![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(lastguru @ May 31 2005, 22:54) QUOTE(FaNtA @ May 31 2005, 21:44) kas netiek tos ar varu aizvilksim... Interesanti buutu redzeet kaa mani ar varu kautkur aizvilktu... you are welcome to try ![]() ar dageriishiem un zobeniem... =) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Janchux @ May 31 2005, 22:57) QUOTE(lastguru @ May 31 2005, 22:54) QUOTE(FaNtA @ May 31 2005, 21:44) kas netiek tos ar varu aizvilksim... Interesanti buutu redzeet kaa mani ar varu kautkur aizvilktu... you are welcome to try ![]() ar dageriishiem un zobeniem... =) ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Jūs, diletanti... pasauciet īstu profiņu šajās lietās (tiem, kas nesaprata - MANI!!)
![]() Bet ja nopietni, piedāvāju izmantot šo iespēju - ļauni okupēt Sigfas dzīvojamo platību - piektdien. P.S. Sigfa - tu jau protams vari kaut ko iebilst, bet... domā kāds tevī klausīsies? ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ May 31 2005, 23:13) Jūs, diletanti... pasauciet īstu profiņu šajās lietās (tiem, kas nesaprata - MANI!!) ![]() Bet ja nopietni, piedāvāju izmantot šo iespēju - ļauni okupēt Sigfas dzīvojamo platību - piektdien. P.S. Sigfa - tu jau protams vari kaut ko iebilst, bet... domā kāds tevī klausīsies? ![]() ![]() ![]() ![]() nu jau jau visi par 5dienu es ar par 5dienu, bet cikos un kurš zin kur viņš dziivo? -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
viss ko jūs te runājat ir muļķības, paliek viens galvenais jautājums - a alus būs?
-------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE(FaNtA @ May 31 2005, 22:19) QUOTE(Naktspukjiite @ May 31 2005, 23:13) Jūs, diletanti... pasauciet īstu profiņu šajās lietās (tiem, kas nesaprata - MANI!!) ![]() Bet ja nopietni, piedāvāju izmantot šo iespēju - ļauni okupēt Sigfas dzīvojamo platību - piektdien. P.S. Sigfa - tu jau protams vari kaut ko iebilst, bet... domā kāds tevī klausīsies? ![]() ![]() ![]() ![]() nu jau jau visi par 5dienu es ar par 5dienu, bet cikos un kurš zin kur viņš dziivo? Kā es varu jūs sist ja visi mani ieroči pie tevis glabājās? ![]() VVz. Es paļaujos, ka viņš atvilksies uz kopējo pasākumu pa dienu. ^^ [upd.] Par alkaholu neatbildu. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ May 31 2005, 23:21) QUOTE(FaNtA @ May 31 2005, 22:19) QUOTE(Naktspukjiite @ May 31 2005, 23:13) Jūs, diletanti... pasauciet īstu profiņu šajās lietās (tiem, kas nesaprata - MANI!!) ![]() Bet ja nopietni, piedāvāju izmantot šo iespēju - ļauni okupēt Sigfas dzīvojamo platību - piektdien. P.S. Sigfa - tu jau protams vari kaut ko iebilst, bet... domā kāds tevī klausīsies? ![]() ![]() ![]() ![]() nu jau jau visi par 5dienu es ar par 5dienu, bet cikos un kurš zin kur viņš dziivo? Kā es varu jūs sist ja visi mani ieroči pie tevis glabājās? ![]() VVz. Es paļaujos, ka viņš atvilksies uz kopējo pasākumu pa dienu. ^^ [upd.] Par alkaholu neatbildu. hm.. vai tad pie Fantas ir tavi ierochi? man liekas, ka vinji ir pie ETM... ![]() un kas to lai zin varbuut tu esi uztaisiijusi jaunu zobenu, kas labaaks par abiem ieprieksheejiem... ![]() -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu ok, tad piektdien, tiem kas netiek- veel ir naakamaa nedeelja
![]() alu njem liidzi tie kas grib dzert alu. pie maniim nekaa nav. |
Naktspukjiite |
![]()
|
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 1 2005, 06:38) nu ok, tad piektdien, tiem kas netiek- veel ir naakamaa nedeelja ![]() alu njem liidzi tie kas grib dzert alu. pie maniim nekaa nav. vai ta tu neliec? Es kautkur tādas baumas esmu padzirdējis ka tu alu likšot.. ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es gan kaut kur biju maniijis kaut ko liidziigu "katrs njem liidzi kasti alus". Tas nu galiigi neatbilstu tam ka kaads kaut ko uzsauc.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ETM, ko tu te dari? Tu taksh vaacijaa
![]() jaa gan, runa bija, ka katrs njem liidzi kasti alus ![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Mans veel Ventspilii, uz to taalo zemi, kur ljautinju runaa diivainaa (un visnotalj nepareizaa) valoda, es braucu veelaa peecpusdienaa.
-------------------- Because i can!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:02 |