![]() ![]() |
| Sērfijs |
Jul 3 2005, 15:48
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt.
Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz. Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
| Church |
Jul 3 2005, 17:48
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 14:48) Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt. Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz. Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti. erm. dyk ja nepatika / vareeja neiet. programma bija ieprieksh zinaama. /me gan pieziimees plusu shaadiem gabaliem - mazaak tulkojumu related issues. tiira maaksla. ;> Naktspukjiite: aarstee/dezinficee viirusus ar balzaamu. tik neiedziivojies blakusefektos/pagjiraas. ;> |
| alt |
Jul 3 2005, 18:04
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld |
nevaru nepiekrist
vakars bija jaaizbauda.. taa bija maaksla.. zjeel ka lielaaka dalja speeja aizdomaaties tikai liidz zaaliites efektam... taa chaloshana pie 1001nakts bija tracinosha... bija divtik jaakoncentreejas uz piekombineeto skanju -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
| Nuin |
Jul 3 2005, 18:10
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world |
1001 nakts tas ir stāsts par mīestības spēku. Pat vistumšākajā tumsībā
Ceru, ka netikai es tā domāju. -------------------- |
| alt |
Jul 3 2005, 18:29
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld |
man patika staasta nianses veerot..
protams taa nebija anime.. tur paar paareem pluuda no hinduisma -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
| Sērfijs |
Jul 3 2005, 18:29
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 |
Un tagad bez maz vai visi domā, ka man nepatika. Es neteicu, ka man nepatika, es teicu, ka manām smadzenēm ar 3 sireāliem darbiem bija nedaudz par daudz.
Šajā nakti tieši 1001 nakts un Kaķu zupa man patika visvairāk. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
| Church |
Jul 3 2005, 19:00
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 17:29) man atkal no raadiitaa viennoziimiigi divreiz vinjaa raadiitais She and Her Cat. neskatoties uz to, ka vinju jau pirms tam n reizes esu redzeejis. miiljsh gabals. Voices of A Distant Star, protams, arii. /me bows to Shinkai Makoto |
| Sērfijs |
Jul 3 2005, 19:05
|
Jā She and Her Cat bij labs. Kāds man varbūt var Labirinth Story 1. filmiņu nedaudz paskaidrot, jo man parādijās miega efekts un es diez ko daudz vairs nefiltrēju.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
| alt |
Jul 3 2005, 19:18
|
Shinkai Makoto ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
| Iori Yagami |
Jul 3 2005, 19:30
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku |
Es nevāru nevienu anime, kas bija, nosaukt par sliktu. Jā, ne visus saprotu, bet principā patīka visas
Bet Voices of A Distant Star visvairāk. -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
| X_Kamui |
Jul 3 2005, 19:35
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Nu ko, animes bija.... nu taadas.... divainas
bet dažas man pat patika, piemeram "Суп с котом" - бред но ржачный, vel tur ta otra anime kuru radija bija taada laba, 1001 nakts - neko nesapratu, nu un Perfect blue laikam(neatceros ka saucas) ar slima bet tada normala... Un Fruits Basket hehe laba anime bet to mes jau pie alt skatijam, kaut gan es redzeju tikai dažas epizodes... Mdems, atnacu majas un uzreiz augsta duša ielidu lai negribetos guleet un ta ari neesmu gulejis -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
| +Chibi+ |
Jul 3 2005, 20:07
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem.
Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD -------------------- ![]() |
| Sigfa |
Jul 3 2005, 20:32
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 3 2005, 20:07) a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem. Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD you mean gomendasai... kas tas furubu taads? |
| lastguru |
Jul 3 2005, 20:42
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
sigfa, peec vienas neguleetaas nakts man vienalga praats ir gaishaaks. es to agraak nezinaaju bet kad vinja to piemineeja, es sapratu pa ko iet runa - Furuba ir fruit basket (protams, ka katram gadiijumam ieksh anidb paarbaudiiju - tas arii nebija nekas liidziigs elles mokaam - pats 10 sekundees arii vareetu atrast)...
and what is gomendasai? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
| alt |
Jul 3 2005, 21:09
|
sigfa chill
es tagad skatos fruit basket... buutu pateikushi ka tur ir smuki puishi un ka viens ir zhurka man pietiktu -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:07 |