![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Pirmkārt, pašā sākumā, kad tauta atnāca, skanēja ne japāņu, anime mūzika, bet gan mūzika no šī kontinenta.
![]() Otrkārt, anime paskatīties normāli nevarēja, jo krēsli bija salikti tā, ka aizmugurējie nevarēja neko redzēt. Puse tautas sēdās uz grīdu vai stāvēja kājās. Par anime neko neteikšu. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Anti - Gribi programmu nosaukšu?
Kanjo to Kanojo, tas ir She and Her cat Hoshi no koe, ja nemaldos voce of distant stars Yoshitaka Amano- 1001 night Perfect Blue Nekojiru sou, aka kaķu zupa, Meikyu monogatari, trīs savstarpēji nesaistītas dažādu autoru īsmetrāzās filmiņas, un Ghiblis, aka ghiblies. ![]() Vārdu sakot, gļuks uz gļuka... man gribētos izteikties... sirrealisms mūsdienu mākslinieka pārliecībā, ar mērķi novest cilvēkus līdz psihest traucējumiem. ![]() Ar manu ieradumu varoņu alanīzei, man bija grūti skatīties -galva sāka sāpēt jau pēc Perfect Blue tā, ka saprāts nolēma autonomī atslēgties un nemocīt sevi tālāk. Bija vienkārši jāsēž un lēni jājūk prātā. UPDT: Hikaru!!!... tu avu uz Kyo nomainīji, rekā zinājām ka Furuba patiks. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 10:59) Jau sen gribēju nomainīt uz šo avu. ![]() A jā, pēc tam gājām pie alt skatīties Fruits Basket, kuru es iedevu to alt. Dažas sērijas noskatījamies. Alt, es to disku ieliku atpakaļ tavā somā, kamēr tu biji atslēgusies. ![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 10:59) Anti - Gribi programmu nosaukšu? Kanjo to Kanojo, tas ir She and Her cat Hoshi no koe, ja nemaldos voce of distant stars Yoshitaka Amano- 1001 night Perfect Blue Nekojiru sou, aka kaķu zupa, Meikyu monogatari, trīs savstarpēji nesaistītas dažādu autoru īsmetrāzās filmiņas, un Ghiblis, aka ghiblies. :D nēnu, programmu es zināju, tak biju lasijusi, kas būs.. Perfect Blue un Kaķu Zupu gribējās redzēt. bet nu lab, nau jau nekas traks. un, ja jau ar to krēslu novietojumu bij tik švaki.. njā, tad laikam neko daudz neesmu zaudējusi. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(anti @ Jul 3 2005, 10:11) kakju zupinja bija super... kopumaa viss tas kopaa vilka uz nelielu bet shizofreeniju.. man pat ljoti patika -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
ja tu to sauc par nelielu shizofreeniju, tad kaada ir liela? 1001 nakts ir psihodeliskaa animaacijas filma ne anime stilaa... tur jau no zaales vija komenti tipa "gde takuju travu kupitj mozhno". es saprotu ka NGE paarspeet ir gruuti, bet 1001 nakts un perfect blue bija kaut kaadi lieli gljuki...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Velns, es netiku, un gaaja shaadi te maakslasdarbi 8)) ehh.. nu neko.. naaksies priecaaties uz mazaa ekraana.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
neizklausaas, ka es daudz ko buutu zaudeejis
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Kas vainas gļukiem? Man tīri labi patika ^^
ņemot vērā manas attiecības ar bezsakaru kā tādu... |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nee, viss kaartiibaa, man arii patika - vismaz shitias animes atshkjiras no taam nepsihodeliskaam ko parasti skatos... interesanti paskatiities ko pavisam jaunu
![]() P.S. hmm... tas ir viiruss ka tagad jau laikam treshais celveeks liek sev sigaa kas vinjsh ir par naruto charu? es arii esmu shikamaru tajaa testaa, bet sigu nemainiishu -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Varbūt ne jaunu, bet papriecāties par veco. Cat soup jau n-to reizi skatos. Neapnīk. ^^
P.S. ļaunai vīruss mani ir pārņēmis savā varā. āāāāāā... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
biju fun
skaisti esteetiski dzilji.... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Slikti bija organizets. Bet, viss cits man principā patīka. Nebija Super, bet slikti arī nebija.
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
alt |
![]()
|
otakieshi pacentaas
lab es pacentos Lija piedod par to prusaku ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |