![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ok es jau dodos cela. lena gara lidz Imantai aizbrauksu, tatad velocelins pie imantas stacijas. Gaidisu.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
brr, es tomeer neesmu speejiigs doties uz juurmalu shodien- es tikai tikko paarnaacu no chibi dz.d. sviniibaam un nejuutos iisti savaa aadaa.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ok, Sigfa, mēs visi to izdarījām, un citi atšķirībā no tevis ir gulēuši labi mazāk. Saņmies, nav tik traki.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
guleejushi labi? es guleeju labi? uz griidas pie somaam?
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Oi man kaut ka šodien negribejas nekur braukt, pec svinibam
![]() Un Sigfa uz griidas pie somam tas vel bija labi ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Jun 19 2005, 10:37) piedod, par vēlu izlasīju.. Būtu zinājusi, ka tu braucu, noteikti paņemtu, jau tik ilgi pie manis tas disks stāv! -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Viss bija forši, man ļoti patika.
![]() ![]() ![]() ![]() P.s Hikaru, lai tev ritdien veicas -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Viss bija vienkārši superīgi (izņemot to hentai bondage ar mani un tarakānu
![]() Hikaru, kentou! -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tas ar tarakaanu biij norms
![]() lainu kaa bet ar otaku iet jautri |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
wippi...es jau iisti visu dienu miegains biju (ieprieksheejaa dienaa aizgaaju guleet 3.00, bet ceelos - 7.00 ....), nu tagad cereeju ka vismaz dabuushu izguleeties, bet tikko atcereejos ka veel riit jaabrauc no riita ar riteni uz garozu...
![]() es tieshi tagad tik ienaacu maajaas.... -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
beeeee, maajaas jau it kaa sen....man ar patika, tik welu piebiedrojos...SheWr cik sapratu tew jau nekas nebija, aba es maajaas braucot atklaaju ka uz kaajas zilums...te tew bija-pajokoju...heh
un Tador- par taam "nemaaki organizeet" un "tizlakaas speeles" wai kas tur bija, tu man weel dabuusi!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
pashas taadu finishu gribeejaat
![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
kaut kad driiz buus bildes. daudz (laikam). varbuut tagad paspeeshu, varbuut riit...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
taaaaaaaaaa
kopumaa pirms pasaakuma biju guleejusi maz un pat biju domaajusi nebraukt.... bet bet Paldies teiksim Edgaram aka miikstmiesim aka tam ar prusaku (piedod, Lija) es tur biju, bija super bet tagad es knapi kustos, Baudz smuku visaadu zilumu, kurus taa vien gribaas tureet aukstaa uudenii, problemas sagadaa mugura.... iisteniibaa es pat vareetu buut apsaldeejusi kaadu nierii saaaaaap -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
tjām... par tiem prusakiem...
![]() un tas kas mani turēja (neatceros Tadors vai Edgars) privāts FUI!!!! ![]() ALT un lūdzu (paties blonds lūgums) nenes tos briesmoņjus vairāk man patiešām no viņiem ir bail.. ![]() es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:40 |