![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Wuuuu.. hee hehe.... I'm FREE!
![]() ![]() ![]() Jūrā bija forši. Un galvenais ka bija viļņi. (Vienmēr, kad es biju jūrā nevarēju tikt uz viļņiem) Varbūt nākošo reizi, ja tāda būs, arī braukšu ar riteni. |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
-------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Apsveicu Hikaru
![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nakošreiz Chibi peldēsies for sure. XD Kā delfīns. *mājiens Lijai* Kā Gwendala delfīns. Ceru, ka mnai neieraus kādā pasaulē, kur es emsu Maou. *vel viens mājiens Lijai sakarā ar to, ka es emsu Yuuri*
Tā. Īsumā - kad atkal? P.S. Pie manis palika perversie Go noteikumi. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Hikaru: Vispirms sveicu! Un tagad man jaasaka, ka manas aizdomas tomeer apstiprinaajushaas- savu Go notiekumu graamatinju vairs atpakalj nedabuusi
![]() Atkal? Juulija pirmaas nedeeljas nogalee vareetu. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Hikaru, pienjem apsveikumus arii no manis.
un kam vajadziiga (peec dazhu domaam, perversa) GO noteikumu graamatinja, kad ir inets. Taa, atnaacu maajaas, driiz saakshu likt iekshaa bildes, taa kaa gaidiit nav daudz palicis. Un Yume, luudzu, luudzu iemet arii tuvaakajaa naakotnee bildi kur es to tarakaanu turu rokaas ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
bigi, apsweicu Hikaru....nju juura bija tieshi tas kas wajadziigs, lai atslabinaatos...tu laikam bik paarcenties, bet pa 9 apsweicu!!!! *aplaudee*
par to naakosho reizi...es riit prom liidz 28jam datumam (ja kaadam kaut ko baigi baigi wajaga (tik nepaarspiileejiet ar cenaam-es tomeer skolnieks) no tunisijas, raxta aatri...tur gan jau tikshu pie neta), so piekriitu par tp juuliju!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
1. apsveicu Hikaru,
2. Day was great, 3. Kaut kas kruts pēc tam kad es aizbraucu vēl notika? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jun 20 2005, 23:11) es neatceros vai tu tad jau aizbrauci, bet veel tika uzcepts un apeest prusaks... taa vairaak laikam nekas. aaaa - es veel riiga-jelgava vilcienaa aizmigu un gandriiz aizshaavu garaam jelgavai, bet tas jau aarpus tikshanaas ietvariem. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
jūs ēdāt mazos, mīļos tarakānus????? KĀ???????????????
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nē tos ēda Vīrietis. Mēs viņu morāli atbalstījām.
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Taa... piebeidzu bildes. Publiceejamaas ir tikai 25. Nu un veel paaris kaijas kas tur buutu bijushas offtopic. Ja kaads ljoti-ljoti veelas redzeet visas-visas 193 bildes ar kopiigo apjomu 250MB, es varu ieraxtiit matricaa un tam kaadam iedot (protams apmainjaa prasiishu tiiru matricu). Centos likt klaat komentus taa lai bildes buutu saprotamas arii tiem kas nebija (Sigfa, nokaunies... pat es biju
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 20 2005, 19:22) Nakošreiz Chibi peldēsies for sure. XD Kā delfīns. *mājiens Lijai* Kā Gwendala delfīns. Ceru, ka mnai neieraus kādā pasaulē, kur es emsu Maou. *vel viens mājiens Lijai sakarā ar to, ka es emsu Yuuri* Es kā Gunters tevi redzēšu apakšbiksēs (mazajās melnajās, perversajās) un tad man pa degunu sāks nākt asinis!!! ![]() QUOTE GOMEN Hikaru!!! tā laikam atkal mana vaina, ka viņi tur palika... ![]() ![]() ![]() QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 23:47) Es to žurciņu sāku patiesi cienīt un izjust pret viņu dziļi pateicīgas jūtas... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Lija @ Jun 21 2005, 08:47) QUOTE(Yume @ Jun 20 2005, 23:47) Es to žurciņu sāku patiesi cienīt un izjust pret viņu dziļi pateicīgas jūtas... shoreiz ar Viirieti netika domaats mans viirietis, bet gan Edgars. man patiik mana bilde ar asti ![]() un bilde kur biju es bet kadraa tik aste nocherta ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
QUOTE(lastguru @ Jun 21 2005, 02:22) Kur tas bildes var paskatities???? ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |