IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Klokjvaarpsta, zimula pavelnieks un dzesgumijas vergs
Kikyou
post Feb 16 2007, 08:49
Post #46

Kami-sama

Group: Chuunin

QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 15 2007, 23:12) *

Ceru, ka Kikyou piekritiis kaadu darbu izkraasot, tad varbuut ir ceriibas manus darbus padariit skataamaakus

No problem, nākamnedēļ ir projektnedēļa. (Un pat ja nebūtu, es šā vai tā nemācos, tā kā man ir laiks vairāk nekā vajag.) Saliec apmēram krāsas (kas kurā laukumā), un es izkrāsošu.
A tavam izkrāsotajam jau arī nav ne vainas, varbūt vienīgais ēnas par gaišu, bet tas pofigs. Ar zīmuli tik un tā ir labāks.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 18 2007, 22:53
Post #47

Danshaku

From: Riiga

Nu, taa - shonedeelj, aiz-aizvakar, aizvakar un vakar briivajos briizhos nodevos ziimeeshanai un luuk, kas man sanaaca (tai skitaa paaris, kuras biju paarfotograafeejis, nevis skaneejis) Ceru, ka patiik

Paaris skices:
IPB Image

Viens pusotru gadu vecs ziimeejums:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Veltiijums Sonata Arctica dziesmai My Land:
IPB Image
Veltiijums Sonata Arctica dziesmai Draw Me:
IPB Image

Taads neizdevies deemoniskais chuvaks:
IPB Image

Es esot par daudz bildes uploudojis, taapeec turpinu sheit:

Sapratu, ka par maz ir anime bilzhu, kur buutu beibes un mashiinas:
IPB Image
IPB Image

Taads ne visai izdevies darbs par godu otaku.lv:
IPB Image

Kickass beibes ciinjas karstumaa:
IPB Image

Shii bilde komentaarus neprasa:
IPB Image

Jaapiebilst, ka dabaa tie ziimeejumi ir daudz mazaaki!!

--------------------

There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.
-Robert Byrne
+Quote Post
anti
post Feb 18 2007, 22:56
Post #48

Draņķītis

Group: Jounin
From: Latvija, Rīga

Wow, izrādās, ka te pat kāds māk zīmēt.

RESTEKPA!

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Keydan
post Feb 18 2007, 23:18
Post #49

Key-dano

Heh... Ļoti patik. Tev padodas kustibas.
+Quote Post
Kikyou
post Feb 19 2007, 09:56
Post #50

Kami-sama

QUOTE(Klokjvaarpsta @ Feb 18 2007, 21:53) *

IPB Image

Kreile. Tomēr šķiet, ka no šiem ieliktajiem tas ir man vismīļākais.
Ko lai saka, prieks skatīties, tavos zīmējumos ir daudz dzīvības, kaut vai par piemēru pēdējais - acīs tik daudz brīnuma un cerību... Mm. Nice. Gaidīšu nākamos.
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 19 2007, 10:35
Post #51

Danshaku

QUOTE(Kikyou @ Feb 19 2007, 08:56) *

Kreile. Tomēr šķiet, ka no šiem ieliktajiem tas ir man vismīļākais.
Ko lai saka, prieks skatīties, tavos zīmējumos ir daudz dzīvības, kaut vai par piemēru pēdējais - acīs tik daudz brīnuma un cerību... Mm. Nice. Gaidīšu nākamos.

Paldies par komplimentu!
Pats nemaz nebiju ieveerojis, ka kreile, jo jau no pasha saakuma, ziimeejuma viizijaa, planshete vinjai bija labajaa rokaa. Man prieks, ka patiik, ceru, ka tieshi taapeec piekritisi izkraasot.. Es to meiteni iedomaajos taadu ar pagaishiem (gaishi bruuniem vai tumshi blondiem) matiem, gaishaa kleitaa. Tam tipam nenaak praataa nekaadas apgjeerba kraasas, bet bikses vareetu buut zilpeleekas, krekls balts (eenas zilganas), mati melni vai tumshi bruuni. Tie kjiegjelji vareetu buut ljoti gaishi zilganpeleeki. Trakaakais tas, ka manaa viizijaa fonaa vajadzeeja buut saulleektam, bet tas jau laikam noziimee, ka tiem varonjiem sejas buutu par tumshu, bet skaties pati. Es ceru, ka pieliksi darbaa kaut ko no savas fantaazijas un, ja tev taa bilde patiik varbuut tev ir savas ieceres. Ceru uz veiksmiigu sadarbibu wink.gif

This post has been edited by Klokjvaarpsta: Feb 19 2007, 10:35

--------------------

-Robert Byrne
+Quote Post
Kikyou
post Feb 19 2007, 18:15
Post #52

Kami-sama

Šis ir rezultāts pēc piecu ar pusi stundu krāsošanas un vienas datora uzkāršanās.
IPB Image
Man veicās... *sigh*
+Quote Post
edg
post Feb 19 2007, 18:16
Post #53

limpene grauž aknas

From: PM

Tavam pashkraasotajam ziimeejumam ir divi truukumi, viens no kuriem viegli labojams, otrs - gruuti. Bildi vajag saglabaat normaalaa kvalitaatee, lai nebuutu kropljojumi, kurus terminvalodaa sauc par "artifaktiem" - kluchaini gljuki kraasu robezhvietaas. Tas ir viegli labojams, kaa noproti. Otras truukums ir - tu nemaaki eenot uz datora. Kaut kaa diivaini esi to dariijis, taa kaa n00bs kaut kaads.

No peedeejaam "Kickass beibes ciinjas karstumaa" owns visas paareejaas biggrin.gif

P.S. Kikyou, taadeelj man darbaa ir reflekss peec katra treshaa teikuma spiest Ctrl+S. Liidziigi daros arii, kad kaut ko ziimeeju. Un ik peec katra milestone sasniegshanas (skice gatava, izeenots koks utml) bilde tiek saglabaata ar citiem failu vaardiem. Bet vispaar, atsuuti to .psd failu, paskatiishos, vai nav kaut kas glaabjams. Bet cik netaa skatos, ceriiba ir tuvu nullei.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kikyou
post Feb 19 2007, 18:29
Post #54

Kami-sama

Tā jau es arī parasti daru, bet šoreiz, kā jau īsti attapīgs cilvēks, izlēmu ticēt savai kastei un iegrābos. Ā un, reku fails.
+Quote Post
kahi
post Feb 19 2007, 19:41
Post #55

Hakushaku

From: cradle of filth

kikyou mīļākajā bildē tomēr saskatu nevainīgu, ar zīmuli parādītu fu*k you, bet varbūt kļūdos. un sēdošā meitene visiem ieliek kloķi.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 19 2007, 20:47
Post #56

Danshaku

QUOTE(edg @ Feb 19 2007, 17:16) *

Tavam pashkraasotajam ziimeejumam ir divi truukumi, viens no kuriem viegli labojams, otrs - gruuti. Bildi vajag saglabaat normaalaa kvalitaatee, lai nebuutu kropljojumi, kurus terminvalodaa sauc par "artifaktiem" - kluchaini gljuki kraasu robezhvietaas. Tas ir viegli labojams, kaa noproti. Otras truukums ir - tu nemaaki eenot uz datora. Kaut kaa diivaini esi to dariijis, taa kaa n00bs kaut kaads.

Ir man gan bmp gan psp (ar visiem layeriem) formaataa, bet negribeeju ar saviem suudiem piedrazot serveri un uztaisiiju standarta jpg. Gribi teikt, ka tev ir baigaa veelme redzeet to zemee nosviesto laiku?? Es neesu radiits kraasoshanai, man tas ne patiik, ne izdodas. Lai saprastu par ko iet runa sk. topika aprakstu

Shausmiigi skumji, ka tev, Kikyou, nesanaaca sad.gif Bet Meerfija likumi kaa zinaams gruutaak kaa fizikas likumi apgaazhami un taa bija jaanotiek, tomeer ceru uz edg skilliem labot failus
Turu iikshkjus, jo shasmiigi gribas redzeet rezultaatu

P.S. Tas nebija domaats F zhests, bet kaa ja iistaa maakslaa (yeah, right!) katram savs. Un veel - piedodiet par neizpratni, tomeer iisti nesaprotu, kas tajaa Draw Me bildee iisti ir labaaks? Varbuut pieraadaas fakts, ka svariigaakais ir uzmaniiba detaljaam un fons (kuru skjiet bus jaasaak iekljaut ziimeejumos)? Shinii gadiijumaa fons pats par sevi, jo tur jau tikai debesis

--------------------

-Robert Byrne
+Quote Post
Dead Star
post Feb 19 2007, 21:07
Post #57

Shishaku

From: the other side of the Gate

Apzinos,ka nepateikšu neko jaunu,bet tomēr..
zīmējumi tavi ir bez jebkādām liekām detaļām,nav kaut kas ķēpāts,švīkāts,patiesībā tik vienkāršs,un ir labi tā kā ir,es apbrīnoju tevi par māku uzzīmēt smuki un ne-kropli kustībā :>
+Quote Post
edg
post Feb 19 2007, 21:47
Post #58

limpene grauž aknas

From: PM

Standarta jpg arii bija jaataisa, tikai labaakaa kvalitaatee.
"Draw me" Kikyou, atljaushos mineet, ir tiiri gaumes lieta. Ne no maakslinieciskaa, bet no saturiskaa.
Sorry, Kikyou failu nevar atjaunot. Tur no 4mb praktiski viss ir nulles baiti. 2kb normaalu datu, no kuras nav nekaa noderiiga.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Kikyou
post Feb 20 2007, 09:58
Post #59

Kami-sama

Tā jau likās. Nu ko tur daudz, šodien, tikko no skolas atvilkšos, sākšu vēlreiz.
(Un te mēs bērni redzam, ka krāsošana cilvēkam izstrādā dzelžainu pacietību, spēju nepadoties un mieru. Ok, pietiks sevi slavēt, projektnedēļa sauc.)

This post has been edited by Kikyou: Feb 20 2007, 10:02
+Quote Post
Klokjvaarpsta
post Feb 20 2007, 10:17
Post #60

Danshaku

Bail pat iedomaaties cik gruuti tiem, kuriem veselas animes jaakraaso, diendienaa simtiem, mozh tuukstoshiem ziimeejumu. Luuk, nepamaniitie varonji gluzhi kaa glaabshanas dienesti

Interesanti, kaa kompim izdevaas noglabaat tikai pusi faila? Kaa vinjam vispaar ir izdevies kautkaadu failu uztaisiit huh.gif

--------------------

-Robert Byrne
+Quote Post

10 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:36