![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Īstenībā man nebūtu apsolūti nekas pretī izpalīdzēt SheWr un piedāvāt viņam pasēdēt manā būda, taču tas nozīmē, ka man āgri jāmostas... O.o Oki. Ja Chibi būs minka, viņa tevi atradīs.
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nekas, nekas. netrauceeshu tev izguleeties. Kaa jau teicu - apseediishos kaadaa solinjaa un beidzot izlasiishu visu "Hobitu".
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
es taa iisti nesapratu, cikos tad pie satacijas jaasatiekas?
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
13.00 visi satiekās vienā laikā, tikai dažādās vietās.
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
un uz kuru juurmalu brauksim?
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jun 16 2005, 09:15) nekas, nekas. netrauceeshu tev izguleeties. Kaa jau teicu - apseediishos kaadaa solinjaa un beidzot izlasiishu visu "Hobitu". tu pieļāvi liktenīgo kļūdu!!! Es būtu tevi savākusi, bet tagad, zinot, ka šajā laikā tu lasīsi TO, es sēdēšu mājās un pa miegam priecāšos, ka vēl vien cilvēks aizies "turp un atpakaļ" ar Bilbo. WEEEEEEE!. ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Kagome @ Jun 16 2005, 14:29) ??? a ko, mums ir vairaakas ??? cik sapratu, stacija Bulduri (shii laikam ir ceturtaa reize kad es to saku) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hehe, es gan nebraukšu, bet neaizmirstiet paņemt līdzi arbūzu ko sadauzīt.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Žēl, bet nebūšu. Visas brīvdienas tusēšu pa Kuršu kāpu!
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OOO, Kuršu kāpa ir forši, nav taču īpaši nobrukusi no pagājuša gada ne? vajag šogad man arī līdz turienei aizstaigāt.
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jun 15 2005, 23:47) Tas cikos 12:00, vai cikos? ![]() es laikam varetu pienakt, an tik un ta nava ko darit majas visu dienu no 7:00 lidz .... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
okk tatad, ap kuru laiku ekspedicijas galvenie speki varetu atrasties pie Imantas stacijas???
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ja ši pasākuma organizātori... atļautu es arī vēlētos uz svētdienu izrauties pie jums šajā nelielajā izbruacienā
![]() |
Yume |
![]()
|
Eliminator- feel free.Tādas banālas lietas tač nav jāprasa, galvenais ka tu mūs atrodi.
Un Seven_of_zero - pieņemu ka ar pusstundu mums pietiks, ja pieklāīgā ātrumā brauc var pa 20 minūtēm tikt. -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 17 2005, 22:20) ar atrašanu jau buus gruutaak kur tieši pie origo jābūt vai varbuut stacijaa? kokreetu vietu davai jums tak jaabut kaadai fo4enei no kaadaam iepriekšeejam reizeem ko vareetu ielikt lai var konkreeti redzeet kur jaapulceejas ![]() un kaada pie stacijas ir atpaziišanas ziime? gan jau vel naaksies paspamot šinii topikaa lai uzraktu visu nepie4iešano info ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |