![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
nē nu tavi jaunākie zīmējumi ir tiešām labi. bet es nesaprotu - kā tev iznāk līnijas nepārvilkt otru reizi. mans nesaprast... āaā un tev ir ļoti laba pozu izvēle un izdoma!^^ turpini zīmēt. gribu redzēt vēl kaut ko.. ik pa brīdim parādās kādas mazas kļūdiņas, bet nu kam negadās Tieshi kaa Kikyou teica - ziimeeju vaaji ar ziimuli, tad veel ar dzeeshgumiju piestraadaaju un velku liinijas pa jaunam. Piemeeram taa peedeejaa, kas kreeslaa, vispaar nebija paredzeeta kaa nopietns darbs taapeec baigi shviikaajos un vienubriid nekaa saprast nevareeja, jo apgjeerbs jaucaas ar kjermenja liinijaam un kreesla kontuuras gaaja caur kruutiim, tomeer noleemu pabeigt un aciimredzot ir izdevies visus shviikaajumus nosleept (kreesla kaajaam palikushi) edg veel pieseejaas taas dzeerushaas sejas izteiksmei un pieres lielumam, kas jums par to sakaams? Naakamnedeelj pielikshu arii savus ar pildspalvu tapushos darbus (atkal jau fizikas lekcijaa ziimeeti tikai shoreiz ziimuljus aizmirsu taapeec ar pildspalvu) aptuvenam shviikaajuma priekshstatam un, lai paraaditu kaa mani darbi izskatiitos ar pirmo ziimeeti un nelaboti - tad ir ne tik gliiti kaa ar ziimuli, lai neteiktu vairaak, jo buutu jaasaka stipri vairaak This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 30 2007, 02:09 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pieres lielums ir ļoti normāls un sejas izteiksmei arī nav ne vainas, bet man liekas ka visas eksrtemitātes ir nedaudz par garu, bet man pašai patīk zīmēt neproporcionālus cilvēkus, tāpēc šīm lietām vairāk nepiesiešos...
![]() par to pildspalvu - ar pilteni ir dzudz grūtāk zīmēt nekā ar zīmuli, jo tas vismaz ir izdzēšams, bet dauzdi labi artisti saka, ka zīmējot ar pilteni vai rapitogrāfu kaut ko sajaucot cilvēks ātrāk iemācās izlabot savas kļūdas... This post has been edited by Asuka: Apr 2 2007, 13:59 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skeneetaa veidaa tas pieres lielums tieshaam liekas normaals. Vai varbuut shodien liekas normaals.
Neatceros, ka buutu pieseejies sejas izteiksmei. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Pirms nedeeljas soliiju darbu blaakji, bet visus skanus aizmirsu laukos vecaaku maajaas vecajaa pleijerii (DOH!) taapeec atvediishu (ja atminja nepievils - gan maneejaa gan flashatminja) shiis nedeeljas beigaas. Bet taa itkaa kaadam vispaar intereeseetu shis topiks (lai slaveets foruma dievs - izpaliek daudz liekas kritikas jeb tieshi preteeji, liekas bezjeedziigas un neargumenteetas slavinaashanas) Bet ieliksu kaadu paintaa ziimeetu kjinjkjeezinju jau shonedeelj
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Datu struktuuru lekcijas saakumaa uzskiceeju meitenes augumu un domaaju kaa lai ieteerpj, bet ilgi nebija jaadomaa, jo Danzer_g saaka ieteikt ko ziimeet. Dazhaam detaljaam gan es nepiekritu un taas ziimeeju pa savam, bet kopumaa var teikt mans ziimeejums un Danzer_g teerpa dizains (nu, pa daljai, kopumaa vinjam manas modifikaacijas ne visai patika)
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
Nu 1. lieta, ko es gribeeju ir taa, lai vinjai mutee buutu iebaasta sarkana bunba, kas piespraadzeeta pie galvas. 2. lieta tas ziimeejums arii neizkraasots labi izskatijaas, varbuut pat labaak. 3. lieta - uz pleciem taa fignja nepaaraak smuki sanaakusi, bet tas tikai tapeec, ka mani piedaavatie uzpleci bija masiivi, kas neiedereejaas ar paareejo teelu .
Nu saadu taadu, kopaa izdomaajaam. Driiz apziimeesu tavu iedoto auguma skici, pagaidaam laika nava ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kkas nav iisti labi gurnu/gūžu līmenī attieciibaa uz skeletu... liinija nepaplashinaas tik vienmeeriigi. (kreisajaa pusee ir labaak kaa labajaa) atgaadina fotozhopeetu modeli, ne dabisku daamu...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Ir, ir gurni par shauriem, bet tas taapeec, ka kjermeni ziimeejot neizmantoju dzeeshgumiju (peedaam vieniigi) kaa ar pirmo sanaaca taa atstaaju un peec tam neko nelaboju, peec tam visa uzmaniiba bija apgjeerbam (tam gan dzeeshgumija netika zheelota)
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Ir, ir gurni par shauriem, bet tas taapeec, ka kjermeni ziimeejot neizmantoju dzeeshgumiju (peedaam vieniigi) kaa ar pirmo sanaaca taa atstaaju un peec tam neko nelaboju, peec tam visa uzmaniiba bija apgjeerbam (tam gan dzeeshgumija netika zheelota) nee, ne pa shauriem... taadi peec platuma meedz buut, bet guuzhas kauls gan jamai bez augshpuses palicis... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nu manuprāt paskatoties jau var nojaust ,ka kaut kas tur naw tā kā vajadzētu buut. gurnu daļa izskatās dīvaini un arī pleci manuprāt ir par platu. Nu mati gan iznākuši tīri jauki.^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Re, re, ko es tikko uzziimeeju. Vispirms uz papiira, ar telefonu nofotograafeeju, uz kompja uztaisiiju kraasu redukciju, palaboju detaljas, paliidzinaaju liinijas un vuala!
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Viens no maniem darbiem tapa par lineartu un es to izkraasoju
Before: ![]() After: ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
Re, re, ko es tikko uzziimeeju. Vispirms uz papiira, ar telefonu nofotograafeeju, uz kompja uztaisiiju kraasu redukciju, palaboju detaljas, paliidzinaaju liinijas un vuala! ![]() wow... vairāk nav ko piebilst... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Krāsotais būtu okei, bet... Kas pie velna tās par košām krāsām? Laikam pie vainas mana gaume (vai monitors)... Vai varbūt vienkārši ēnas; ja nav kārtīgas ēnas, darbs izskatās daudz košāks. Ēnas uz ādas un svārkiem ir daudz par gaišu. Uz krekla ir okei, bet prasās vēl nedaudz tumšāks ēnojums aizmugurē.
Vēl iesaku uz matiem spīdumu taisīt nevis baltu, bet gan gaišāku brūnu ar pavisam nedaudz balto krāsu atspīduma centrā... Protmas, tās jau tikai manas domas. Bet tā iepriekšējā galva ir laba, jap. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Nu, jaa, man laptopam monis ir taads patumshs, bet eenas taisot es visu skatiijos peec krekla, lai uz taa nebuutu par tumshu un taa kaa visam patumshinaajums bija vienaads (7% vai kkas taads), paareejais sanaaca par gaishu. Par matu spiidumu taisniiba, pats domaaju labot, bet ar psp5 nav tik vienkaarshi un no jauna taisiit negribeejaas
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:36 |