![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Matu spīdums pēdējā darbā ir skaists. Bet tā varētu arī vairāk piestrādāt pie ēnām un b-rounda.
-------------------- (sun)
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Nu, jaa, man laptopam monis ir taads patumshs, bet eenas taisot es visu skatiijos peec krekla, lai uz taa nebuutu par tumshu un taa kaa visam patumshinaajums bija vienaads (7% vai kkas taads), paareejais sanaaca par gaishu. Par matu spiidumu taisniiba, pats domaaju labot, bet ar psp5 nav tik vienkaarshi un no jauna taisiit negribeejaas par ēnām runājot: tikko pamaniiju, ka vinja pati nemet eenu uz zaales... un tonis zaalei attaalinoties kļūst mazaak spilgts... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tie gljuki kkaadi. Teikshu kaa ir, neveltiiju es shitam darbam necik laika - eenas ieguvu ieziimeejot fiksi vajadziigaas vietas un patumshinot, matu atspiiidumu taisiiju vienkaarshi ieziimeejot baltu robainu plekji un uztaisot motion blur un zaale ir zalja kraasa ar pievienotu troksni (noise) un mazu motion blur. Ak, jaa, arii acu kraasu efekts ar motion blur taisits. Haltuura tachu, to jau gan bija jaaredz
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tie gljuki kkaadi. Teikshu kaa ir, neveltiiju es shitam darbam necik laika - eenas ieguvu ieziimeejot fiksi vajadziigaas vietas un patumshinot, matu atspiiidumu taisiiju vienkaarshi ieziimeejot baltu robainu plekji un uztaisot motion blur un zaale ir zalja kraasa ar pievienotu troksni (noise) un mazu motion blur. Ak, jaa, arii acu kraasu efekts ar motion blur taisits. Haltuura tachu, to jau gan bija jaaredz ![]() a citaadi ir Ok... ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Tagad man ir mezhoniiga chupa ar viskautko, ko es neieliku pagaajushonedeelj + veel jaunie darbi, no kuriem viens ir izcils. Bet darishu es taa, ka salikshu divaas tuurees - shodien vecos darbus un riit dabuusiet peedeejos.
Nu tad turieties, te vinji ir: Shie ir 3 ljaundari, kas palikushi skices stadijaa netika Dojo challenge. Pirms 2 nedeeljaam pabeidzu Shis tapa sen Datu struktuuraas Vienkaarshi pameegjinaaju.. --- Es Danzer_g raadiiju dazhas savas tehnikas Pameegjinaaju ar pildspalvu un sapratu, ka nesanaak Danzer_g teica, lai es kautko ar brunjaam uzziimeeju un iznaakums nebija labs Dikti nikns skukjis Vienkaarshi kjetna Ar ziimuljiem kraasots. Mans pirmais meegjinaajums Bilde gan ljoti gaisha, bet centieties saprast Shitaa tapusi aiz garlaiciibas Daudz man veel zarazas, bet salikshu riit veel normaalus darbus un tad veelaak, kad topiks galiigi mirs (pat vairaak kaa shobrid) salikshu veel visaadu krepu un kjeepas Piebildiishu veel, ka daudzi no tiem ziimeejumiem orgjinaali ir stipri mazaaki. Aptuveni var spriest saliidzinot ar paraksta lielumu (tajos ziimeejumos, kuros vinjsh ir un arii tad lielumu var noteikt tikai aptuveni) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
Hm... IMHO, tie ļaunie Tev īpaši nav sanākuši... pakausis liekas vajadzeetu ietilpiigaaks (iedomājies galvaskausu). Toties daudzās sejas, ar pildspalvu zīmētie (paduse neritiiga!) kā arī pēc wc noilgojies bruņjinieks ir Ok. Bet Tavu spēju zīmēt acis vnk apbrīnoju...
This post has been edited by Tenma: Apr 23 2007, 19:10 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man patika vis vairāk tas zīmējums ar mašīnu...tev labi sanāca...pirmais darbs oi oi oi laikam ka pats zini kas tur nav labi.Vot pedējais zimējums tiešām smuka reāla anime meitene.
P.S.-Turpini tadā pašā garā. -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Zinu gan, kas pirmajam par vainu - vinjsh man taada liela kljuuda, nebija domaats nopietnai kritikai, jo tas iespeejams no shiem visiem ir visnepabeigtaakais (ja neskaita tos, kurus es ar Danzer_g ziimeeju) Taads liels nepabeigts kjeepaajums, bet tomeer rosina kautkaadas paardomas - tas priecee
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
Zinu gan, kas pirmajam par vainu - vinjsh man taada liela kljuuda, nebija domaats nopietnai kritikai, jo tas iespeejams no shiem visiem ir visnepabeigtaakais (ja neskaita tos, kurus es ar Danzer_g ziimeeju) Taads liels nepabeigts kjeepaajums, bet tomeer rosina kautkaadas paardomas - tas priecee piedod, bet kā jau minēju, man ne tik ļoti pārdomas, kā uzjautrinājumu ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
jā nu gandrīz visi jaunākie darbi, ir labi (daži ir pat ļoti labi), bet 1... noteikti nav starp labākajiem. smuks ir tas ar mašīnu, seksīga ir tā roka, un vēl smuka ir tā meitene ar krustu kaklā..
manuprāt ļoti izdevušies ir darbi - x3, 5 un 6 un noteikti tā seksīgā roka. uhh... nu vardu sakot tu stipri progresē. (ō jā.. mans teksts nemaz nav tukšs) nu vārdu sakot man labāk patiktu, ja tu vairāk ēnotu, un būtu vairāk foni zīmējumiem ^^ tas viss.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Es neiztureeju un saaku topiku zem sava nevis braalja vaarda, taapeec manuspashus svaigaakos darbus ir iespeeja apskatiit topikaa "Pie baltas lapas apseezhos..."
Protams, pieskatishu arii sho topiku, jo sheit ir pietiekami daudz ko komenteet -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
lol, man patīk tas dikti nikns skukjis.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:11 |