![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
hah, tu gan mums esi gudrs...tikai neliels labojums.....Chibi panjeema liidzi mob, nepanjeema laadeetaaju "jo nebuus jau kur uzlaadeet", taa wismaz winja teica pirms brauca prom...es aizsuutiiju iiszinju, tikliidz winja iesleegs mob, iiszinja buus klaat, es wismaz taa ceru.....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
atliek wien cereet, ka winja tieshaam iesleegs mobi... (I meen pirms ieradiisies Latwijaa...)
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu tad reaali paliek taa, ka ja sanjemam zinju no vinjas pirms treshdienas tad taisam treshdien, ja nee tad ceturtdien vinja buus klaat un vnk vaidzees pirkt mazaak alu
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Veel joprojaam skjiet ka alus rullee? nee nu es par to jau nestriidos, bet te no dazhiem (tiem kas nebija) izskaneeja domas ka otaku pasaakumaa alu nevajadzetu (pareizaak sakot alkoholu kaa taadu). Buutiibaa par to ir veerts padomaat, bet es buutu par alu, jo tas tomeer nevienam netiek uzspiests, kursh grib tas dzer, kursh negrib, nedzer. Neviens jau akuraat riiklee nelej.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mnjaa, nu tas, ka ir nepatiikami atrasties dzeerushu cilveeku kompaanijaa ir visai pashsaprotami, tad mees vareetu padomaat vairaak par citiem un katram tik 3 pudeles
![]() Un come on, Alus 4eva! es shobriid dzeru taas paaris pudeles, kas palika paari ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 21:34) Saucaas- 'buusim toleranti publiskos pasaakumos' kampanja. Un come on, Alus 4eva! es shobriid dzeru taas paaris pudeles, kas palika paari ![]() Toleranti buus tie kas nekliegs "nost ar alkoholu", juus buusiet pieklaajiigi un meereni. (attureeshos no citiem komentaariem lai nevienu neaizvainotu) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 6 2005, 21:39) good point ![]() no maniim ir jaamaacaas ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Taatad taa... me taa arii nesaprata - 3dien wai 4dien ir tas tuss???
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sigfa |
![]()
|
no chibi ne zinjas- ceturtdien un ar nelielu akahola devu
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, tā, neko tā arī nesapratu, tauta kad jūs nolemjat līdz halam kas, kad un cikos, atsūtiet lūdzu visu vienā sms, cik zinu no tele2 vēl var sūtīt bez maksas.
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
A kur juus satiekaties, mosh mani ar liidzi pakjersiet?
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
Nu, es domaaju taa- Sho ceturtdien, pulksten 14:00 pie kongresu nama fontaana. ETM, pakjer 10 pudeles bauskas tumshaa, izdzersim taas, iesim peec veel 10 ja gribeesies
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
jauki
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Njjjaa kongresu nams..., kur tas atrodas. Neesu jav nekaads staigaataajs pa centru.
Mosh kaads var satikt mani pie Origo. ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
hey es riit braucu uz riigu saakam riit
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |