![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt.
Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz. Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 14:48) Tiko pamodos un nolēmu kaut ko uzrakstīt. Nu man patīk sireāli un avangardiski darbi, bet skatīties 3 no vietas, tas nu bij par daudz. Šo pasākumu vajadzēja nodēvēt par avangarda nakti. erm. dyk ja nepatika / vareeja neiet. programma bija ieprieksh zinaama. /me gan pieziimees plusu shaadiem gabaliem - mazaak tulkojumu related issues. tiira maaksla. ;> Naktspukjiite: aarstee/dezinficee viirusus ar balzaamu. tik neiedziivojies blakusefektos/pagjiraas. ;> |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
nevaru nepiekrist
vakars bija jaaizbauda.. taa bija maaksla.. zjeel ka lielaaka dalja speeja aizdomaaties tikai liidz zaaliites efektam... taa chaloshana pie 1001nakts bija tracinosha... bija divtik jaakoncentreejas uz piekombineeto skanju -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
1001 nakts tas ir stāsts par mīestības spēku. Pat vistumšākajā tumsībā
![]() Ceru, ka netikai es tā domāju. ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
man patika staasta nianses veerot..
protams taa nebija anime.. tur paar paareem pluuda no hinduisma ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Un tagad bez maz vai visi domā, ka man nepatika. Es neteicu, ka man nepatika, es teicu, ka manām smadzenēm ar 3 sireāliem darbiem bija nedaudz par daudz.
Šajā nakti tieši 1001 nakts un Kaķu zupa man patika visvairāk. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 3 2005, 17:29) man atkal no raadiitaa viennoziimiigi divreiz vinjaa raadiitais She and Her Cat. neskatoties uz to, ka vinju jau pirms tam n reizes esu redzeejis. miiljsh gabals. Voices of A Distant Star, protams, arii. /me bows to Shinkai Makoto |
Sērfijs |
![]()
|
Jā She and Her Cat bij labs. Kāds man varbūt var Labirinth Story 1. filmiņu nedaudz paskaidrot, jo man parādijās miega efekts un es diez ko daudz vairs nefiltrēju.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
alt |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es nevāru nevienu anime, kas bija, nosaukt par sliktu. Jā, ne visus saprotu, bet principā patīka visas
![]() ![]() ![]() ![]() Bet Voices of A Distant Star visvairāk. -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu ko, animes bija.... nu taadas.... divainas
![]() bet dažas man pat patika, piemeram "Суп с котом" - бред но ржачный, vel tur ta otra anime kuru radija bija taada laba, 1001 nakts - neko nesapratu, nu un Perfect blue laikam(neatceros ka saucas) ar slima bet tada normala... ![]() Un Fruits Basket hehe laba anime bet to mes jau pie alt skatijam, kaut gan es redzeju tikai dažas epizodes... ![]() Mdems, atnacu majas un uzreiz augsta duša ielidu lai negribetos guleet ![]() un ta ari neesmu gulejis ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem.
![]() Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 3 2005, 20:07) a man viss patika. Gāju mājās tīri stariana. Un tad mājās skatījos kaut ko tikapt šizīgu no Sojuzmuljtfiljm. Par grieķu mītiem. ![]() Un malači, ka līdz Furubai tikāt. Es jau pus gadsimtu bļaustos, ka tā ir lieliska anime, a tik maz manī ieklausījās.. XD Sugoi. Tagad es varešu skaļi bļaut "GOMEN NASAI!!!!~~~!!!" un lielākā daļa sapratīs, kāpēc tik nelabā balsī. XD you mean gomendasai... kas tas furubu taads? |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
sigfa, peec vienas neguleetaas nakts man vienalga praats ir gaishaaks. es to agraak nezinaaju bet kad vinja to piemineeja, es sapratu pa ko iet runa - Furuba ir fruit basket (protams, ka katram gadiijumam ieksh anidb paarbaudiiju - tas arii nebija nekas liidziigs elles mokaam - pats 10 sekundees arii vareetu atrast)...
and what is gomendasai? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
sigfa chill
![]() es tagad skatos fruit basket... buutu pateikushi ka tur ir smuki puishi un ka viens ir zhurka man pietiktu ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |