![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vai tu juuties vainiiga, par rozaa kleitinjas valkaashanu un debiilia gjiimja taisiishanu?
Bet vispaar nee, tas nebija maajiens uz tevi ![]() Par alu- dodu 90% garantiju, ka nevarees ienest, tas tomeer ir kinoteaatris nevis dzertuve. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jun 2 2005, 16:20) Vai tu juuties vainiiga, par rozaa kleitinjas valkaashanu un debiilia gjiimja taisiishanu? Bet vispaar nee, tas nebija maajiens uz tevi ![]() Par alu- dodu 90% garantiju, ka nevarees ienest, tas tomeer ir kinoteaatris nevis dzertuve. alu dzersh shmeenes un pie tevis ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Tieku - ja vecuma ierobežojums bus no 16
![]() Subi - dodu priek6roku angļu, bet krievu ir vieglak lasit....... 3ls - kautka leeti ![]() Alus - Sigfa....... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kušiņa-kušiņa bērni, nevajag te bardaku taisīt, ar offtopiku. Nav īstā sadaļa. Kā sāks dusmīgā tante jūsu sarunas dzēts laukā, tad nu ies atkal nesmuki vārdi pa gaisu.
Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 22:46) Kušiņa-kušiņa bērni, nevajag te bardaku taisīt, ar offtopiku. Nav īstā sadaļa. Kā sāks dusmīgā tante jūsu sarunas dzēts laukā, tad nu ies atkal nesmuki vārdi pa gaisu. Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā? Mm, es pat nepieljauju domu klausiities krieviski, angliski vai latviski, tas tikai bojaa izjuutu, ne, ne, vajag japaaniski. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nee.. ta jau labāk japāniski klausīties! Tikai un vienīgi japāniski!!! Austiņās varētu skanēt rus vai lv valoda....
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 21:46) Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā? Hmm... nu ja taapat kaa GitS bija animefestaa, tad labaak nevajag - tur tak ne japaanju, ne krievu vaardus nevareeja normaali dzirdeet, un viss experience to taa tika sagrauts pilniibaa. Bet ja normaali dubleets (dubleets, nevis lasiits esoshai skanjai virsuu), domaajams kategoriski pret neviens nebuus. Kvalitaate... vieneer jaadomaa par kvalitaati... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ne jau par kvalitaati jaadomaa, bet par valodu, pie kuras pierasts, kura visiem tik tuva, un kura ir neatnjemama anime sastaavdalja! Taas dublaazhas meitenju nenormaali zemaas un tuimaas balsis klausoties, skumji metas - shitaa izcuukot...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
![]() ![]() un yumei visi ![]() aber sigfa he he ![]() un mani nesist ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 2 2005, 21:46) Nja, un ja nopietni, tad cik saprotu ka visi ir par angļu subiem un oriģināl valodā? Vai kāds piekrīt arī angļu subiem, un krievu valodā? Valoda vienoziimiigi tikai japaanju , ja korejieshu filma ta nu var koreieshu ,ja buus kau kaads izcuukojums krieviski vai angliski 100% neieshu skatities (subu valoda man nav svariiga vieniigais ja protams nav franciski ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE Цена билета умеьшена до 3.50Ls Возрастное ограничение - 16 лет В программу добавился фильм "Perfect Blue" -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Un kaads tad ir galeejais leemums par dub-sub valodaam?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Es arī par to, lai Anime būtu origanala valodā. Kada valodā būs sub man ir vienalga
![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |