IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Offline RPG, Nez kāpēc man to rpg vajag?
ETM
post Jun 14 2005, 18:50
Post #16

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Visu RPG pirmsaakums jau nu Diablo to4no nav.
Tas ka Fallout tika izlaists atraak par Diablo tavai teorijai nepaliidz jaunu nemaz. Un es veel joprojaam pieturos pie viedoklja ka dialoga iespeejas "Jaa es to izdariishu" un "Nee, es negribu" ir biki nepietiekoshas lai iistenotu sava varonja lomas atspeeleeshanu pilnaa meeraa.

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Jun 14 2005, 19:25
Post #17

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Taa. Diablo ir hack n' slash RPG, kuru hadcore geimeris nicinoshi teiks, ka tas nav RPG. RPG- role playing game. Tur ir tik lineaars sizhets cik vien taads var buut.

Visu RPG saakumi ir rodami speelee eye of the beholder(1990. g.). DnD 1. ediicija.
Visu laiku labaakis RPG- Baldurs gate 2, bez nekaadiem add on'iem. Tam seko Elder scrolls: Morrowind un driiz vien- Oblivion. Ir veel shis tas, bet ja shie nav speeleeti, tad tu neesi dziivojis.
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 14 2005, 19:33
Post #18

Shishaku

Hack`n`Slash ir RPG paveids, jo RPG pasaule lielākā vai mazākā mērā dalās 3 paveidos: AD&D, Hack`n`slash un konsoļu RPG.

Negribētu piekrist, ka Baldur`s Gate jāspēlē bez Add on`iem. Jā, varbūt bez tales of Swordcoast var iztikt, bet ne bez Throne of Bhaal, jo Throne ofBhaal noslēdz sāgu.

Un lai nebūtu galīgs offtop`s no sevis iesaku Might & Magic 6;7.

P.S.: ui aizmirsu par taktiskajām RPG. Tad sanāk 4 paveidi.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
Sigfa
post Jun 14 2005, 19:40
Post #19

Kami-sama

tu ar to RPG klasifikaaciju iebrauci auzaas. DnD nav paveids, jo daudzi Hack n' slash ir uz to baazeeti. Konsolju RPG jau tas pats vien RPG vien ir tikai to speelee uz konsoleem. Pashsaprotami. Ja dalam, tad tas dalaas taa: Hack n' Slash; Talk sim.; Hardcore. Pie pirmaa piemeeram metam Diablo. Pie otraa: Planescape Torment. Pie treshaa: Baldur's Gate un Fallout (1&2).

Throne of Bhaal ir taads pats add on's kaa visi citi. Saaga nosleedzas jau Shadows of Amn, tikai peectam tiek piemesti visaadi mazsvariigi notikumi un iespeejas. Add on'us taisa, lai nokaastu naudu, neesmu redzeejis taadu add on'u kursh buutu iists RPG taa pamatos, tie vnk iedod vairaak speeleejamas teritorijas.
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 14 2005, 19:45
Post #20

Shishaku

principā jā, tev taisnība viss sākās no galda RPG.
Throne of Bhaal pielik tam visam punktu, jo principā Baldur`s Gate bija domāts kā trioloģija, bet tā kā 3 daļas nav un nebūs tad attiecīgi...

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
Sigfa
post Jun 14 2005, 20:39
Post #21

Kami-sama

veel nav iisti skaidrs, buus vai nebuus treshaa dalja. Es te nesen kautkur lasiju, ka kaada kompaanija esot nopikusi licenzi, taakaa viss var buut.
+Quote Post
Sērfijs
post Jun 14 2005, 21:14
Post #22

Shishaku

Ja tā, tad tā ir tiešām laba ziņa. Kaut gan, var izrādīties, ka ja turpinājums būs, tad tas būs galīgs mēsls, it īpaši vēl ja no citas kompānijas.

--------------------
+Quote Post
Andromens
post Jun 14 2005, 21:48
Post #23

Between Light and Darkness

Group: Chuunin
From: Latvia - Ventspils

QUOTE(ETM @ Jun 14 2005, 17:09)
Zini, ir starpiiba, ai ir RPG ar Hack&slash (kas nav tas labaakais variants) vai tiirs Hack&Slash ar meegjinaajumu iepiit kaut ko no RPG (Diablo).

Ar to visu nemeegjinu pateikt ka Diablo nerulz, bet gan to ka tas nav iisti RPG.
*

QUOTE(ETM @ Jun 14 2005, 17:50)
Visu RPG pirmsaakums jau nu Diablo to4no nav.
Tas ka Fallout tika izlaists atraak par Diablo tavai teorijai nepaliidz jaunu nemaz. Un es veel joprojaam pieturos pie viedoklja ka dialoga iespeejas "Jaa es to izdariishu" un "Nee, es negribu" ir biki nepietiekoshas lai iistenotu sava varonja lomas atspeeleeshanu pilnaa meeraa.
*

es te par to RPG pirmsakumu happy.gif Diablo jau nu to4 nava ;] es neko sliktu par sho blizzard speli nevaru teitk bet taa iznaca ja nemadlos 1995. gada u ntas jau kudi nav pirmsakums : P un es tulit uz sitiena ar fatkeim nepamatoshu bet 1990. gads ar nebus istais ir tada seriaj ka phantasy star un es ja nelados speleju pat 1988. gada izlaidumu taa kaa u vsjo >.< RPG "digitalaa" foramta manprat taa korekti sakot paradijaas 80. gados ...

--------------------
+Quote Post
Sigfa
post Jun 15 2005, 11:47
Post #24

Kami-sama

haha, tos kurus vareeja saukt par RPG vareeja droshi dabuut veel dos laikos. Mees te runaajam par muusdienu rpg pirmssaakumiem.
+Quote Post
Andromens
post Jun 15 2005, 12:01
Post #25

Between Light and Darkness

From: Latvia - Ventspils

QUOTE(Sigfa @ Jun 15 2005, 10:47)
haha, tos kurus vareeja saukt par RPG vareeja droshi dabuut veel dos laikos. Mees te runaajam par muusdienu rpg pirmssaakumiem.
*

ar musdienu ira kaa ir, veeljorpojam ir dosa rpg dazas teksta rpg pat ir tiiri jaukas ^^, un musidens to paveidu ir lidz kaklam taa ka es personigi nedomaju ka var nosaukt stingru datumu kad tas saaakas u nar ko ...

--------------------
+Quote Post
-nDigo-
post Jun 15 2005, 12:56
Post #26

Danshaku

From: home

redzu ka te saruna galiigi ir aizgaajusi kas ir pirmais RPG.. es neko nezinu par pirmajiem, bet who cares man patika Sacred, Icewind Dale 2, Morrowind. NWN, Spellforce(the order of dawn) un krievu Князь 2 taa ne paaraak iedvesmoja uz izieshanu..

--------------------
+Quote Post
wIZARD
post Jun 16 2005, 20:51
Post #27

Samurai

NOX man patika labaak par Diablo taapeec iesaku!
+Quote Post
Jaffa
post Jun 16 2005, 21:34
Post #28

Danshaku

From: Aizkraukle (bedre)

Laikam nenotureessos un piebildiissu ka pirmsaakumi rpg tiessaam ir mekleejami kaados 80 gados(laika periods kad LABA speele ieiet 1 disketee un atstaaj vietu veel vienai) Veel tagad atceros kaa redzeeju pirmos might & magic un taas nav vieniigaas speelis. To ir tiessaam daudz. Ja kaadam interesee var arii paskatiities kad saakaas final fantasy un visi paareejie seerij veidu graaveeji. Bet es nedomaaju ka kaads atradiis RPG SAAKUMA speeli. Un godiigi sakot domaaju ka tas reaali nav iespeejams. Un par par muuzdienu rpg tiem ir tiessaam daudz paveidu un katrs var izveeleeties saveejo. Zzeel ka mana tipa rpg parasti taisa uz konsoleem dry.gif
+Quote Post
Ghoul
post Jun 17 2005, 16:48
Post #29

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(ETM @ Jun 14 2005, 18:09)
Zini, ir starpiiba, ai ir RPG ar Hack&slash (kas nav tas labaakais variants) vai tiirs Hack&Slash ar meegjinaajumu iepiit kaut ko no RPG (Diablo).

Ar to visu nemeegjinu pateikt ka Diablo nerulz, bet gan to ka tas nav iisti RPG.
*

Nu jaa bet Diablo ir Lv up'i un tas jau to padara par pus RPG, ja kas Diablo ir atziits par labaako RPG ever ( es gan nezinu kaapeec wink.gif ), un man pasham nepatiik Diablo, es vienkaarshi esmu diivains cilveeks, kuram patiik citiem braukt augumaa...... smile.gif Un par RPG pirmssaakumiem : Tolkiins uzrakstiija Gredzenu paveelnieku, tad cilveeki saaka izdomaat sev varonjus un devaas ciiniities ar ljaunajiem brismonjiem un peec kaada laika kompaanija TSR izlaida D&D 1st edition. Shis viss nepretendee uz pilniigu patiesiibu, es vienkaarshi staastu ko esmu dzirdeejis un lasiijis.
+Quote Post
Sigfa
post Jun 19 2005, 17:34
Post #30

Kami-sama

RPG- tas nav obligaati fantasy. RPG ir arii cirks, monopols, miljonaara speeles u.tml.

lvl api speeli nepadara par RPG.

Atziita diablo var buut, bet jautaams ir kas to ir atzinis.
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:27