![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es arii saakumaa briiniijos par to failu, bet droshi vien psp, lai nesamaisiitos pats savos gljukos, failu saakumaa aizpilda ar nulleem, taadeejaadi garanteejot, ka peec tam nemeegjinaas sakropljotu rezultaatu atveert un nokaarties. Liiku roku ietiishana dvieliitii, taa teikt. Un ieveero, ka 2kb nav puse no 4mb!
Ja tu kraaso simtiem ziimeejumu dienaa, esi vellaa bagaats. http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...st&p=100540 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Es arii saakumaa briiniijos par to failu, bet droshi vien psp, lai nesamaisiitos pats savos gljukos, failu saakumaa aizpilda ar nulleem, taadeejaadi garanteejot, ka peec tam nemeegjinaas sakropljotu rezultaatu atveert un nokaarties. Liiku roku ietiishana dvieliitii, taa teikt. Un ieveero, ka 2kb nav puse no 4mb! Ja tu kraaso simtiem ziimeejumu dienaa, esi vellaa bagaats. http://otaku.lv/index.php?s=&showtopic...st&p=100540 Sorry par manu tuvredziibu, domas iet pa priekshu aciim za to nepamaniiju, ka tikai 2 kb. Tas gan saprotams, ka proga radiija konkreetaa formaata failu, bet vienkaarshi neaizpildiija Kas kraaso simtiem ziimeejumu dienaa? Es nee. Da, es nezinu, kaa reaali kraaso animes, bet skaidrs, ka nav joka lieta, ja tev kau vai kaadas 2 minuutes no seerijas jaaizkraaso. Tas ir vienkaarshi slimi un, tagad jau diez vai, bet agraak tachu to veel ar roku dariija. Pat redzot, ka ar nekaadaam dizhajaam eenoshanaam vinji tur agraak nenodarbojaas, vienalga smagi. Iedomaajieties, iespeejams ir cilveeki, kam anime nepatiik, bet darbs ar to vien saistiits, jo vinji cauraam dienaam kraaso animaaciju un peec tam rezhisors izdomaa to izgriezt. AARGH! -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Protams neaizmirsīsim, ka tiem cilvēkiem par to attiecīgi piķo un pie tā strādā nevis viens vai divi, bet gan vesela kaudze cilvēku. :3
Anyway!... ![]() Nevarēju saprast, vai viņam tas krekls iebāzts biksēs, vai tās ir tikai vīles, izvēlējos otro variantu, iespējams, izgāzos. XD This post has been edited by Kikyou: Feb 20 2007, 20:30 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
![]() Pat rakstot shito postu nevareeju attureeties reizes 8 paskatities uz tavu darbu. Es shito postu saaku rakstiit pirms 5 minuuteem Man nebija nekaadu tik specifisku ieceru, bet tu esi piepildiijusi visas manas pasham nezinaamaas ieceres. Par to kreklu, ja godiigi, man pasham nebija iisti saprashana, ko esmu uzziimeejis. Tagad taa izskatas peec jakas un pat labaak nekaa es jebkad buutu veeleejies. Tu vienkaarshi esi enjgjelis Arigato! (*klanaas liidz zemei) -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hihī. :3 Centos.
Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Zini, iistaa maaksliniece jau tagad esi tu un es buushu prieciigs par jebkuru izkraasotu skici. (*Klokjvaarpsta veel tagad leekaa apkaart par sho darbu) Bet, ja driikst luugt, es ljoti veeleetoos redzeet izkraasotu to peedeejo, seedosho meiteni ar tumshi bruuniem matiem, gaishu kreklinju un nedauzd tumshaakiem svaarcinjeim. Nezinu vai tas ir labaakais variants, jo mans istabas biedrs teica, ka vajagot kaut ko melnu ar sarkanu (melnus matus, sarkanu kreklinju?) Ja piekriiti, izmanto attachmenta bildi, jo taa ir labaakaa kvalitaatee, un ceru, ka pamaniisi, ka iskataas itkaa zem kreisaas rokas muguras liinija ietu uz aughu, bet patiesiibaa buutu jaaiet drusku sliipi pa kreisi (kaa zemaak), kjipa tur ir triis nevis divas matu liinijas. Bmp versijaa varbuut labaak redzams. Fonu gan nespeeju iedomaaties, bet jau atkal ceru uz tavaam iecereem.
Bet veel nesteidzies, gribu uzzinaat vismaz veel vienu viedokli par kraasaam. Cilveeki, luudzu paliidziet kaadaas kraasaas vajadzeetu kraasot sho meiteni (sk. attachmentu) Attached File(s) ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Es domaaju ka vajadzeetu galvu (taada resna paraak
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Galvai pietiktu, ja izlabotu bishki zoda liiniju un par kruutiim runaajot, gaumes lieta, man piemeeram neshkjiet, ka vinjas dizhi lielas buutu un vinjai ljoti labi piestaav. Katraa zinjaa man taadu iespeeju (labot, tas ir) nav, jo nav skanera pa rokai.
Varbuut ir ieteikumi, kuru citu ziimeejumu vajadzeetu izkraasot? -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hihī. :3 Centos. Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Hihī. :3 Centos. Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. ![]() ![]() Īsi un skaidri - nē. Manus krāsojumus dabū tikai, tā teikt, izredzētie, respektīvi, cilvēki, ar kuriem man ir daudz maz labas attiecības un kuru skices es pati gribu krāsot. Manis pēc vari domāt, ka esmu iedomīga maita, kurai baigi žēl izkrāsot kaut ko, bet man nav īsti iekšā vairākas stundas čakarēties ar zīmējumu, kurš man ir pilnīgi paralēli. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Neomuliigi palika lasot, diezgan skarbi.
Zini, Kikyou, ko es izdomaaju, tieshi kaa jau tu te rakstiji, izkraaso vienkaarshi kaadreiz kautko no maniem darbiem, kas pashai piekjeras, savaadaak jau nekas labs ar nesanaaks. Un man buus stimuls ziimeet un skaneet, un, ja reiz man paveiksies un kaads ziimeejums tev iepatiksies, tad PM par kraasaam. Nav shonedeelj vairs laika neko ziimeet, bet pa briivdienaam uzziimeeshu kaut ko ar pienaaciigu fonu kaut arii zinu, ka ziimeet kaut ko detalizeetu uz kaut kaa dtalizeeta ir naaviigi gruuts un preciizs darbs, naaksies pacensties, jo shkjiet, ka tieshi to pieprasa ljauzhu masas. Nu, vismaz buus iemesls atcereeties perspektiivas ziimeeshanu -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
patrenējies zīmēt tikai sejas un facial expressions. tas ir vājākais punkts. cik labas ir kustības, tik daudz mīnusi sejās. taču tas ir ātri labojams, redzot, cik veiksmīgi ir izdevušās pozas/drēbes, par to nav šaubu.
-------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Tur nu tev taisniiba, sejas nekad neesmu maaceejis ziimeet - ne anatomiski pareizaas ne animee, bet animee noteikti sanaak labaak.
Apskatiiju atkal taas bildes un izdomaaju, ka taa meitene, kas atbalstiijusi galvu rokaa izskataas, ka slimo ar kaadu ar atpaliciibu saistiitu slimiibu pie tam veel rada iespaidu, ka vinja tikko buutu noraavusies ar pannu pa deninjiem. Un tas viss tikai taapeec, ka es vienmeer saaku ar konceptu nemaz nezinaadams, kas beigaas sanaaks ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kikyou |
![]()
|
Neomuliigi palika lasot, diezgan skarbi. Zini, Kikyou, ko es izdomaaju, tieshi kaa jau tu te rakstiji, izkraaso vienkaarshi kaadreiz kautko no maniem darbiem, kas pashai piekjeras, savaadaak jau nekas labs ar nesanaaks. Un man buus stimuls ziimeet un skaneet, un, ja reiz man paveiksies un kaads ziimeejums tev iepatiksies, tad PM par kraasaam. Meh, iespējams nedaudz pāršāvu pār strīpu, šodien viegli slikts garastāvoklis, jo šitādā temperatūrā mūs divas stundas pa ārpusi dzenāja un es kā īsta muļķe biju nepareizos zābakus uzvilkusi. Vai arī varbūt vienkārši tas, ka sāk piepildīties tas, no kā es baidījos - ka mani sāktu visi bakstīt eeeuuu izkrāso šito izkrāso to un tad vai nu man būtu tā kā ēzelim jāpārstrādājās, vai arī jāatšuj un tad visi uz mani lamātos. Slikts rezultāts abos gadījumos. Don't worry, taviem darbiem man vienmēr motivācija atradīsies. :3 This post has been edited by Kikyou: Feb 21 2007, 20:10 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Arigato gozaimasu! (vtml)
![]() Taatad, lai izvairiitos no nevajadziigas uzmaniibas un cilveeku uzmaaciigaas domas, ka tev taads globaals projekts kraasot pa labi pa kreisi, ejam andergraundaa un ja nu kas, ja kaads interesants ziimeejums vai/un vajadziigi labojumi, kurus labpraat veikshu, ja tas vienkaarsho vai uzlabo tavu veikumu, tad tikai PM. Jaasaak jau domaat, ko pa briivdienaam ziimeet. Yoosh! -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:35 |