![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bah, lai nu paliek, ja negrib- negrib. Nav spiesta lieta.
Lastguru: Kapeec tev ir taada tieksme iespraukties diskusijaa un pateikt "Es neieshu! Un juus mani neaizvilksiet!" Te neviens nevienu nekur nevelk, tu vispaar veel neuzvienu tusinju neesi bijis, taakaa tevi neviens nemaz negribeeja vilkt. Seedi mieraa un nespamo. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oficiāli 19.15. pie ORIGU parastajā strelku vietā!!!!!! es savācu grupu un tad ejam!!! tie kas nāk dod ziņu!!!!
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 14:14) oficiāli 19.15. pie ORIGU parastajā strelku vietā!!!!!! es savācu grupu un tad ejam!!! tie kas nāk dod ziņu!!!! ![]() gana veelu ![]() he hee ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 14:19) QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 14:14) oficiāli 19.15. pie ORIGU parastajā strelku vietā!!!!!! es savācu grupu un tad ejam!!! tie kas nāk dod ziņu!!!! ![]() gana veelu ![]() he hee ![]() nezinu, no Yumes dabūju ziņju ka viņa tad būs... ![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
beeeeeeeeeeeeeeeee, tikliidz uzraxta ka neteik taa tiek, shodien pa dienu tomeer biju briiwa, aba negribeejaas uzprasiities, ja jau uzraxtiiju ka nebuushu, tomeer shkjiet ka pa nakti gan netikshu (lai gan kas zin, kaadi briinumi notiek?
![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jun 3 2005, 18:03) beeeeeeeeeeeeeeeee, tikliidz uzraxta ka neteik taa tiek, shodien pa dienu tomeer biju briiwa, aba negribeejaas uzprasiities, ja jau uzraxtiiju ka nebuushu, tomeer shkjiet ka pa nakti gan netikshu (lai gan kas zin, kaadi briinumi notiek? ![]() ![]() weeeeeeeeeeeeeeeee nee nee bez manis eeeeeeeeeeeeeeeeeeee tasukete, kudasai..... lab lab, have fun people ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:38) Seedi mieraa un nespamo. Kushhhhh. no offense in this forum. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Jun 3 2005, 19:00) buusim visi draudziigi... Sigfa aber next friday.... he he heeee nekur nespruksi arii no manis ![]() buus pat chibi jaa me gribees zinaat kaa jums tur iet/gaaja ![]() hentai?! or just echi? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Janchux |
![]()
|
![]() knight ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 26-December 04 From: Latvia ![]() |
taaks es jau maajas... =)
vinji veel tur palika diskuteedami par pudeli u.c. lietaam... =) zheel, ka nevareeju palikt... =) -------------------- When you want to fool the world, tell the truth. /Otto von Bismarck/
Call a friend, Call Janchux! |
alt |
![]()
|
QUOTE(Church @ Jun 3 2005, 22:38) QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 19:22) no hentai. just kids romance anime about friendship, pets, peace, magic with yaoi, tentacles, SM and other stuff kids just love ;> looks like... RIGHT YOU ARE! ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
party bija pa pirmo, janchux tu daudz ko palaidi garaam
![]() ![]() ![]() ps - es juutu sigfam ja naakam 5dien atkal buus... -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
alt |
![]()
|
QUOTE(FaNtA @ Jun 4 2005, 11:39) party bija pa pirmo, janchux tu daudz ko palaidi garaam ![]() ![]() ![]() ps - es juutu sigfam ja naakam 5dien atkal buus... Vinji neskatiijaas hentai vinjiem bija HENTAI!!!! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T.T Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!Un es NEBIJU wajadziiga maajaas!!!!!Es ar gribeeju!!!!!!!T.T NAW GODIIGI!!!!!!!!!!
Ehh un naakampiektdien newaru..... ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, es ARIIIIIII Gribu!!!Un Chibi buus un ALT!!!!!ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! ehhhhh, jaaiet wien gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlaikoties!!!! ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
alt |
![]()
|
QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:48) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T.T Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!Un es NEBIJU wajadziiga maajaas!!!!!Es ar gribeeju!!!!!!!T.T NAW GODIIGI!!!!!!!!!! Ehh un naakampiektdien newaru..... ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, es ARIIIIIII Gribu!!!Un Chibi buus un ALT!!!!!ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! ehhhhh, jaaiet wien gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlaikoties!!!! ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!! cikos tev tas ilaidums, un vai tu plaano peec svineegaa tuseet ar klases biedriem kopaa? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |