![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(alt @ Jun 4 2005, 12:49) QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:48) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T.T Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!Un es NEBIJU wajadziiga maajaas!!!!!Es ar gribeeju!!!!!!!T.T NAW GODIIGI!!!!!!!!!! Ehh un naakampiektdien newaru..... ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, es ARIIIIIII Gribu!!!Un Chibi buus un ALT!!!!!ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! ehhhhh, jaaiet wien gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlaikoties!!!! ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! cikos tev tas ilaidums, un vai tu plaano peec svineegaa tuseet ar klases biedriem kopaa? beeeeeeeeh, neko es weel nezinu, buutiiba man bija slinkums un dusmas kaut ko dariit, so izlaidumam buus kautkaada swiniigaa dalja, tad "Grozinju wakars" ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:54) beeeeeeeeh, neko es weel nezinu, buutiiba man bija slinkums un dusmas kaut ko dariit, so izlaidumam buus kautkaada swiniigaa dalja, tad "Grozinju wakars" ![]() come on tas ir tavs izlaidums, to tu vari svineet kaa gribi.. es radus savaacu uz sviniigo, un tad laidu visu maajaas svineet a pati dabuuju attestaatu un devos svineet paari puss latvijai no Valmieras un Pūri. -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
*yawn* esmu beidzot pamodies peec varen aizraujoshaas nakts un ne tikai. Es te veel neesmu iisti svaigs, bet es vareetu meegjinaat apkopot highlights un vispaar atstaastiit.
Taatad viss saakaas ar to, ka es, ar aviizi un uz to veerstiem nodomiem devos uz kongresu nama fontaanu, jau paguvu apseesties un tuuliit lasiishu aviizi kad manu, ka uz manu pusi jau dodaas Raine (naktspukjiite?) un ETM. Kaadu laiku pagaidam, sagaidam Fantu un dodamies pie maniim. Viss pie maniim aizsaakaas visai bikli- tie triis sametaas uz manas gultas un skatiijas uz manii taa itkaa teiktu "Nu, kaa ta tu muus tagad izklaideesi?". Uzliku vienu Basilisk seeriju un vareeju justies prieciigs, cik ljoti autoru sick-ass fantasy ir aizraavusi ETM. Peecaak noskatijaamies paaris Pimp My Ride seerijas un tad jau zvaniija Rags, es Ragam pazinjoju, ka, lai vinjsh ejot uz kongresu namu un tur vinju sagaidiishot ETM, ETM atteicaas no shii goda un smagaa nasta krita uz Fantas pleciem. "Nu shito seeriju noskatamies, tad jau ieshu." Ha! Nu jaa, tad atnaaca Rags un mees noskatijaamies veel kaadas seerijas u.tml. [..nesvariiga, neinteresanta dalja..]Aizgaajaam uzkauties ar buufiem manaa maajas pagalmaa, un iepriecinaajaam kaadu tur dziivojoshu jaunieti, kas vien nespeeja apvaldiit prieku redzeet taadus slimikjus kaa muus un nofilmeeja dalju no ciinjaam. Tad ieradaas Janchux un Lija ar Yumi. Tad mees dzeeraam alu. Tad mees gaajaam peec veel alus. Tad mees, tb. es-yume, fanta-lija, vaartijaamies pa zemi, kautkaaas suuda pudeles deelj. Rags'am ir bildes ![]() *paskataas uz to ko sarakstiijis* aha... Fanta- tu man esi paraadaa vienu simkarti. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
![]() ![]() ![]() Nu ja... *JurCHiX pakasa galvu...* Visa nakts toletē.. He he.. Tas gan būtu fun... Nē nu perversības ar jums tur nepajokam bija... Nabaga Yume... ![]() -------------------- |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() bļaaaaaaaviens, neeeee, kaapeec es laizu garaam afterparty :'( -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
varu pateikt tik vienu
HENTAI HENTAI!!!! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 4 2005, 20:31) jaa tiešaam nabaga yume, kurai taas fantaazijas ir ne sliktaakas tikai virziitas citaa virzienaa ![]() ![]() -------------------- /moo
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
njaa... atkal esu maajaas ap vieniem... es ceru, ka tie, kas taisiijaas TO dariit, tomeer neizdariija.... =) =) =)
-------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Janchux @ Jun 4 2005, 23:51) njaa... atkal esu maajaas ap vieniem... es ceru, ka tie, kas taisiijaas TO dariit, tomeer neizdariija.... =) =) =) Ja vinji bija mutual agreement stadijaa, tad kaapeec liegt cilveekiem to (nav svariigi, kas ir TAS par ko bija runa) dariit? vajag noveeleet vinjiem laimi un papriecaaties par vinjiem... Ja vinjie nevienam citam nedariis paari, tad viss ir kaartiibaa ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
FaNtA |
![]()
|
jap viņi to izdariija un to ko viņi veelaak dariija...
![]() ![]() -------------------- /moo
alt |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Jun 5 2005, 00:44) jap viņi to izdariija un to ko viņi veelaak dariija... ![]() ![]() isteniibaaa... es saakshu domaat ka otaku saak maitaaties un man vairs nebuus interesanti :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ooo... es laikam būšu pirmais kas atskaitīsies par vakardienu/šodienu. Jo mans jau ir darbā... darbā.. ak dievs, cik dzīve ir nežēlīga.
Tad nu tā.... kad tauta bija pavadīt jaņčuku emm, viņi ļoti progresīvi gāja izpeldēties Rīgas kanālā. tas ir Raine un Zaķis bija peldēties. Tavilkās slapjas, no viņām lija. ( hehe, pilsētā Lija ![]() A kamēr viņi bija peldēties, mēs ar Liju atradām sevi ģeniālu nodarbošanos, mēs sēdējām kopīgi pazīstamā YAOI forumā. ![]() ![]() Tātad laika gaitā splapjā tauta atvilkās atpakaļ, un ko jūs domājat.. viņi palika žāvēties? Nekā, visi trīs tas ir Raine, Zaķis un Sigfa izpauda savu mīlestību pret ūdeni tālāk, viņi aizgāja sēdēt vanna, un nevis vanna kā istabā, bet gan vannā, kā priekšmetā. Un sēdēja labi ilgi, Tur pa starpam notika manis apkarošana, jo redzieties es ļaunā mēģināju atņemt bērniem alu ( mazgadīgie alkaholiķi ![]() Tad bija mīģinājums uzlikt wallu uz datora. Varat minēt kādu- tieši tā, yaoi wallu. ![]() Izslēdza, bet kas tad man, uzliku vēlvienu, šoreiz bija labāks ![]() Nu ap pulkstens 5 Zaķiz un Zuziks aizbrauca, visi gulēja. vairāk arī nekas īpašs nenotika. Atsaitot mūsu un ijas novērojumu, ka Sigfam ir krītaā kaite kad viņš ir dāaaudz par daudz iedzēris. ![]() Nu jā, protams vēr ir bildes, bet tās ir stipri emm intīmas. ![]() ![]() Un vle viens novērojums izdarīts šor paceļam uz darbu- pilnīgi skaidrā novērot sadzērušos cilvēkus ir jautri. ![]() +novērojums nr.2. Mēsa r Liju uzvedamies vienādi, abos stavoķļos, gan iekdienas gan affekta. ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
eeeem....
njaaa... nu ko... es saakshu domaat vai maz gribu braukt naakampiekdien pie sigfas... Nee nu Riigaa es buushu jaa... bet -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Brauc brauc.... buus taa weerts
![]() ![]() ![]() Un weel - paldies jums tauta par labi pawadiito laicinju ![]() ![]() ![]() Un par taam bildeem - taa kaa es gribu dziiwot, tad waru aizsuutiit tikai priwaati... (ir sawi iemesli... preciizaak jautaat maashelei... ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
alt |
![]()
|
pasaakumos nemeedzu apkosties, vaartiities pa zemi, lekt kanaalaa, un bildeeties divdomiigaas bildees...
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |