![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
eh kad es palasiju sigfas uzkskaititos trukumus diablo, es taa apdomaju un naacu pie secianjuma ka Final Fatnasy ar piemit visas shis iapshibas, uzskaitishu paris lai sparastu kruas es doamju - janosits begias viens lauinais, nav socialo skillu, nevar izveleties kaa izpidlti to vai sho kvestu ( tipa sis vai runaat .... ir prtoams bijushi gadijumi )
tas nu taa ja taa padoma tur bija drsuku variak un sanak ka tad Final fatnasy ir hack%slash, un ja kaads to pilna nopietniba to apgalvos tad pienagloshu pie sienas!!! KAs attiecas uz ierunatajeim tekstiem uzkatu ka ne vienemr tas ir labakais variatns, tikai dazas speleees tas iznacis tiesham jauki, bet taa es dodou priekskroku lasishanai jo taa tu pats piestjir teelam balsi un dzirdi taa ka tev patik ![]() p.s lieicet tak diablo mieraa, es piemeram ar to sauco prsota par RPG, bet apzinos ka tas nu nav zanra sturakmenis jeb leilaka vertiiiba ;] drizak musdeinu hibrids starp pif paf snjaks un iistam RPG speleem. -------------------- |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Tā kā esmu pārāk slinks lai lasītu jūsu spamu, tad pateikšu īsumā. Vislabākie offline rpg ir Baldur's Gate II un Fallout II Diablo nav slikta spēle, bet tā suxxx kā rpg, IXewindale varat pat nemēģināt, kaut gan FF peimīt tās pašas īpašības kā Diablo, tai tomēr ir kaur kas vairāk - story! Visi FF izbrauc uz story un combat sistēmu nevis kaut ko citu... Ah, un it kā Vampire the Masqurade: Bloodlines ir labs, un j1a visi Gothic....
-------------------- Geeks rock!
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Caalju fight!
FF ir konsolju tipa RPG, kuras saknes velkas no zeldas laikiem un peecaak uz SNES, un pieliidziinaa PC tipiem ir tikai dumju praatu iespeeja. Bez tam Baldurs Gate daljeko nav krutaakaa RPG, sorry nu bet Planscape Torment ir Labaakaa RPG (peec manaam domaam), Black Isle Studio izlaida baazeetu uz Baldurs Gate engine, arii tad var teikt ka speeele ne ar koa neliidzinaas tam Baldurs Gate shitam. No BG I/II man ir bijusi tikai vilshanaas, nekas vairaak. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jaasaka, ka lai pilniibaa izbaudiitu BG seerijas, IWD seerijas ir jaapaarzin forgotten realms pasaule.
Planescape ir runaashanas simulators manaa skatijumaa. Paaraak daudz teksta prieksh maniim. No viena graavja otraa. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 29 2005, 21:01) Jaasaka, ka lai pilniibaa izbaudiitu BG seerijas, IWD seerijas ir jaapaarzin forgotten realms pasaule. Planescape ir runaashanas simulators manaa skatijumaa. Paaraak daudz teksta prieksh maniim. No viena graavja otraa. Es teikshu, ka tas, ka tu paarzini Forgotten Realms pasauli neko daudz nedod ( vismaz man ). Nu zini, ka tas dievs par, kuru vinji runaa ir ljauns, bet sava dialoga laikaa chari tikuntaa to pasaka ![]() ![]() Un vai kaads nevareetu pastaastiit par Dragons Quest ( itkaa labaaks par FF un arii vecaaks ![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Uzspēlē to pašu NeverWinter Nights. Spēlei ir vienos no spēcīgākajiem sižētiem pēdējo 5 gadu laikā. Nēsmu īsts šīs spēles Fans bet iesaku.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Spēlēju tagad 2 spēles: Fable un Fate. Abas patīk. Laba grafika. Nevajag spēlēt caur bremzējošo internetu. Un diezgan normāli specefekti, kur var uz visu ekrānu uzburt maģiju (kā labās spēlēs pienākas).
![]() |
HELDON |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 1-November 04 From: Latvia ![]() |
Divine Dinity un Beyond Divinity - superīgākie rpg, ko esmu spēlējis.
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
Beyond Divinity bij totaala izgaashanaas
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Man visvairak patika Seal Of Evil un ari Galador... Kaa ari man loti iepatiikas The Spell....
![]() -------------------- |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Gandrīz visas jaunās Fināla Fantāzijas un Xenosagu(pirmo un otro).
Un drīz iznāks Dragonquest VIII. Tā ir noteikti jāiziet.. -------------------- |
direktors |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
vēl kaut ko stulbāku nevarēji pateikt?
![]() Banned! This post has been edited by JurCHiX: Nov 10 2005, 16:31 |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
njaa palasot juusu postus man liekas ka juus'' paarsvars'' no juums nefiga nesaprot no RPG - viennoziimiigi pirms te daudz bliezhat savas stulbiibas tad palasiet labaakos rakstus netaa un vadoshajos zhurnaalos....vai vismaz speeleejiet kaartiigi to pashu nelaimiigo Diablo1 un Diablo2 - tad kad tieshaam vinhus iziesiet tad arii vareesiet spriest...
![]() ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es visas iepriekšējas PC spēles atmetu.
Es gribēšu uzspēlēt Phantasy Star Universe. ![]() Var būt tā būs kā Lineage 2. Tikai tur ir Sci-fi pielikts klāt, un varēs pa dažādām planētām uzdarboties. Bet nu šitai jābūt interesantākai spēlei un ar labāku grafiku, un patiešām skaisti uzzīmētiem chariem (labāk nekā Lineage 2), ka varēs ne vienkārši spēlēt, bet spēlēt ar baudu. ![]() Un ja varēs offline spēlēt, tad nevajadzēs mocīties ar neta sakariem. 2006. gada maijā izies Amerikā. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:17 |