![]() |
![]() ![]() |
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(kima @ Jun 2 2005, 20:59) apskaaviens.... QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:11) he hee bauskas veseliibu ![]() un MTG -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mmm, nu ja jau njem tad njem bauskas tumsho vai uzhavas
![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:11) faktiski es prasīšu gan!!!!!! KO TU TE DARI?????? ![]() ![]() TAUTA ZVANĪT MAN VAR TIKAI UZ VIENU TEL!!!!!!! ----->8377912 ![]() ![]() p.s. es alu vispār nedzeru, tā ka iešu kompānijas pēc.. ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mees neejam dzert!! Es saakotneeji domu par alu vispaar izmetu joka peec, bet ja jau ETM grib pirkt, es neatteikshos
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 09:41) mees neejam dzert!! Es saakotneeji domu par alu vispaar izmetu joka peec, bet ja jau ETM grib pirkt, es neatteikshos ![]() es NEBRAUCU.... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Sigfa |
![]()
|
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 10:23) nu un ko tu izdariisi ja neieradiisies? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:23) alt NEBRAUKS! Kas tur neskaidrs? -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 3 2005, 11:27) QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:23) alt NEBRAUKS! Kas tur neskaidrs? laikam jau tas, kādēļ nebrauks :> ko tu viņai izdarīji? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(anti @ Jun 3 2005, 11:28) Viņai jāstrādā! Un es nelaidīšu pie večiem kuri dzers alu un skatīsies Hentai! -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jun 3 2005, 11:30) QUOTE(anti @ Jun 3 2005, 11:28) Viņai jāstrādā! Un es nelaidīšu pie večiem kuri dzers alu un skatīsies Hentai! .. jo pašam gribās, ne? un vispār - kurš bij tas, kurš no rīta priecājās un vīteroja, ka nu būšot 2as brīvas dienas un varēs tusēt, m?? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
jurc |
![]()
|
nu lab.. viņa pati arī pārdomāja.
Un neiebraucam offtopicā! Nebrauks un viss!! -------------------- |
alt |
![]()
|
situaacijua ir shaada...
man shis meenesis vnk sanaak pasaakumi katru nedeelajs nogali... taapeec noleemu, ka dereetu tomeer shonedeelj nebraukt, jo naakamnedeelj jaabrauc pat taalaak par riigu.. pluss shodien braUC SHEFS.. var jau buut ka es tomeer briinumainaa kaartaa atlidoju, bet tas gadiijumaa ja cilveekam mashiinaa buus viena lieka briiva vieta, ja buus tad buushu ap 8tonjiem devinjiem.. bet varbuutiiba ir neliela... ![]() juus tak varat arii bez manis, jums veel nav taa stadija, ja alt nav, tuss nenotiek ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
eu, eu tauta, ko jūs...
![]() ![]() |
alt |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 11:13) hey es tachu neesmu visi?! esmu?! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |