![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
nu, tātad - man naktī no 2ā uz 3o nau jāstrādā, so es arī piedalos :>
tik gribētu zināt, kur par biļetēm jāmaksā? uz afterparty gan diezvai iešu, šis tomēr ir pirmsalgas periods, naudiņa tik priekš biļetes rezervēta :) es labāk ar kādu nakts trolejbusu godīgi uz mājām čucēt :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tas man arii interese
![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ljoti iespeejams, ka arii es buushu (kaads veel mani atceras?).
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ir lietas, ko nespēj aimirst.
![]() Bet tā par tēmu - publisks FUI par slikto organizētību un informēšanu. Vai grūti ir uzraxtīt VIENVIET pilnīgi visu? Laiku, vietu, cenu utt.? Es pat neiznu, kuru n uz ko es tagad pieteicos!!!!! Lab', lab', man Lija drusku paskaidroja, tā es vienkārši nokvernētu mājās.... -------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Majas ir parak garlaicigi tadel noteikti iesu.
![]() ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(anti @ Jun 28 2005, 07:57) nu, tātad - man naktī no 2ā uz 3o nau jāstrādā, so es arī piedalos :> tik gribētu zināt, kur par biļetēm jāmaksā? baidos samelot. katik biljeshu tirdznieciibas akcija nebij vakar ap 18iem, kautgan kas zi. mok vienkaarshi tad saakaas/veel turpinaas. es pats, slinks buudams, vienkaarshi uzzvaniiju Yumei un rezerveeju. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
bija ceturtdien un piektdien ap 18. taapat tirgos biljetes (ja veel ir palikushas) arii pie ieiejas
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Gribētos zināt vai tauta taisās savākties un iet uz Anime nakti, vai katrs iet pats?
Es ne visai atceros, kur tas notiek. Vai tajā SAS ēkā vai kaut kādā citā ēkā, vai uz kaut kādā kuģa, vai zem ūdens. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
hikaru, lasi: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1619
-------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
nja, neko darīt - uz anime nakti netiku, jo šodien tomēr jāstrādā :(
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu ko, man pat īstenībā nav ko rakstīt. Gļuks paiek gļuks, un šis bija viens liels Gļuks ar lielo burtu.
Plus-mīnus gulēts nav, pieņemu iespēju ka mūza nobijās no manis un nolēma apciemot kādu citu. Paliek gaidīt bildes. -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 09:35) Nu ko, man pat īstenībā nav ko rakstīt. Gļuks paiek gļuks, un šis bija viens liels Gļuks ar lielo burtu. gļuks? vai ta tik slikti bija? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(anti @ Jul 3 2005, 10:02) QUOTE(Yume @ Jul 3 2005, 09:35) Nu ko, man pat īstenībā nav ko rakstīt. Gļuks paiek gļuks, un šis bija viens liels Gļuks ar lielo burtu. gļuks? vai ta tik slikti bija? Gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks,gļuks *sēž stūrī un šupojas*. -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Taatad labi ka me netika??? Kkaa neticaas...
Man tieshaam nawa jaasitaas nost par to, ka nebiju??? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
anti |
![]()
|
QUOTE(Nuin @ Jul 3 2005, 10:06) a var sīkāk? kas tur bij tik slikts? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |