![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ir detaļas, kas man patīk, kā ir uzzīmētas, bet dažas tomēr ne visai.
Meitene tā kopumā smuki uzzīmēta. Poza labi izdevusies, pēdas ir superīgas (tas, kas man parasti nesanāk), seja kawaiiga, ā un rokraksts smuks ![]() A kas man nepatīk- tādas diezgan masīvas/vītišķīgas formas viņai. ('',) -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varbūt transvestīts? no offence. seja ir ļoti padevusies, špiļkas arī, bet, saki, vai draugs bija apmierināts ar pasūtījumu?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Vinjam tachu bija vienalga ko es tur ziimeeju, bet beigaas tomeer hesburgeru uzsauca, kjipa pat atalgojumu dabuuju.
Jaa, to, ka formas masiivas ieveeroju, bet nemaaceeju labot. Manos darbos ljoti biezhi vaina ir tieshi kaajaas, paldies, ka ieveerojat, bet pats zinu un ar skumjaam pienjemu, ka ir lietas, kas man nepadodas -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
frii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-November 04 ![]() |
Skaistule ^^
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Piedodiet par bilzhu drausmiigo kvalitaati, tas ir viss, ko speej panaakt 1,3 MPix telefonkameru nozheelojamaa apgaismojumaa
Atradaas viens no maniem pirmajiem ziimeejumiem (sk. topika saakumu) ![]() Shii arii no tiem laikiem ![]() Ziimeeta maajaas, Dziesmu Duelis mani galigi neaizraava ![]() Pat neatceros, kad shitaa tapa ![]() Viss, ko man izdevaas pierakstiit Datu struktuuru lekcijaa ![]() Integreeshana mani galiigi neaizrauj, taapeec es nedaudz izdekoreeju kladi ![]() ![]() Kad tikshu pie skanera, ieskaneeshu, drusku paartaisiishu. Nez ir veerts taisiit savu topiku, tjipa - Mani ziimeejumi vai atstaat kaa ir, uz edg pleciem? This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 15 2007, 08:31 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Topika apakshaa, pameklee, tur ir taada izveelne, kur var atrast "Edit topic title"! Nomaini uz "Klokjvaarpsta ziimee" vtml, un viss rullees.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Nu, nu, ja shitaada fiicha eksistee, tad gribi teikt, ka kursh katrs var da jebkura topika nosaukumu mainiit?? Tev mozh ir taada fiicha, vareetu nomainiit uz - Klokjvaarpsta, ziimulja paveelnieks un dzeeshgumijas vergs
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
exile |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Saprotu ka lielaakaa dala tavu darbu ir fo4eeti ar mobiilo, ta4u pat taadus krapiigus atteelus var diezgan uzlabot ar photoshop paliidziibu --> un jaapguust tik kaut vai viena funkcija adjust brightness/contrast. Savaadaag shaadas miglas bildes gruuti noveerteet.
-------------------- No name superhero
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Nevajag man nekaadus photoshopus atraadot origjinaalbildes, jo:
- tas vairs nebuus roku darbs - neprotu es lietot photoshopu nevienam noluukam - Photoshops drausmiigi rij resursus manam aizveesturiskajam kompiitim, uz kura reizee palaists Bitcomet, DC++ un Firefoxis noziimee 3-5 min gaidiishanas laiku jebkurai darbiibai Kaa jau teicu, sveetdien ieskaneesu, liidz tam kaut ko jaunu buushu uzziimeejis. Nu, nav hau nemaz tik traki, galvenais, ka kontuuras var saprast -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ak, pareizi - shis topiks jau skaitaas uz mana vaarda...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Shodien bija razhiiga diena (patiesiibaa razhiiga bija fizikas lekcija), jo man tapa dazhi jauni darbi, bet kameer nebuushu ticis pie skanera, nepostoshu
Tomeer vienu darbu es nofotograafeeju (mezhoniigi 1,3 MPix) un pameegjinaaju ar datoru izkraasot. Nofotograafeeju, savilku liinijas, saliku layerus (PSP 5.0 kicks ass) un sapratu, ka eenot ir nezheeliigi gruuti. Ziimeejums ir tapis smeljoties iedvesmu un ideju grupas Helloween dziesmaa "King For A Thousand Years" Ar ziimuli 15 minuutees tapushais un paarfotograafeetais un... ![]() ...paartaisiitais, izkorigjeetais un izkraasotais variants ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
uz papiira ziimeetais ir 100% labaaks!
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Nesatraucies taa nav fizika, taa ir matemaatika
![]() Nekaa nezinu par ziimeeshanu un kraasoshanu ar datoru, ar ziimuli labaak sanaak. Galu galaa pirmais meegjinaajums, nekas dizhs arii nevareeja buut. Ceru, ka Kikyou piekritiis kaadu darbu izkraasot, tad varbuut ir ceriibas manus darbus padariit skataamaakus -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pirmajam meiģinajumam - not bad! (man bija 3 reizes sliktak)
Tuttorial nodaļa var atrast visu kas tev var polidzet! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 18:05 |