![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Eu, eu eu, ko jūs man te showu maitājat?!
Man riktīgi ptīk vērot kā kikyou veic kopdarbus ar kādu, iznākums vinmēr ir neparasts un negaidīts. ^w^ Tā kā nemaz neiedomājieties man te šovu samaitāt, nekāda undergrounda...>.< zīmējusm man makten iet pie sirds, tik nedaudz pirkstinji nejauki, bet tas uz pirmo acu uzmetienu nekriit acees. soo.. keep up the good work ^.^ Sižetisms ir cool... i cant do that... ;_; ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hihī. :3 Centos. Esmu ar mieru vēl kaut kad kaut ko izkrāsot. Tev ir ļoti tīras skices, tā kā nav īpaši jāpiepūlās līnijas velkot, šitajam 20 minūtes vien uz līnijām aizgāja. ![]() ![]() Īsi un skaidri - nē. Manus krāsojumus dabū tikai, tā teikt, izredzētie, respektīvi, cilvēki, ar kuriem man ir daudz maz labas attiecības un kuru skices es pati gribu krāsot. Manis pēc vari domāt, ka esmu iedomīga maita, kurai baigi žēl izkrāsot kaut ko, bet man nav īsti iekšā vairākas stundas čakarēties ar zīmējumu, kurš man ir pilnīgi paralēli. nesatraucies, puuku nemetu. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Sho man ir doma pieteikt jaunajam Dojo challenge par ljaunaa teela ziimeeshanu
Shim ideja ienaaca praataa veerojot reaalu meiteni tramvaja pieturaa, kjipa taa poza no turienes. Taa nu es njeemu un uzskiceeju, skiceeju ilgaak nekaa parasti, jo iepatikaas This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 4 2007, 23:59 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tavs ļaunais tēls riktīgi kjūtīgs, tāds bishounen-like. Rokas skaistas, gandrīz kā sievietei ^.^ tomēr manu nelielu kļūdiņu viņa labajā rokā, pāreja no īkšķa uz plaukstu ir nedaudz, ne tāda. Ribas gan viņam riktiigi jokainas :B
Man arī patīk skicēšana,tikai kakjis liekas paaraak deformed-style (vienvārdsakot vairāk uz anime). Fascinējoši,a cilvēks var uzreiz pārslēgties uz anime-style redzējumu. (Man liekas, kaķis vienkārši paspēja aiztīties... :3) Vispār smux bilzjux < - augstākais novērtējums draugiem.lv bilžu vērtēšanā. :3 -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Njaa, mani senchi arii teica, ka tas ljaunais ir taads piemiiliigs un driizaak nedaudz padumjsh un apjucis, nu, bet arii vinji teica, ka vinjsh taads galiigi ne peec slepkavas...
Tajaa otrajaa kakja ziimeeshana aiznjeema tikpat cik to durvju, taapeec nevar iipashi piesieties, es vienkaarshi domaaju, ka kakjis buutu labs objekts, uz ko vinjai skatiities. Katraa zinjaa tas otrais ir krutaakais, jo ir vienkaarshs, pat prosts un za to kruts ![]() This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 5 2007, 00:15 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
norm ziimejumi, man veel patiktos, ja tie buutu mazlietinj coraldraw vai photoshop apstraadaati
![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
norm ziimejumi, man veel patiktos, ja tie buutu mazlietinj coraldraw vai photoshop apstraadaati ![]() Neprotu ne vienu, ne otru, kaa topika aprakstaa teikts - ziimulja paveelnieks... ![]() Ak, jaa, tu Tigra teici, ka ar ribaam arr kautkas nav ritiigi, bet taas speciaali taadas disnej-multeniskas, man saistaas ar speeli Monkey Island, bet nu tas jau nav svariigi This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 5 2007, 01:13 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Hm... tas ljaunais tieshaam paaraak piemiiliigs. izskataas peec puikas, kas siikajam braalim rotalju ieroci nospeeris un tagad slaistaas ar to rokaa...
![]() ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jautaajums ir - ko tu domaa ar "aptraadaat photoshop"? Kas vainas skicei, kaada taa ir?
Es paspeeleejos ap seju, re ku: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
U, jopcik, popcik, edg, tev ir izdevies, izcili izdevies. Shito gan vareetu pieteikt Dojo speelei kaa muusu kopdarbu.
Acis man neizdevaas un es negribeeju labot (nebija arii laika, uz autobusu bija jaaskrien), uzacis man pat neienaaca praataa tik ljoti izliekt, tas kruti. Arii shauraakas redz, ka vajadzeeja. Mutei gan es shitaadu variantu biju jau ziimeejis, bet nepiestaaveeja. Nu, shim variantam piestaav. Naakamreiz jau ziimeejot prasiishu tev padomu -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Tigra2 |
![]()
|
Tagad izskatās ļaunāks... :3 Uzacis dara brīnumus,ne? pievērtāki plakstiņi....
Monkey island... tā šķiet redzēts... tad jau viss okei. >.< p.s. Tāds jautājums... kas tur rakstīts? kfraujs 04.03.07 ? -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
p.s. Tāds jautājums... kas tur rakstīts? kfraujs 04.03.07 ? Paraksts - KIrmejs un apakshaa datums 03.04.07 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kaa topika aprakstaa teikts - ziimulja paveelnieks... ![]() ![]() tie divi peedeejie taadi jociigi tas dzeks galliigi neietilpst launaa teela lomaa... taa meitene nu ko lai saka, poza ir crap, bet ja jau vinja tur taa bija nostaajusies, tad neko... This post has been edited by Cowkiller: Mar 5 2007, 21:53 -------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
tu ssac piesleegties pe resnaam tantinaam?
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 5 2007, 22:57 -------------------- what does it mean?
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vispaar taadas transformaacijas ar photosviestu ir vieglaak par vieglu. Filter->Liquify un tur var smeereeties liidz nelabi paliek. Rau, kaa Christina Ricci animizeejas:
![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |