![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu pēc 4 sērijām secinājumi:
1) ideja bija laba, pirms tā netika sabojāta ar meiteni (kura, protams, ir ultimate weapon, bet vēl nav atklājusi savus true powers) - been there done that. 2) ir nepieciešami labāki dialogi 3) animācija diemžēl ![]() 4) detaļas detaļas detaļas (ne tikai personāžu raksturā, bet arī ārējā izskatā), reti kurš seriāls var lepoties ar kolorītiem personāžiem, diemžēl šis nav no tiem (pie tam daži liekas jau kaut kur redzēti ne?). 5) pie lielākajiem plusiem - mūzika -------------------- ![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Ziniet cik nemekleju foruma redzu tikai vecu anime , kapec nav topicus par jaunu/interesantu ???
Gribu pastastit par anime no GONZO,Speed Grapher. Man liekas ka stiprakais anime/serials sezona, pagaidam izgaja 17 serijas. Suzet ir par meiteni kura grib uzzinat kas ir ista BRIVIBA un par foto-reparteru kurs palidz vinai to izdarit. Nevar par to anime stastit ,vajag skatities. Varu tikai pateikt ka brutalitates ir loti daudz,so for GANTZ lovers MUST SEE Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Noskatījos līdz 22 sērijai, un lieku 6 ne vairāk. Uz beigām sāka haltūrēt ar animāciju, sižets apnicīgs, vienīgais ko gaidu ir pēdējā divu galveno veču kautiņu.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Esmu ticis līdz 10. epizodei un šķiet diezgan garlaicīgi. :/
Bet īstenība jau es gribēju ko pajautāt. Kāds varbūt zina, kā sauc skaņdarbu 2. sērijā, kas skan no tās dziesmu kastītes, lādītes vai kā viņu tur sauc? Liekas kautkur jau dzirdēts. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:37 |