![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
ja tu esi ziimulja paveelnieks tad sanaak ka esmu dievs! ![]() tie divi peedeejie taadi jociigi tas dzeks galliigi neietilpst launaa teela lomaa... taa meitene nu ko lai saka, poza ir crap, bet ja jau vinja tur taa bija nostaajusies, tad neko... U, bljaaviens, topika apraksts noraada uz to, ka es lietoju tikai ziimuli, bet nekas, gan reiz arii tu sapratisi kaa darbojas netieshaas noraades Jaa, meitenes poza tik tieshaam ir tuvinaata tam kaa vinja staaveeja, bet, ja vinja buutu staaveejusi kaa visiem ierasts redzeet tad man ne praataa nebuutu ienaacis to ziimeet, jo es to pat neieveerotu Un par to dzheku atkaartoshos - apzinos, ka vinjsh ir taads miiliigs un tik tieshaam kaa ar uudenspistoli rokaa, bet vinjsh bija PAREDZEETS ljaunais un neviens ieskaitot mani vinjaa nesaskata ljaunumu, taapeec, paldies, zinu edg, tavus skillus nevar tik vienkaarshi noraksturot, i mean, kur pie velna tu rauj idejas un kaapeec (for f.ck sakes) tu izveeleejies Christinu Ricci? ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man patīk tas ļoti ļaunais tēls ..... viņš ir cute(bet ļauns arī tu nesatraucies)... resnā bāba gan nē.... XD bet pārvērtības ar kristīnu vispar kewl, ko lai saka ^^
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Dranzer_g |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
un kaa jums patiik mans darbinjs ??? centos cik nu speeju - bet nezinu - dadzas lietas itkaa jaapilnveido ![]() ![]() ![]() hihiiiii..... -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Man sitaads concept art stilinsh ljoti patiik
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
kaapeec (for f.ck sakes) tu izveeleejies Christinu Ricci? ![]() Bils Geitss nebija pietiekami fotogeens ![]() Es, serveri instaleejot, garos restartu laikus kaveeju, skatoties photoshop tutorial videos. Vienaa no tiem raadiija, kaa shitaadas lietas dara. Visu noshpikoju, nekaadu savu ideju. Acis tur taisiija. Smaida "tikai tev" panaakshanu arii raadiija kaa vieniigo shii tuulja praktisko pielietojumu. Tas ir tad, kad lielaas klases bildees viens sadomaa nesmaidiit. Muusdienu pasaulee tevi piespiediis smaidiit ![]() P.S. Savu origjinaalo ideju (bildi) es turpinaaju taisiit vakar. Tagad tur ir ieguldiits jau kaadas 10h, un saak paraadiities kraasas ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Danzer_g, zinot tevi tu diezgan normaali ziimee, no malas toch nevar pateikt. Iesaku taisiit savu topiku galerijaas, ziimee tu pietiekami labi
Bet nu par tavu ziimeejumu - pasha koncepts vai no kaut kurienes njemts? Vienkaarshi piestraadaats detaljaam, un tas efekts ar melno un zilo kraasu taads interesants. Iesaku pieteikties Dojo speeles peedeejam challendzham Un par to ljhaunumu ziimeejot to dzheku - man ir tieksme ziimeejot iedomaaties varonja raksturu, kas reaali neizpauzhas uz aaru, taa it kaa es viens to cilveeku paziitu, bet jums paliek tikai pirmais iespaids, kas ne vienmeer ir patiess kaa shinii gadijumaa, kuraa jums shkjietami jaukais chaliitis patiesiibaa ir vaajpraatiigs maniaks (varbuut vajadzeeja shkjeersaam paari jaukajai sejinjai kaadu asins shalti?) Lai saprastu kaa es iedomaajos to shkjietami pieklaajiigo un jauko vaajpraati, iesaku noskatiities Hannibal: Rising Starp citu par to "resno tanti" - apskatiet galvas izmeeru un aptveriet proporcijas, njemot veeraa kurtkas pufiigumu, un sapratiisiet ka taa ir vienkaarshi nedaudz galjiiga meitene This post has been edited by Klokjvaarpsta: Mar 6 2007, 19:55 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
ziimeejuma personaazs ir 100% manis izdomaats - nekur taadu neatradiisiet. agraak es vnk paarziimeeju dazaadus 4uakus, bet nesen saaku pats izdomaat.
p.s. stas 4uaks tika uzziimeets uz liiniju klades malas(datu struktuuru lekcijas laikaa) taapeeec arii vins nepaaraak labs. un tevi par tevi klokjvarpsta : par tevi no malas ari nevar pateikt ka tik labi ziimee ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Vispaar taadas transformaacijas ar photosviestu ir vieglaak par vieglu. Filter->Liquify un tur var smeereeties liidz nelabi paliek. Rau, kaa Christina Ricci animizeejas: ![]() ![]() ![]() a gimp arī ir kāds līdzīgs instruments? -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Un par to ljhaunumu ziimeejot to dzheku - man ir tieksme ziimeejot iedomaaties varonja raksturu, kas reaali neizpauzhas uz aaru, taa it kaa es viens to cilveeku paziitu, bet jums paliek tikai pirmais iespaids, kas ne vienmeer ir patiess kaa shinii gadijumaa, kuraa jums shkjietami jaukais chaliitis patiesiibaa ir vaajpraatiigs maniaks (varbuut vajadzeeja shkjeersaam paari jaukajai sejinjai kaadu asins shalti?) Lai saprastu kaa es iedomaajos to shkjietami pieklaajiigo un jauko vaajpraati, iesaku noskatiities Hannibal: Rising Hm... ideāls ļaunais: Dorian Grey... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Alinjsh (vai kaada cita njamma) no manis naakoshajaa otaku tusaa tam, kursh manaa vaajpraasha ziimeejumaa (tajaa ar to labsirdiigo dzheku
![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Shkiet ka jau atradu
![]() -------------------- No name superhero
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Alinjsh (vai kaada cita njamma) no manis naakoshajaa otaku tusaa tam, kursh manaa vaajpraasha ziimeejumaa (tajaa ar to labsirdiigo dzheku ![]() Seši pirksti kreisajai rokai? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
Alinjsh (vai kaada cita njamma) no manis naakoshajaa otaku tusaa tam, kursh manaa vaajpraasha ziimeejumaa (tajaa ar to labsirdiigo dzheku ![]() Seši pirksti kreisajai rokai? Apsveicu, anti, ko man uz tusu nopirkt? Un, exile, par kaajaam - nav jau gan divas kreisaas. Vienam vecaakam ziimeejumam bija divas labaas, bet tas tika izlabots. Par centiibu vari konfekti dabuut ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:22 |