauj: ienakot klase, stundas vidu, un beigas vel piemetina, ka esam nekam nederigi!!! Tas loti cel skolena pashapzinu ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
a waya,fizikas skolotaaja...hehe..muuseejaa rullz,katru rejzi,kad winja pajawtaa kko,ko atbildeetaajs nespeej atbildeet un meegjina domaat,winja saka,ka "juus blenzeeji! nu wai tad man aciis raxtiic? neee,nu man patiik,kaa taa war? jums ir wiens liels truukums - juus negribat domaat! nee, nu Tu patieshaam neesi atjautiigs! atjautiiba ir ljoti wajadziiga! war buut stulbs un centiigs,un wisur tix cauri. war buut slinks un atjautiigs un arii wisur izbrawx. bet,ja ir stulbs un slinks..." weel winja wienrejz tejca,ka "juus zinaat,kas winjam galwaa? torichelli tukshums.."
![]() ![]() un tas jox par "ieshanu uz tualeti".. hehe..kriewu wal skolotaaja ir diiwaina. winjai ir ljoti mainiigs garastaawoklis - wienu stundu saka,ka "juus,meitenes,gan esat gudras,es jau taa wienmeer saku. ja dzimto walodu saprot,tad arii paareejo war izdomaat" bet jau naakamaajaa: "juus wisi mulkji esat wienaadi! nejeedzat pat sawu walodu iemaaciities,kur tad nu weel sweshwalodas!" un tad winjas stundaas wienmeer ir aptuweni shaadi dialogi: (s:skolotaaja, a,b:random skoleenc) a:war uz tualeti aiziet? s:bet aatri.un pie reizes zhurnaalu atnes. b:eu,man arii bulcinju nopeerc! un miiljaa kriewuwal uchjieniite meedz arii zeenus aiz matiem raustiit,nemaz nerunaajot par taadaam lietaam,kaa mantu atnjemshana un izmeshana no klases.. kautgan wisi jaw wienmeer atgriezhas kaa bumerangs...wispaar winja jaw iisti neliekas par mums zinis,pashiem wiss jaamaacaas. biologjijas skolotaaja meedz likt atstaastiit graamatas txtu..gada widuu es jaw izteelojos,kaa maac.gada beigaas nosleeguma kontrikjii staastu wisu graamatu no galwas..bet taa wis nebija,par lajmi.. uuj,sorrz,shitais jaw taac ka miiiilziigs offtopic sanaaaca..bet taada diskusija par uchukiem bij' izweersusies. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:10 |