![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taa nebuus probleema. Veel tikai vajag laika zinjas un viss.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
labi, bet kaa ar pulsktenlaiku...?
un vai tieshaam neviens jelgavnieks nedosies?!? -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
gribeetos zinaat laiku un vietu uz kurieni brauks. vai ir kaads kas no Riigas brauks ar vilcienu?
www.yandex.ru sheit var apskatiities kaads laiks buus uz veselu nedeelju. -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
cik sapratu kolektiivais brauciens uz juuru ir treshdien.. savaacamies kaados 12tos piemeeram pie origo pulkstenja un laizjam...
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
pag, vai tad brauciens nebija 19. datumaa?
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
treshdien nav. Sveetdien.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
thām... kā???? trešdien???? paga, paga ... ko es esmu palaidusi garām???
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmmm, nu tad cik es saprotu tad viss paliek uz svētdienu, vai ne?
Šodien biju līdz jūai pēc darba, varu pat pateikt iešu laiku cik paies līdz tur tiksim, līdz Bulduru stacijai, no darbavietas tiku pa ~30 minūtēm, plus ~20 tikt līdz manam sākumpunktam no rīgas, tad tas nozīmē ka mums vajadzēs plus mīnus stundu. -------------------- ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Ja braucam svetdien tad viss ir forši
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
labi, tagad visu leenaam prieksh manis paveestiet - kur, cikos visi satiekas?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
hmm, domaaju, ka vienos pie kongresu nama struuklakas buutu ok.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, 13:00 pie kongresu nama strūklakas, ek, dabūšu dubultu gabalu braukt, Jābrauc tak jums pakaļ vēl.
Un tagad gribētos zināt kas brauc ar vilcienu un kas brauc ar vilcienu? -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
es laikam brauksu ar vilcienu, jo ritenja man pagaidaam nav.
-------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
vilciens. un kur un kad mees atradiisim velobrauceejus izkaapjot no elektrichkas?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
SheWr |
![]()
|
uuuuh... es ar laikam ar vilcienu. a kaads nevarees stacija sagaidiit? es riigu galiigi nepaarzinu, taapeec diez vai atrastu kongresa nama struuklaku...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:01 |