![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
pagaajushoreiz bija, buus ok. Pat ja nebuus, kaadas probleemas.
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 7 2005, 21:56) sigfa riit luudzu LUUDZU riit ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nenormāli rēcīgs ir fakts,ka es ceturdien nenākšu, hah hah. Varu tikai rīt, t.i. 3dien. Lūk tā, mīlīši. Bet - skatoties uz visiem šiem textiem - jūs lieliksi iztiekat arī bez manis.
Un jā, es esmu dzīva. Wohoo. ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nolemts, taisaam riit. T.i. shodien. Nu vobs4em gan jau ka buus labi. Riit no riita jaameegjina Sigfa terorizeet lai laizh dziivoklii iekshaa un tad jau taa lieta buus nokaartota. Ja nu baigi vajadzees es vareeshu kaadu arii pie origo ulkstenja savaakt, bet tad ir jaasarunaa ieprieksh, jo no Sigfas dziivoklja aes uz turieni paklaj nevilkshos.
-------------------- Because i can!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Psc, es atkal netieku....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 8 2005, 00:16) Nenormāli rēcīgs ir fakts,ka es ceturdien nenākšu, hah hah. Varu tikai rīt, t.i. 3dien. Lūk tā, mīlīši. Bet - skatoties uz visiem šiem textiem - jūs lieliksi iztiekat arī bez manis. Un jā, es esmu dzīva. Wohoo. ![]() yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh chibi chibi ![]() es braucu uz riiguu -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok, tad divos pie kongresu nama fontaana.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
tauta šodien es tieku tikai pēc 16.00, jo kādam vēl ir jāstrādā.. un it kā arī vienreiz mēnesī, tobiš, šodien biju nolēmusi aiziet uz skolu, taču laikam šī nebūs tā laimīgā diena, kad mani tur redzēs..
![]() Chibi lai tu arī būtu!!! ![]() |
alt |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Jun 8 2005, 08:38) tauta šodien es tieku tikai pēc 16.00, jo kādam vēl ir jāstrādā.. un it kā arī vienreiz mēnesī, tobiš, šodien biju nolēmusi aiziet uz skolu, taču laikam šī nebūs tā laimīgā diena, kad mani tur redzēs.. ![]() Chibi lai tu arī būtu!!! ![]() tauta savaacaas un uzzvana man.. nav informaacijass kur vareeshu atrasties.. -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
OK: Ja kaads veel nezina kur ir tas "fontaans", jeb, kaa buutu pareizi jaasaka, struuklaka, tad es ap vieniem pie origo groziishos. Ja kaads bez zinaama cilveeka, deelj kura es uz turieni vilkshos veel grib pievienoties tur, buutu veelams mani sazvaniit. Ja nevarat atrast manu telefona nummuru, mekleejiet kaartiigaak, ja veel tad nesanaak, tad prosta nav lemts.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*yawns* Es tā skatos kā mana muļķīgā cerība paraxtīt līdz party kursa darbu lido uz nebūtību... *māj cerībai atvadas* See ya later!
Mjā,,,, Tas nozīmē, kam man arī jāģērbjas... Jāsadziedē visi savi apdegumi un jāsākj atkal kustēties.. Noooooo..... ![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
pasaakums ir tiiri vtaa neko.. ir ekstras visaadas..
bet Fanta, liels tev paldies iisteniibaa, jaa Tador tu kaadreiz dabuusi arii pa zobiem, zinaasi kaa gruustiit fantu manaa virzienaa... saap... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
esmu maajaas
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
alt |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Jun 8 2005, 23:14) esmu maajaas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cikos buusi, mans miiljais IIPASHUM! ![]() tu daudz nokaveeji cilveeki tika peldinaati... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(alt @ Jun 9 2005, 06:46) cilveeki tika peldinaati... Cik tad vienlaiciigi tajaa vannaa vareeja buut cilveeki izpeldinaati...??? (man ir bail domaat, cik laika pavadiis nabaga sigfa censhoties savest kaartiibaa dziivokli liidz vecaaku atbraukshanai...) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |