![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
ohh, janoperk jauna kamera velosipedam, hmm, ja savedisu kartiba savu transporta lidzekli. tad noteikti piedalos. iespejams ka gaidisu uz veloceliņa imantā.
ee kadi jums tei velosipedi ir? manejais ir "smagais cargo" ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
sarakstiet visu planu pirmaja posta, jo ne visi seit ir tik daudz un ilgi lai raktos pa 9 lapam meklejot kur un kad
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
uz kurieni braucam????? Konkrēti!!!! Jo es jau varu aizvest arī uz Ventspils pludmali... ar vilcienu tas nesagādās man nekādu problēmu..
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
hmmmm
es nezinu kaa man ar braukshanu sveetdien... vobshem es braucu treshdien, ja kaads grib man liidzi braukt suuta privaati zinju... cilveeki vakar ar bija juuraa vispaar... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Lija, uz Ventspils pludmali tu pusliidz normaali vari tikt tikai ar kaadu kravinieku, jo pasazhieru vilcieni uz turieni nekursee jau ilgu laiku.
-------------------- Because i can!
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Brālis piekrita.
![]() ![]() ![]() ![]() Tāpēc kaut kur 80% ka es braukšu ar riteņi (Sorry Lija ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad svariigs jautaajums: kaadaa veidaa es vareetu tikt pie ritenja? ja man buus kaut kaadaa veidaa no kaut kurienes izrakts velosipeeds pieejams, tad es vareetu braukt arii, bet ar vilcienu es to4 negribu nekur kratiities.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Iziiree. Pagooglee.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Lija @ Jun 14 2005, 09:36) uz kurieni braucam????? Konkrēti!!!! Jo es jau varu aizvest arī uz Ventspils pludmali... ar vilcienu tas nesagādās man nekādu problēmu.. ![]() uz kaadu veel ventspili? tu par Yumi nemaz nedomaa, kaa vinja uz divritenja liidz ventspilij tiks? ja tiks tad nu nopteikti Mildas vietaa vinjai pieminekli celt naaksies ![]() bij runa par juurmalu. vai es pareizi sapratu ka bulduros? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
1) Ventspils, cik saprotu, tika lietota kaa piemeers tam, ka var aizbraukt dajebkur, bet neveiksmiigi, jo tieshi tur tikt ar vilcienu nevar.
2) Man pazinja bija ar riteni no Ventspils uz Riigu un atpakalj nominies. Peec tam gan visiem lika sevi noshaut, ja vinjsh izteiks domas par kaa taada atkaartoshanu. -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Em nu es līdz Engurei mierīgi no Rīgas pa 4 stundām tieku, plus vēl pie 2 veikaliem parasti apstājos, so.. man ebūtu nemaz liela problēma.
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
Nu ja juus tik tieshaam sadomaasiet kaut ko tik slimu kaa braukshanu ar ritenjeim uz ventspili, tad es noteikti aizbraukshu maajaas ar autobusu un tad gaidiishu juus pie robezhas ar autinju, lai leenaam brauktu blakus un skalji reektu.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
tauta!!! vai tiešām jūs domājiet, ka es nepanākšu lai vilcieni atsāk kursēt uz Ventspili????
![]() + svētdien solīja lietu!!!! ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE svētdien solīja lietu!!!! Kur? Rigā vai Jūrmalā? ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Jun 15 2005, 00:12) Nu ja juus tik tieshaam sadomaasiet kaut ko tik slimu kaa braukshanu ar ritenjeim uz ventspili, tad es noteikti aizbraukshu maajaas ar autobusu un tad gaidiishu juus pie robezhas ar autinju, lai leenaam brauktu blakus un skalji reektu. Hah hah, i can SO picture it. Tev būs jāfilmē. Lai es arī varētu par to pasmieties. Atkal. Un atklal. Un atkal. XD QUOTE(Iori Yagami @ Jun 15 2005, 09:43) Big difference! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:33 |