![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(lastguru @ May 31 2005, 21:54) QUOTE(FaNtA @ May 31 2005, 21:44) kas netiek tos ar varu aizvilksim... Interesanti buutu redzeet kaa mani ar varu kautkur aizvilktu... you are welcome to try ![]() he heee QUOTE(Janchux @ Jun 1 2005, 05:24) hm.. vai tad pie Fantas ir tavi ierochi? man liekas, ka vinji ir pie ETM... ![]() un kas to lai zin varbuut tu esi uztaisiijusi jaunu zobenu, kas labaaks par abiem ieprieksheejiem... ![]() es arii gribeeshu uzkauties QUOTE(ETM @ Jun 1 2005, 08:33) Mans veel Ventspilii, uz to taalo zemi, kur ljautinju runaa diivainaa (un visnotalj nepareizaa) valoda, es braucu veelaa peecpusdienaa. ko tu dariit tai unzer faaterlandee? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 1 2005, 05:38) nu ok, tad piektdien, tiem kas netiek- veel ir naakamaa nedeelja ![]() alu njem liidzi tie kas grib dzert alu. pie maniim nekaa nav. a teeja???? BTW ne naakamo bet aiznaakamo 5dien Andiigajam a.k.a GTO ir dzimshanas diena, vinjam toch vajadzeetu uzriikot vakaru ar alinju un hentai ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, tad man jaauzzin kad preciizi senchi buus maajaas
![]() Nu tad piektdien. Tiekamies pie Kongresu nama fontaana, lai man mazaak jaaiet ![]() teejas ir sameeraa nedaudz, es teeju konsuumeeju visai lielaas kvantitaatees. |
alt |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jun 1 2005, 10:59) hmm, tad man jaauzzin kad preciizi senchi buus maajaas ![]() Nu tad piektdien. Tiekamies pie Kongresu nama fontaana, lai man mazaak jaaiet ![]() teejas ir sameeraa nedaudz, es teeju konsuumeeju visai lielaas kvantitaatees. he hee tas.. lab.... mosh des te tomeer buushu, jo jurchiks neljaujaas pats braukt... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Jun 1 2005, 14:16) QUOTE(alt @ Jun 1 2005, 10:38) BTW ne naakamo bet aiznaakamo 5dien Andiigajam a.k.a GTO ir dzimshanas diena, vinjam toch vajadzeetu uzriikot vakaru ar alinju un hentai ![]() ja onizukaj .. tad bez p0rno / hentai gabaliem/bildeem veel vaig ienest kaudzi videospeelju, cigaretes un vairaakas sixpacks ;> atnesiisi? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Un tas viss notiek SESSIJAS laikā, kad ir depresijas un pagrimuma periods. Man piektdien jāmācās. Un vēl 2 nedēļas nežēlīgi jāmācās.
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Jun 1 2005, 17:41) QUOTE(Hikaru @ Jun 1 2005, 17:36) Un tas viss notiek SESSIJAS laikā, kad ir depresijas un pagrimuma periods. Man piektdien jāmācās. Un vēl 2 nedēļas nežēlīgi jāmācās. ![]() ![]() taa vish i. jau sen kliist apkaart urban legend, ka saakoties sesijai studenti beidz studeet un saak maaciities ;> vispasaules depresijas laiks :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jun 1 2005, 17:36) Un tas viss notiek SESSIJAS laikā, kad ir depresijas un pagrimuma periods. Man piektdien jāmācās. Un vēl 2 nedēļas nežēlīgi jāmācās. ![]() ![]() Nu un kas tad tu buusi? Bakalaurs vai jau magistrs? Un kur tieshi? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
Sigfa, tad cikos tu vaac cilveekus, un vai tas buus arii naakampiektdien?
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man personiigi ir dzilji vienalga, bet jau man jaaizlemj, tad kaados 14:00 vareetu buut pilniibaa ok.
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
ee, a kas tad ar tiem kino gaajeejiem O.o man nav nekas pret 1400 bet es domaaju, ka labaak buutu 1500 ^^ + mazums vel kaadam kkaadas dariišanas un varees tikai veelaak pievienoties
-------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Sigfa |
![]()
|
ak jaa pareizi, bija tas kino gaajiens... nu, kad tad buus tas kinchiks? Raine?
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Tātad - par kino gājienu:
tautas vairākums pieprasīja "Hitchhiker`s Guide to the Galaxy". Tam ir divi iespējamie laiki: 14.00 un 16.30. Ja pieņemam, ka visi varētu paspēt uz seansu 14.00, tad varētu sarunāt, ka visi pulcējas pie FC 13.30-13.45. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |