![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, laikam nekas cits neatliek, kaa atstaat lijai iespeeju pievienoties peec kino, jo ja mees visi ejam uz kino 16:30. tad jau vakars klaat. Nu tad taa arii daram, ejam uz seansu 14:00 un peecaak pie maniim.
VAI ARII- ejam uz kinchiku atsevishkju dienu, piemeeram sestdienu, un riit vnk pie maniim. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 2 2005, 16:15) hmm, laikam nekas cits neatliek, kaa atstaat lijai iespeeju pievienoties peec kino, jo ja mees visi ejam uz kino 16:30. tad jau vakars klaat. Nu tad taa arii daram, ejam uz seansu 14:00 un peecaak pie maniim. VAI ARII- ejam uz kinchiku atsevishkju dienu, piemeeram sestdienu, un riit vnk pie maniim. piektidienaas tie leetie seansi tak ![]() nez man taakaa no riita dereetu zinaat cikos, kas un kaa -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nju oki es skrieshu ka wareeshu...aba nesolu, tikko atklaaju ka "moi finansi pojut romansi" pheh un taa wienmeer...
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Tā sanācis, ka es rītdien netieku uz seansu.
Kāpēc? ehhmm... kaut kas līdzīgs darba darīšanām. P.S. lūgums nesist mani pārāk stipri ![]() P.S.S. pastāv 10% iespējamība, ka tomēr paspēšu |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
leemums paliek viens- paarceljam kinu skatiishanos uz naakamo nedeelju, piemeeram, pirmdienu. Riit tad vnk paseedeeshana pie manis, bet pagaidaam gan neizskataas, ka buus daudz ljauzhu...
|
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Laba doma. ^^
|
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
Cikos un kur tauta pulceejas, lai dotos pie Sigfas? =)
-------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Eh, es brivs esmu tikai pec 18:00
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sigfa |
![]()
|
nu ok, tad tiekamies 14:00 pie kongresu nama fontaana. Tie kas tiek veelaak zvana Alt un prasa, lai vinja iet pakalj, jo man buus slinkums.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Var savākties arī grupa vēlāk kaut kur Origo, parastajā strelku vietā un tad arī es varu aizvest..
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
aha arii labi. Nu, ja vispaar ir cilveeki kas naav peec 3, tad lai vinji sazinaas ar tevi tad. Man gan neliekas, ka mees buusim vairaak par kaadiem 6 cilveekiem ._O
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 2 2005, 19:20) nu ok, tad tiekamies 14:00 pie kongresu nama fontaana. Tie kas tiek veelaak zvana Alt un prasa, lai vinja iet pakalj, jo man buus slinkums. droshi ![]() es veel esmu liepaajaa HE HEE plus mani uz manu telefonu sazvaniit, var tikai DIEVI ![]() 574767 ![]() Liju vieglaak rokaa dabuut... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
pheeeeeeeeee, tip tieku, tip neee....mums kaut kaadi cieminji
![]() nu wiss izsuudzejos, tagad juutos labi!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |