![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
vai vai, kaadi mees kuutri...
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE jo ME BIJA JAABUUT LIETOJAMAI WISU SHITO DIENU ![]() taa jau bildeem nav nevainas*diemžeel* tikkai tie komentaari vareetu buut... ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 21:22) Paldies Zakjpeedinjai par biziiteem, es tagad izskatos peec afro. Es gan sapratu, ka Lija (pon-chik, pon-chik) manu matu revideeshanaa piedalijaas veel peec tam kad biju atluuzis. naf, naf!!!heheheheehe, yeap patieshaam centos, lai gan beigaas nohaltureeju un uzpinu wienu lielu, lai gan ja zinaatu ka Lija ar uzdarbotos tad noteikti ar buutu atstaajusi normaalu laucinju kur uzdarboties!!!! ![]() ehhh, es weel atpakalj celjaa lamaajos, ka neredzeeshu tawu seju kad tu taas piisi waljaa.... QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 21:22) hahaahaaha ![]() QUOTE(Zuzix @ Jun 5 2005, 22:02) 3) Bildes buus tikai taadaa gadiijumaa, ja Kima (maashelis) ljaus man kautko suutit kaadam... taapeec luudzu uz mani neapwainoties, ja neatsuutu bildiites... man tomeer weel negribas ar maasheli striideeties.... QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 22:08) nuuuuuu, es neesmu staraa par bilzhu izplatiishanu....... QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 22:21) buutiibaa jaa, esmu kautruiiga, tikai censhos to neizraadiit (es runaaju pawisam nopietni!!!!) ![]() QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 5 2005, 21:53) QUOTE Paldies visiem tiem, kas kautcik necik piekaartoja dziivokli, iipashi Raine ![]() Sirdsapziņa neļāva atstāt to bardaku virtuvē ![]() nu jaa sakaraa ar to ka aizwilkos pirmaa prom, dziiwoklja kaartoshanaa nepiedaliijos, aba naakosho reizi ja palikshu ilgaak paliidzeeshu gan!!!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu come on, ja jau taa tad vismaz man jau taas bildes gan vareetu atsuutiit.
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 10:40) nu d00h.... Tu piedaliijies, taatad Tu dabuusi bildes 100 %... -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jun 5 2005, 21:54) QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 21:22) Paldies Zakjpeedinjai par biziiteem, es tagad izskatos peec afro. Es gan sapratu, ka Lija (pon-chik, pon-chik) manu matu revideeshanaa piedalijaas veel peec tam kad biju atluuzis. naf, naf!!!heheheheehe, yeap patieshaam centos, lai gan beigaas nohaltureeju un uzpinu wienu lielu, lai gan ja zinaatu ka Lija ar uzdarbotos tad noteikti ar buutu atstaajusi normaalu laucinju kur uzdarboties!!!! ![]() ehhh, es weel atpakalj celjaa lamaajos, ka neredzeeshu tawu seju kad tu taas piisi waljaa.... es uzpinu tikai vienu bizīti!!!!! ![]() ![]() ![]() es arī gribu bildes!!!!! ![]() |
Sigfa |
![]()
|
nu klausies, es domaaju, ka visi grib bildes un visiem kuri bija uz partiju ir pilnas tiesiibas taas redzeet. Zakji, neskaudies.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
man liekas ka arī Ragam bija kaut kādas bildes no pirmā vakara...
![]() Tātad visiem, kam ir bildes no pagājušā tusa lūdzu atzīstieties ar labu!!!! citādi ---> poin-čik, poin-čik ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
juus gribat bildes pie sadaljas gallery, wai tie kas bija sew? es wairs nesaprotu...tie kas bija, tie jau dabuus.....es no pasha saakuma nebiju staraa, jo man likaas ka runa iet par gallery.....
un starp citu Yume, manaa mob ir wiena tawa un Sigfas bilde....arii diwdomiigi.... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sigfa |
![]()
|
visas bildes shajaa threadaa. Nemaz nevajag likt galerijaas.
Nu, es sazvaniju senchus un shie buushot piektdienas vakaraa taakaa, tusinju tikai ceturtdien. |
Kima |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 18:57) visas bildes shajaa threadaa. Nemaz nevajag likt galerijaas. Nu, es sazvaniju senchus un shie buushot piektdienas vakaraa taakaa, tusinju tikai ceturtdien. hehehehe. tad Rainei waardene...hehehehehehehe -------------------- (\_/)
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Raine ir uz nometni visu sho nedeelju, tapeec nekaada vaarda dienas svineeshana ju nu nesanaaks laikam.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
nu tad tusinju ceturtdien?
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
varbuut tad labak treshdien, zinot cik ljoti tas viss ievelkas, un cik liela nekaartiiba rodas. Buutu pavisam nejauki, ja Sigfam naaktos skaidrot vecaakiem kapeec dziivoklis izskataas taa kaa vinjsh vareetu izskatiities.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
hmm, kad chibi buus atpakalj? es sapratu, ka treshdien, varbuut ir veerts sazinaat vinju un pavaicaat cikos?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |