![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 31 2006, 22:20) Ja vinjsh tos ziimeejumus ir noziimeejis, tad es esmu kamielis. Es liidziibu saskatu ar kaadu reaalaas dziives meiteni, ne animee. Nu labi... bet tie pirmie tiešām izskatās... Taču ja tu tā saki... -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Visi ir labi darbi,labak butu ja krasaini....
-------------------- ![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
man ljoti patiik kaa mati uzziimeeti!!!:)
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Mar 31 2006, 20:58) Tavs brālis gadījumā nenozīmē no anime bildītēm? Dažas izskatās kkur redzētas, bet varbūt, protams, vnk līdzīgi... Lol, tev vienkārši skauž, ka viņš tik labi zīmē pozas. D: Bet tā nozīmēts man galīgi neizskatās. Un vispār, ļoti ļoti smuki. Viņam baigi labi sanāk mati. Izskatās ļoti dabīgi... Proti, lielākoties animē mati parasti ir tādi kā saželejoti. Bet te var redzēt, ka pastāv tāda lieta kā zemes pievilkšanās spēks. :3 Steam, man gan liekās, ka tāpat ir labi. o.ō |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Par matiem runaajot - vinjsh smeejaas par matiem manaa ziimeejumaa ar jautaajumu: "Vai tev vienmeer meiteneem mati tikai gar saaniem kriit?" http://otaku.lv/uploads/20060331_960_v1m.PNG
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
he heee... ljoti izskatiigas taas meitenes it iiipashi tajos divos peedeejos. man tie vislabaak patika. Kawais
![]() "runaajot par 1 un 3 ziimeejumu man gribeejaas pateikt, ka tu vareetu palabot vinjas ovaalo zodu, ja protams nabaidiisies un uzdroshinaasies to palabot ar dzeeseni un ziimuli. ![]() par aciim es tev nepiekasiisho, jo man ar patiik lielaas un piemiiliigaas acis, taas padara tavu ziimeejumu piemiiliigaaku hee... ![]() nodod to savam braalim edg! ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nju kopumaa man patiik, bet yumei taisniiba par pirmajiem ziimeejumiem a4eles taadas savaadas...
![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ziimeejumi baigi labi *skauzhskauzh*
![]() ![]() edit: man kaa njuubijam - tavs braalis vispaar ir ieksh otaku? -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu ēnojums ir vienkārši super, par pārējo, tā, bet sejas izskatās plakanas... un kaut kas ar acīm nava kārtībā! ļoti patīk pozas.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Apr 1 2006, 11:19) Tajos pirmajos nemaz nekādas dižās pozas nav. Un galvenokārt runāju par chara seju, galvu... visu galvu... Ai vienalga -------------------- |
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
No pirmaas ziimeejumu porcijas man iipashi iepatikaas, kaa vinjsh kaajas ziimee. Skaisti un iisti. Arii acis (prieks, ka nav klasiskaas anime actinjas) un mati (par to jau citi ir izteikushies) labi padevushies, bet kaajas tomeer uuber alles.
Par otro porciju nav daudz ko piebilst. Vieniigi to, ka ir stipri labaak kaa "tikai 4.,5...,6., ziim. anime stilaa". Apsveicams eenojums un kjermenju proporcijas. Joprojaam sajuusminos par kaajaam. Vinjam laikam labi padodas ne-anime? Kljuudas neskatiijos, slinkums, bet paslaveet gan gribeejaas. Man favoriits ir otraas porcijas otraa meitinja. Vinja pat debeshkjiigi skaista buutu, ja vinjai buutu normaala seja. -------------------- |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Ir jau ir labi nav ko citu pateikt.
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Prieks, ka kaadam patiik. Jakas man tikpat liela maakslinieciskaa izgliitiiba kaa edg...
Tie jakas mani ziimeejumi. Piedodiet ka taadi cietushi, uz vinjiem uudens tika. -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol... Kloķvārpsta... Labs niks. XD
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
![]() Luuk kas tapa datoru arhitekturas lekcijaa. Tika ziimeets peec pasuutiijuma kursabiedra kladee - seja pasuutiijums, augstpapeedenes arii This post has been edited by Klokjvaarpsta: Nov 30 2006, 01:26 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:11 |