IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 8 9 10  
Reply to this topicStart new topic
> Anime nakts, vai ir vērts?
Kima
post Jul 4 2005, 09:33
Post #136

Hakushaku

Group: Chuunin
From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

yuhuuu, beidzot man iet internets (heh interesanti uz cik ilgu laiku dry.gif ) taaaaaaaaaa....shizikji man patiiik un iisteniibaa perfect blue, man diez gan patika...tomeer taalaak sekojoshais....Nu es taa sapratu ka par to shoferi spoku un dzheku kas bija pilseetaa ar robotiem, teaatrii raadiija mazajai meitenei ar kakjiiti utt....nu man ne wisai. Nu jaa ta kakjiisha zupa....Peec pirmiem skatiem biju sweeti noskanjota ka tas ir Happy tre friends, bet japaanju wersijaaa, tomeer Raines ik laika paskaidrojumi, lika saskatiit ....DADZ ko. She and her cat ir mans miiljaakais gabals un es pati kad kompi iesleedzu to atkal un atkal noskatos...
Bet taa man patika, lai gan nokaweeju uz stundu, toties tiku bez maxas!!!!!Paldies wisiem...nezinu kam iisti taa biljete bija.
Bija forshi peec tam pie Melnajaa kakji un pie Alt patuseet...tikai es to Fruit basket neko daudz nenoskatiijos, peec wisa taa pinjkjereejuma ar kaajaam, man bija silti un es ik pa laikam aizmigu....bet man tik un taa patika. happy.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Lija
post Jul 4 2005, 09:54
Post #137

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(alt @ Jul 3 2005, 20:09)
sigfa chill tongue.gif
es tagad skatos fruit basket...
buutu pateikushi ka tur ir smuki puishi un ka viens ir zhurka man pietiktu tongue.gif
*

es taču visu laiku teicu ka vajaga, vajaga!!! laugh.gif Laikam nebija īstā uzmācības intensitāte!!! cool.gif
Taču par to prusaku!!!! Es taču teicu ka VIŅI grib mani iecelt par savu karalieni!!! THEY ARE EVERYWHERE!!!! ph34r.gif Un viņi nāk pēc manis!!!

Taču anime nakts bija oki!!! Manas desmit iekšējās personības ir diezgan priecīgas...
Tikai dabūju skabargu kājā!!!!! mad.gif
+Quote Post
ShinChan
post Jul 4 2005, 09:59
Post #138

ultrafilozofs

From: durdom

Biju un plkst. 12:00 peec Perfect blue izbiju (varbuut kaads mani ieveeroja - savrups gaishbruunaa teerpies deelietis, kura sejaa ne uz briidi neparaadiijaas smaids, un ne uz briidi nenozuda miegainiiba un zhaavas). Ja godiigi neiztureeju.
Shaadi pasaakumi tikai lieku reizi nostiprinaaja manu paarlieciibu, ka kino/anime ir jaaskataas kino pielaagotaas telpaas, nevis maakslas performanceem un intelektuaalju cupošanai paredzeetaa vietaa, kaada ir Noass.
Nu tad par miinusiem:
1. Vajadziiba nemitiigi laviereet, celties, seesties, izpildiit jogas vingrinaajumus, lai tikai dabuutu redzeet uz ekraana notiekosho. Kreeslu paarbiide te maz ko liidzeeja un lielaakie ieguveeji bija tie, kas saliida/ saguulaas iespeejami tuvaak ekraanam.
2. Publika. Nu vismaz taas dalja, jo iipashi cik vareeju noprast krievvalodiigaa dalja. Es labi saprotu, ka shii nav dineja pie Vairas Viikjes Freibergas. Ne tuvu tam. Tachu seansa laikaa netrokshnjot, nemitiigi nespaidiit mobilas, nebaazt savu augumu projektoram priekshaa jau nu vareeja pacensties. Nemaz nerunaajot par to, ka zviegts un komenteets tika vietaa nevietaa. Nezinu kaa jums bet es komiskas vietas saskatiiju visai maz, un ne jau taadas, kur buutu jaareec, kā piemeeram gadiijuumaa ar "Huh?".
Tie bija galvenie miinusi.
Lieta, kas visaadi citaadi buutu liels pluss, tachu augstaakmineeto iemeslu deelj par taadu iisti nekljuva ir lieliskaa pasaakuma programma. Daudz labaaka, nekaa animefestaa, tamdeelj man ir jo vairaak zheel, ka nedabuuju to kaa naakas izbaudiit. Pret organizatoriem, patiesiibaa, lielu pretenziju nav, jo labi saprotu, ka esoshajaa situaacijaa tika izdariit gandriiz avi maksimums, tachu uz priekshdienaam dereetu padomaat par piemeerotaaku telpu mekleeshanu, lai cilveekiem ir iespeja ne tikai pachupoties ar domubiedriem, bet arii normaalos apstaakljos noskatiities anime.
Neapmierinaatais kritikjis ir runaajis.

P.s. Lai gan masaas saziimeeju vairaakus otakieshus, pie vinjiem nedevos, jo tovakar nealku kompaanijas, bez tam visi bija nodarbinaati ar kaut kaada tarakaana apjuusmoshanu. Gan jau kaadu citu reizi.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Lija
post Jul 4 2005, 17:12
Post #139

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(ShinChan @ Jul 4 2005, 08:59)

P.s. Lai gan masaas saziimeeju vairaakus otakieshus, pie vinjiem nedevos, jo tovakar nealku kompaanijas, bez tam visi bija nodarbinaati ar kaut kaada tarakaana apjuusmoshanu. Gan jau kaadu citu reizi.
*

blink.gif apjūsmošanu????? To "..." vajadzēja nosist!!! Viņš pret mani bez ALT ziņas taisīja atentātu!!!! Vēl vēlāk kad gājām pretī Za4im dzirdējām kā krūmos viņš piebeidza pāris puišus!! unsure.gif
+Quote Post
+Chibi+
post Jul 4 2005, 22:24
Post #140

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Jā, jā, Furuba ir Fruits Basket... FruBa? Kapish? A manos titros bija raxtīts gomen nasai... O.o

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aigarius
post Jul 6 2005, 01:31
Post #141

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

Bildes ir galerejā

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
Church
post Jul 6 2005, 02:12
Post #142

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(aigarius @ Jul 6 2005, 00:31)
Bildes ir galerejā
*

gut, voldemaar, gut. labi ka mans alkoholikja gjiimis izcenzeec aaraa ;>
P.S.
tarakaanam dereeja close-up bildi ;>
+Quote Post
aigarius
post Jul 6 2005, 02:16
Post #143

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(Church @ Jul 6 2005, 01:12)
gut, voldemaar, gut. labi ka mans alkoholikja gjiimis izcenzeec aaraa ;>
P.S.
tarakaanam dereeja close-up bildi ;>
*

Te tevi var tālumā saskatīt ph34r.gif, bet to tarakānu tik ātri noķēra un aizstiepa uz pratināšanu, ka tikai pāris bildes sanāca - šī bija vislabākā.

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post

10 Pages V « < 8 9 10
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:04