IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V « < 12 13 14 15 16 >  
Reply to this topicStart new topic
> Emm, atpūta brīvā dabā?, emm, vasaras komplekts
Iori Yagami
post Jun 20 2005, 10:08
Post #196

Danshaku

Group: NERV
From: I'm happy in the otaku

QUOTE(Lija @ Jun 20 2005, 09:51)
es pat to kastīti mēģināju aprakt smiltīs
*

Nu man par prusakiem arī būtu žēl. Viņi paši neko nedara. Tikai sēž. Vainīgi ir cilvēki, kas tev to kastīti rādija un rādija, un rādija.... dry.gif dry.gif dry.gif

--------------------
I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+

IPB Image
Tsuki o miru tabi omoidase
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ETM
post Jun 20 2005, 10:24
Post #197

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Un tagad, lai visiem skauzh, es izstaastiishu cik jautri gaaja man.

Kad visi devaas uz juuru, es saaku vilkties uz Zellju kojaam. Tur es veiksmiigi nokljuvu. Jau pie ieejas mani nolamaaja dezhuureejoshaa tantinja, ka es te skraidot apkaart un vispaar viss ir jaaizrunaa vienaa reizee, kad naak ciemos, un tas nekas ka prom es biju veselas 3 stundas. Tad saakaas interesantaakaa dalja. Es kodeeju. Peec tam es kodeeju. Veel peec kaada laika es iedomaajos par tiem cilveekiem, kas mokaas garlaiciibaa juurmalaa un apskauzh mani, kursh juudzas nost kodeejot sekmju uzskaites sisteemu piesmakushaa koju istabinjaa. Tad es kodeeju. Kaut kur ap vieniem naktii man saaka raadiities dazhaadi bliki, kas iipashi izeelaas uz gaisaam virsmaam (monitora). Draudziigie fellow koderi izdomaaja, ka kafija man stipri paliidzees, it iipashi njemot veeraa, ka kafiju nedzeru vispaar. Atlikusho nakti es kodeeju un paartiku no kafijas. ap chetriem palika suudiigi no kafijas. Tad es kodeeju. Puspiecos kafija izbeidzaas. Kaut kur ap pieciem-pusseshiem es biju dabeidzis visas pusliidz vajadziigaas atskaites un man ljaava aizmigt. Kad es pamodos septinjos, es sapratu, ka kafija veel iedarbojas, bet galva no taa mazaak nesap. Uz jautajumu "kaa iet?" es sanjeemu viegli paredzamo reakciju, ar lamaashanos par to cik skjiibi es atskaiteem biju uztaisiijis noformeejumu un cik daudzaas vietaas pietruuka aizverosho tabulas tagu. Tas liecinaaja par zinaamu progresu, jo to vareeja ieveerot tikai ja meegjina savest kaartiibaa dizainu, kas buutiibaa ir peedeejaa faaze. Taa es pusdziivs paseedeeju, un peec kaada laika izleemu doties prom. Veiksmiigi aizliidu liidz dziivoklim un tagad seezhu un domaaju kaapeec an neizdodas aizmigt. Nez kaa vinjiem tur ies aizstaaveeshanaa?

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Kima
post Jun 20 2005, 10:56
Post #198

Hakushaku

Group: Chuunin
From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 10:08)
*

Nu man par prusakiem arī būtu žēl. Viņi paši neko nedara. Tikai sēž. Vainīgi ir cilvēki, kas tev to kastīti rādija un rādija, un rādija.... dry.gif dry.gif dry.gif
*

nju alt tika aprakta smiltiis...wismaz galwa jaaa!!! tongue.gif

QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 10:24)

Kad visi devaas uz juuru, es saaku vilkties uz Zellju kojaam. Tur es veiksmiigi nokljuvu. Jau pie ieejas mani nolamaaja dezhuureejoshaa tantinja, ka es te skraidot apkaart un vispaar viss ir jaaizrunaa vienaa reizee, kad naak ciemos, un tas nekas ka prom es biju veselas 3 stundas. Tad saakaas interesantaakaa dalja. Es kodeeju. Peec tam es kodeeju. Veel peec kaada laika es iedomaajos par tiem cilveekiem, kas mokaas garlaiciibaa juurmalaa un apskauzh mani, kursh juudzas nost kodeejot sekmju uzskaites sisteemu piesmakushaa koju istabinjaa. Tad es kodeeju. Kaut kur ap vieniem naktii man saaka raadiities dazhaadi bliki, kas iipashi izeelaas uz gaisaam virsmaam (monitora). Draudziigie fellow koderi izdomaaja, ka kafija man stipri paliidzees, it iipashi njemot veeraa, ka kafiju nedzeru vispaar. Atlikusho nakti es kodeeju un paartiku no kafijas. ap chetriem palika suudiigi no kafijas. Tad es kodeeju. Puspiecos kafija izbeidzaas. Kaut kur ap pieciem-pusseshiem es biju dabeidzis visas pusliidz vajadziigaas atskaites un man ljaava aizmigt. Kad es pamodos septinjos, es sapratu, ka kafija veel iedarbojas, bet galva no taa mazaak nesap. Uz jautajumu "kaa iet?" es sanjeemu viegli paredzamo reakciju, ar lamaashanos par to cik skjiibi es atskaiteem biju uztaisiijis noformeejumu un cik daudzaas vietaas pietruuka aizverosho tabulas tagu. Tas liecinaaja par zinaamu progresu, jo to vareeja ieveerot tikai ja meegjina savest kaartiibaa dizainu, kas buutiibaa ir peedeejaa faaze. Taa es pusdziivs paseedeeju, un peec kaada laika izleemu doties prom. Veiksmiigi aizliidu liidz dziivoklim un tagad seezhu un domaaju kaapeec an neizdodas aizmigt. Nez kaa vinjiem tur ies aizstaaveeshanaa?

Paldies visiem tiem, kam nebija ko dariit taadaa meeraa, ka izlasiija sho visu liidz galam. Balvas par to sanjemt nevarees.
*

taaaaaaaaax es esmu no tiem kas izlasija...gaaja wisai jautri tongue.gif...KAA BALWAS NEBUUS?! mad.gif labi labi laugh.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
ETM
post Jun 20 2005, 11:34
Post #199

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

khemm.. jaa jautri tas tik tieshaam bija, it seviskji kad mees divos saakaam juugties nost. tur taadi specifiski joki saaka izskaneet. nu bet pareizi tas noteikti nav. tagad jums buus biities no taa ka mees sho sisteemu tik tieshaam savediisim labaa kaartiibaa un ieviesiisim skolaas. >8))

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Yume
post Jun 20 2005, 11:42
Post #200

challenger

Group: Jounin

Tā, man ir paziņojums, Lija tavas emmm.... augšiņa un apakšiņa ( hehe, super skan), tagad ir pie manis, kad tu gribi tos atpakaļ?
Un vēl viens paziņojums - kam pieder melnā jaciņa, kas tika aizstiepta no soliņa kad mēs pārvācāmies? Tā noteikti pieder kādai meitenei, bet neviens neatdzīstās. Zaķi, tu jaciņu nebiji aizmirsusi?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Jun 20 2005, 11:56
Post #201

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 10:24)

*

Un es jau saaku lasiit ar domu, ka tu biji viens no tiem, kas tomeer aizvilkaas uz juuru un beediigu emociju vadiits saaku lasiit laugh.gif
+Quote Post
Kima
post Jun 20 2005, 12:06
Post #202

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:42)
Tā, man ir paziņojums, Lija tavas emmm.... augšiņa un apakšiņa ( hehe, super skan), tagad ir pie manis, kad tu gribi tos atpakaļ?
Un vēl viens paziņojums - kam pieder melnā jaciņa, kas tika aizstiepta no soliņa kad mēs pārvācāmies? Tā noteikti pieder kādai meitenei, bet neviens neatdzīstās. Zaķi, tu jaciņu nebiji aizmirsusi?
*

zi, kaut kaa neatceros...man shkjiet ka atwilkos es bez jacinjas...i mean man bija tikai wiena..balta un ar to es arii aizbraucu maajaas...un man bija auksti!!!!!

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
alt
post Jun 20 2005, 12:07
Post #203

Hakushaku

From: Oddworld

bet tagad pati pati sugoi atzinja.......

ES ESMU APSALDEEJUSI NIERES!!!

kursh mani saaks apskaist wink.gif

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
Yume
post Jun 20 2005, 12:16
Post #204

challenger

ko tu ar nieri izdarīji? Kā to var panākt? Sildi viņu! Ej ārstējies!!!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
alt
post Jun 20 2005, 12:21
Post #205

Hakushaku

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:16)
ko tu ar nieri izdarīji? Kā to var panākt? Sildi viņu! Ej ārstējies!!!
*

tagad padzershu zaalju teeju (aptiekaa ieteica shaadiem gadiijumiem) sagaidu lai Jurchix paarsuuta man manu aldzinju un tad uz polikliiniku...
ehhh negribu anti biotikas sad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Jun 20 2005, 12:29
Post #206

challenger

nē, antibiotikas tev nemaz neizrakstīs, jo tās uz nierēm iedarbojās negatīvi, Visdrīzāk ka zāļu tējiņu arī dzersi. bet traki mīļa , traki.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Jun 20 2005, 12:47
Post #207

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(alt @ Jun 20 2005, 12:21)
tagad padzershu zaalju teeju (aptiekaa ieteica shaadiem gadiijumiem) sagaidu lai Jurchix paarsuuta man manu aldzinju un tad uz polikliiniku...
ehhh negribu anti biotikas sad.gif
*

hehe.. tagad tava dzīvība ir manās rokās....

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
alt
post Jun 20 2005, 12:57
Post #208

Hakushaku

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 11:29)
nē, antibiotikas tev nemaz neizrakstīs, jo tās uz nierēm iedarbojās negatīvi, Visdrīzāk ka zāļu tējiņu arī dzersi. bet traki mīļa , traki.
*

iisteniibaa teja paliidz smile.gif
es jau dzeru teeju smile.gif
juutos manaami labaak :/

JurCHiX
tu skaties.. mana dziiviiba ir daaga...
un iisteniibaa shii nav mirstama vaina tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Jun 20 2005, 16:40
Post #209

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(Iori Yagami @ Jun 20 2005, 09:08)
*

*

Viņi ir vainīgi ar to vien ka viņi eksistē!!!! ph34r.gif

QUOTE(ETM @ Jun 20 2005, 09:24)

*

kā nevarēs??? a man ir 50% no visa, jo es negāju tev asistēt!! citādi tu kodētu vēl šodien... rolleyes.gif

QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 10:42)
*

Gribu savu aukšiņu un apakšiņu!!! un tur bija arī zvaniņš!!!! MAN TO VAJAGA!!! tongue.gif laugh.gif
+Quote Post
Iori Yagami
post Jun 20 2005, 17:13
Post #210

Danshaku

From: I'm happy in the otaku

Hey , Hikaru!
Nu ka tava aizstaveshana????

--------------------
I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+

IPB Image
Tsuki o miru tabi omoidase
+Quote Post

16 Pages V « < 12 13 14 15 16 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 13:16