![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
uuum...nu vispaar atskiriiba starp Hack&Slash un RPG ir taada, ka:
HacknSlash - VISS balstaas uz kaushanos. Klapeejamaa viela ir divtik vairaak un visi retie kvesti ir saistiiti uz to ka tev kautkas ilgi jaadauza. RPG - viss balstaas uz dialogiem un sizhetu. Ir taadi kvesti kurus jaaizpilda vienkaarshi parunaajot ar kaadu. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE RPG - viss balstaas uz dialogiem un sizhetu. Ir taadi kvesti kurus jaaizpilda vienkaarshi parunaajot ar kaadu. Dziivs piemeers tam ir Suikoden III. Visa speele viena liela bezgaliiga muldonja. Protams arii bez paaris slaktinjiem nevar apieties, tomeer ja notiek tad ljoti reti. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shewr, tur tu kljuudies. Lieta taada, ka Hack n' Slash ir RPG paveids. Tas ir RPG kuraa lietas buutiiba balstaas uz kaujaam.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu bet katram tak ir briiva valja nepiekrist konkreetam klasificeejumam. Protams, ka izstradaataaji grib savu radiijumu saukt par RPG, jo prasta skjaidiishanaas neizklausaas tik labi. Tomeer es uzskatu Hack&Slash par atseviskju no RPG zhanru.
-------------------- Because i can!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, nu tur ir tas suns aprakts, ka pieredzeejis speelmanis redzees to milziigo starpiibu starp iistu RPG un Hack n' slash.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
sigfa tu tiessam esi cirvis saistiiba ar dioablo jo tur jau taa lieta ka diablo taads ir visa speele ir virziita un visa VEESTRE uz to lai nosistu lielo llauniiti
![]() labi pajaat aizmirsiisim dablo nnemat taadu passu sacred pilniigiuz dablo baazes pilns ar nevardarbiigiem qvestiem (ja vienneskaita ka lai tu vispaar kaukur aizietu ir kaads jaanosit jo tev bruuk virsuu ![]() aa un manaa uzskataa nav speeles tipa hack n slash tas ir vienkaarssi tas ko tu tajaa speelee vari dariit.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Sigfa |
![]()
|
Veesture? Aivv, kuraa vietaa tur ir veesture? Esmu izgaajis gan pirmo gan otro Diablo, un sakariigu chained veesturi neredzeeju. nekur.
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
izejiet arcanum un tad edzēsit kas tas pa labu RPG.... dialogi un tēsiņi ir 50 pret 50 viss kā nākas
![]() |
Sigfa |
![]()
|
Jaa, tiktieshaam arcanums ir pavisam labs, vieniigi jaasaka, ka ljoti neizbalnseets- mags kursh dabuujis disintegrate un teleport ir paaraak labs, lai taa buutu patiesiiba
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nezinu, man šausmīgi nepatika tas, ka spēlē ir tik šausmīgi daudz teksta, kuru pietam ir jālasa. Varēja tak pacensties un ierunāt vairāk nekā tikai sižetiskos questus. Labs piemērs ir VTM - bloodlines, teksta šajā spēlē ir tiešām daudz, bet viss, arī sidequest`i, ir ierunāti pietam abas spēles veidojusi ir viena un tā pati kompānija.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un te nu mees sastopamies ar cilveeka slinkumu.
Ak tad ierunaatus tekstus vajag? Varbuut animi tev arii ar dubiem tikai ir prieks skatiities, jo subus lasiit slinkums? Es varu iedmaaties cik ljoti izaugtu taa pasha fallouta izstraades laiks un, kaut vai taa pati instalaacija, ja visus dialogus kaads ierunaatu. Pirmajaa falloutaa bija daudz vairaak ierunaato dialogu nekaa otrajaa, jaa tas bija patiikami, bet tiiri labi vareeja iztikt arii bez. Dialogu ierunaashana noziimee daudz, daudz lielaaku darba apjomu developeriem, kas savukaart noziimee daudz mazaak dialogu kaa taadu. Un man bija iespeeja speeleet VTM - bloodlines, kaut gan neilgi, bet es nezinu par kaadu tur "daudz teksta" iet runa. varbuut veelaak sizhetaa ir, bet saakumaa jau ir taa pashvaki. Dialogi diezgan shauri, kaut gan ieskanjots ir tiiri cieshami. -------------------- Because i can!
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Nee nu piedo atvaino bet gotikas abas dallas bij tiessaam labas ar ierunaatajiem tekstiem un es nevaru sagaidiit 3 dallu. Man lloti patiik ierunaataas speeles, ne tikai deell viegluma bet arii deell taa ka speele klluust nedaudz savaadaaka JO TU DZIRDI PIEMEERAM NEPRAATIGO LLAUNDARI KURSS TEV BREEC VIRSUU nevis tikai arghhhhhhh
![]() Uzskatu ka tas ir tikai laika jautaajums ka visas jaunaas rpg klluus taadas. Jo peec manaam domaam iepriekss tas bij arii nedaudz gruutaak taadas speeles uztaisiit jo speele kllust krietni lielaaka deell teksta kas ieprieksseejaam speeleem bija diezgan nereaali, jo taas nevareeja buut tik lielas. ![]() |
ETM |
![]()
|
A izteeles tev nepietiek. Man nekad nav skjitis nepiecieshams ieskanjojums dialogiem, jo man vienmeer ir pieticis ar savu izteeli. taa pat ir interesnataak. Kaapeec gan cilveeki saka ka graamatas ir labaakas par peec taam uznjemtajaam filmaam? Taapeec, ka filmaas ir viena staasta interpretaacija, bet graamata atstaaj palielu vietu izteelei. Taapat ir ar ieskanjojumiem.
P.S. Taa kaa aizgaaja runa par gotiku, es peekshnji atcereejos kas man muusdieniigajaas RPG parasti nepatiik visvairaak. Tas ir <sviniiga bungu riibonja> action zhanra iesaistiijums. Kaut kaa nevelk speeleet RPG, kur ir iekshaa kau kas quakeveidiigs. Es esmu vecaa labaa Turn based combata fans, kad var leenaam domaat ko dariit taalaak, nevis pilnaa saspringumaa *use my micro*. Man RPG (kaa te teica Hardcore RPG) ir relaksaacijas avots. gribu kaut ko aatru, speeleeju actionu. -------------------- Because i can!
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nē ne jau prikols slinkumā, bet tajā, ka mani kaut kā neaizrāva Arcanum dialogi. Piemēram tos pašus Fallout un Baldur`s Gate dialogs es lasu ar prieku.
Nezinu, man viņi šķita kaut kā interesantāki. Bez tam ja jālasa daudz tad es labāk dodu priekšroku teksta RPG, kuri arī uzrakstīti ir kā grāmata, bet anime - tā jau ir pavisam cita lieta. Dubs klausīties nav iespējams, es nezinu, ko tiem amerikāņu aktieriem liek darīt kāmēr viņi to tekstu lasa. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
luuk Fallout RPG..kliist nostaasti ka iespeejams iziet bez nevienas pretinieka naaves un ko dariit arii daudz, kaa arii chara atiistiishanas iespeejas ljoti plashas.ir jau ir hack'n'slash RPG, bet taapeec tam piekabinaats tas h'n's, kas noraada ka taa ir kaa apakshkopa.Bet vis protams gaumes lieta un shis jautaajums gandriiz vai liidzinaas kas labaaks: MS vai Linux, tur kautas vai nezinkas...ka tik pasham patiik pasham bezjeegaa monstrus sist vai dialogus palasiit.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:46 |