![]() |
![]() ![]() |
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Skaidri nezinu vēl, vai maz uz tusu būšu, tā ka labāk neko nepērc :)
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu ja labajai kaajai iikshkji paarstaadiitu mazaa kirkstinja vietaa, tad gan buutu
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu ja labajai kaajai iikshkji paarstaadiitu mazaa kirkstinja vietaa, tad gan buutu ![]() ![]() Kaa jau teici - kam negadaas. Iesaaceejiem tachu var piedot taadus siikumus. Kjipa ir redzeets, ka nevis noraada uz kljuudu, bet saak jau ar publisku apkaunoshanu -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Vakar uznaaca kaarteejais ziimeeshanas vilnis un shie ir rezultaati:
Pirmais meegjinaajums shaadi ziimeet acis. Nu, nesanaaca ne acis, ne seja kopumaa... Gribeeju uzziimeet kautko taadu mistisku, bet bija slinkums eenot, taapeec darbs tikai taads knapi iesaakts (pabeigt netaisos) Tipiski animei - meitene iet atziities dzhekam (nu, ir jau arii otraadi) Kaut kas pavampiirisks Sho es patiesiibaa ziimeeju veel neatklaatajam Dojo challengam par paariishiem kaut arii koncepts manaa galvaa eksisteeja jau kaadu meenesi. Darbs tapa gandriiz visu speeles Ventspils - Lietuvas Rytas laiku This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 18 2007, 22:35 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Meitenei pirmajā zīmējumā deguns kā Džeksonam.
![]() ![]() Vampīriskais arī labi sanācis ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Tā turēt.!
Tev ir iedvesma un iesaku zīmēt katru dienu.! ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pirmajā iesaku lielāku uzmanību pievērst ausīm.
otrais man vienkārši nepatīk. trešajā - es tādam džekam neietu atzīties mīlestībā. ceturtajā - jūga vēna, vai kur nu viņi tur kož, atrodas veirāk sānā, ne skaustā. laikam vampīrs - jauniņais. a vot piektais labs. tā kā man nepatīk basketbols, viss, kas tiek darīts tā raidlaikā, ir pieņemams. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Tas vampīrs ir iesācējs, kas tiesa tas tiesa. Ir jākož tai rajonā starp kaklu un plecu, nezinu kā lai pasaka, nu tur, apakšā. XD
Man gan riebjās ķēpāt citu zīmējumus, bet šī-vampīru tēma man ir pārāk tuva Nu kaut kur tur, bet jebkurā gadījumā man tas zīmējums ļoti patīk. Vēl smuks ir tas ar tiem kailajiem mīlnikiem basketbolistu ģērbtuvēs ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Pirmais tik tieshaam bija tikai eksperiments, kas arii stap citu tapa pirms taas basketbola speeles kameer reklaama gaaja un komenteetaaji vaariijaas. Ausis man nesanaak un iipashi arii necentos, lai sanaaktu, lielaakais uzsvars, lai cik tas nebuutu diivaini, galu galaa bija uz matiem
Otrais man pasham nepatiik, jo sevishkji taapeec, ka tapa peedeejais, bez iedvesmas un aizrautiibas (taapeec arii nepabeidzu) Arii treshais bija eksperiments un sen esoshas idejas daljeeja projekcija, kuraa uzsvars bija uz cilveeku savstarpeejo novietojumu. Starp citu, kas tam dzhekam iisti par vainu - peec miikstaa izskataas vai vienkaarshi negliits? Ceturtajaa pienjemsim, ka vinjsh speeleejais ar eedienu vai labaak atmetam to vampiiru bullshitu un skatamies uz to kaa uz pavisam parastu (normaalu un ikdienishkju ![]() Peedeejais pasham vislabaak patiik. Kaut arii redzu kljuudas, tomeer taas ir pietiekami siikas, lai vareetu ignoreet. Vairaak komentaaru nav (galu galaa tas ir juusu darbs) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Ceturtajaa pienjemsim, ka vinjsh speeleejais ar eedienu vai labaak atmetam to vampiiru bullshitu un skatamies uz to kaa uz pavisam parastu (normaalu un ikdienishkju ![]() njaa, un visas prooblēmas automātiski atkrīt ![]() This post has been edited by Tenma: Mar 20 2007, 15:21 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pirmais tik tieshaam bija tikai eksperiments, kas arii stap citu tapa pirms taas basketbola speeles kameer reklaama gaaja un komenteetaaji vaariijaas. Ausis man nesanaak un iipashi arii necentos, lai sanaaktu, lielaakais uzsvars, lai cik tas nebuutu diivaini, galu galaa bija uz matiem Bet neticēsi, šai zīmejuma tieši auss visvairāk patīk Trešaja dzekam roka izkatās kā uztūkusi -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Pavisam biju aizmirsis, ka uz Riigu arii shitos darbus panjeemu - manas pagaajushaas nedeeljas nogales dailjrade.
Kad sencis shito adrbu ieraudziija, pirmais jautaajums bija - vinjai uz tualeti vajag? Es arii jums atbildu - vinja ir dzeerusi. Ai, kaa gribeetos Latvijaa veiksmiigu mashiinbuuves industriju, bet ar taadiem dizaineriem kaa es tajam iestaadiijumam naakotnes nebuutu. Iepaziistieties - vienvietiigais saciikshu automobilja koncepts RAF ConceptD Nu, dikti jau pavirshss ziimeejums ar milzumdaudz kljuudaam, bet tas tikai juusu deelj - lai forumaa neaptruukstas, ko kritizeet Arii naakamnedeeljas beigaas apsolu pamatiigu darbu blaakji, jo RTU ir zheelsirdiiga pret studentiem un mums ir pavasara briivlaiks ![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 28 2007, 18:30 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
man_kind |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 25-March 07 ![]() |
nu jāāāā.... ir jau smuki...
piesieties jau var vienmēr, tā jau gaumes lieta... man piemēram nepatīk ka tā meitene uz krēsla izskatās šausmīgi vārga... bet ja mākslinieks saka ka tā jābūt... nu tad ko ta es te vispār varu teikt... ar savu vistas kāju moš lodi varu uzzīmēt, un pat tad ne apaļu ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē nu tavi jaunākie zīmējumi ir tiešām labi. bet es nesaprotu - kā tev iznāk līnijas nepārvilkt otru reizi. mans nesaprast...
āaā un tev ir ļoti laba pozu izvēle un izdoma!^^ turpini zīmēt. gribu redzēt vēl kaut ko.. ik pa brīdim parādās kādas mazas kļūdiņas, bet nu kam negadās This post has been edited by Asuka: Mar 29 2007, 18:59 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Varbūt viņš vienkārši ar ļoti vāju zīmuli velk un tos pārvilkumus mums vispār neredzēt.
Atkal jauki darbi, ko lai saka. Vāģim nav ne vainas, vienīgais riepām galīgi nav raksts. Prasās, bet pofigs. ._.; |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |