IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

21 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Daile, edg maaksla!
rebel
post Feb 2 2006, 01:30
Post #121

Shishaku

Group: Chuunin
From: artifical life

XD saliidzinaajums ar monu lizu tieshi vietaa!

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Feb 11 2006, 17:00
Post #122

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Nebija, ko dariit
image

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post Feb 11 2006, 17:05
Post #123

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

ziimeeji ilgaak par minuuti? XD
+Quote Post
edg
post Feb 11 2006, 21:54
Post #124

limpene grauž aknas

Daudz ilgaak. Uzziimee kaadreiz pats taadu un tad runaa.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Aven
post Feb 11 2006, 22:42
Post #125

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Labs edg, tiesham labs!
A tu negribi naakamreiz pameegjinaat ar animegaakiem matiem? buutu labaak! tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Feb 12 2006, 00:13
Post #126

Kami-sama

QUOTE(edg @ Feb 11 2006, 21:54)
*

ir dariits. Zem minuutes biggrin.gif Uz 2kP implementeetaa painta, nevis taa advanceetaa kas XP. Tapeec arii runaaju.
+Quote Post
Aven
post Feb 12 2006, 00:21
Post #127

Kaigan īpašums

nu tad paraadi kas iznaaca, un tad spriediisim!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Feb 12 2006, 01:06
Post #128

Kami-sama

QUOTE(Aven @ Feb 12 2006, 00:21)
nu tad paraadi kas iznaaca, un tad spriediisim!
*

piedod, es savus suudiigaakos un nekam nederiigos ziimeejumus izmetu. It iipashi ja tie ir paintaa. Un besides, man nav ne mazaakaas veelmes izraadiities. Man ir savs darbs, savi hobiji, un starp tiem noteikti nav tieksme darbus, kuri nav vizuaali baudaami izraadiit kaa maakslu :S

Edg, neuztver to uz sevi, tavi darbi ir izklaideejoshi smile.gif
+Quote Post
Aven
post Feb 12 2006, 01:11
Post #129

Kaigan īpašums

A varbuut tu melo ka uztaisiiji taadu darbu aatraak par minuuti, un ja arii buutu tad netik kvalitatiivi kaa edg! Edg rulee! Vinja darbi supper!
Jaa tie izklaidee bet labaa noziimee! Man visvairaak paiik komikss par Mucu

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Feb 12 2006, 11:08
Post #130

Kami-sama

QUOTE(Aven @ Feb 12 2006, 00:11)
A varbuut tu melo ka uztaisiiji taadu darbu aatraak par minuuti, un ja arii buutu tad netik kvalitatiivi kaa edg!
*

Beidz kasīties. XD

P.S. edg, pēdējais rullz!
+Quote Post
Aven
post Feb 12 2006, 11:51
Post #131

Kaigan īpašums

Nu labi labi..

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Feb 12 2006, 16:02
Post #132

limpene grauž aknas

QUOTE(Sigfa @ Feb 11 2006, 23:13)
QUOTE(edg @ Feb 11 2006, 21:54)
*

ir dariits. Zem minuutes biggrin.gif Uz 2kP implementeetaa painta, nevis taa advanceetaa kas XP. Tapeec arii runaaju.
*

Nu, tad tu esi monstrs. Man aizgaaja vismaz 10 minuutes. Saakumaa viss bija shkjiibs - mati, acis, rokas, kakls... Bet tad viss tika korigjeets un chakareets, balstoties uz manis pasha un citu cilveeku padomiem, liidz tika ieguuts kaut kas taads, kur 3 sekunzhu laikaa aciis nekriit kropliibas. Ak, jaa - man ir liecinieki, kas to var apstiprinaat tongue.gif

Btw, kas XP paintaa ir taads, kas nav 2k paintaa vai 98 paintaa? Man vinji visi liekas vienaadi.

P.S. Aven, luudzu, apdomaa algoritmam padodamos parametrus: talants(vizuaalaas izteeles speeja, speeja laiciigi pamaniit kljuudas, speeja novilkt ar peli taisnu liiniju, ...), darbs:(laiks,koncentreeshanaas,...),pieredze(pavadiitais laiks, atminja, ziimeeshanas riika paarzinaashana, ...), iedvesma(garastaavoklis, sakairinaata vizuaalaa domaashana, idejas, ...) un veel. Visai daudz vai ne? Ir tik daudz lietu, kas ietekmee to, cik aatri un/vai kvalitatiivi cilveeks ziimees. Tu nezini kaa Sigfa ziimee, bet iespeejams vinjsh owno mani vairumaa no tiem. Un kaapeec gan nee? Man no taa sliktaak nepaliek.

--------------------
+Quote Post
edg
post Feb 22 2006, 23:20
Post #133

limpene grauž aknas

Pienaak taadas dienas, kad relitaate grauzh aciis un tu redzi, ka neesi ne baigi gudrs, ne baigi radoshs, un tad tevi veel dazhi labi nenjem par pilnu un neliekas ne zinis, kad tu gribi uz sliedeem paguleet un paarnjem arii citas ar besi raksturojamas sajuutas, kas parasti uznaak sesijas laikaa, un pie taa visa tev veel saap galva, kaut zini, ka neko taa nav izdomaajusi, un viss besii un gribas lamaaties, un taa neesmu juties ljoti, ljoti sen, un liekas, ka viss buus labaak, ja uzziimees kaadu ziimeejumu, bet nekas nav labaak un gribas guleet, un shis ir visai pagarsh teikums, un tad es sevi meegjinu maaniit ar to, ka man vismaz ir laba sirds, kas nav tiesa, ka man ir labs raksturs, kas nav tiesa, un tad es atduros pret sienu, jo vairaak nav idejas, ar ko es buutu labaaks, kas man ljautu iistenot savus meerkjus, un tad varbuut tomeer man ir kaut kas labs raksturaa un galvenais, ka ir meerkji pashi par sevi, ka tie vispaar ir, un, ja tu shitik taali esi izlasiijis, tev noteikti jaaiet aarsteeties, jo normaals cilveeks nespeej uzmaniibu tik ilgi notureet uz tik liela bulshita, bet riit buus jauna diena un atkal vareeshu sevi maaniit ar kaut ko, piemeeram, ka neviens psihiatrs neko nejeedz un es esmu labaaks par sevi un viss ir labaaks, un optimisms ir laba lieta, bet shodien tas nav, taapeec ir jaaiet guleet, un, ja kaads shitik taalu ir izlasiijis, tad vinjam pilniigi nopietni jaaiet par psihologu straadaat, ja var speet iztureet tik daudz murgojuma, kas patiesiibaa ir spams, bet es veiksmiigi aizbildinaashu savu spamu ar to, ka tas apraksta bildi, kas seko peec shii spama, bet patiesiibaa taa nebuus taisniiba, un tajaa bildee ir tikai kaut kas ko es gribu, lai kaads cilveeks apskataas un zina, kaa es juutos, kad mani ignoree un ljauj guleet uz sliedeem un viss, kam buutu jaabuut un jaaeksistee, pazuud, izgaist un neeksistee. Un nee, es neparodeeju depresiivus cilveekus, es taads tieshaam esmu, kaut tam neticeetu pat cilveeks, kas mani paziist vislabaak par visiem. Un, jaa es sevi apkaunoju ar sho postu, bet vienalga nedzeesiishu, lai tas buutu par atgaadinaajumu man pasham, pie kaa var novest nespeeja kontroleet savu pashapmaanu.
image

--------------------
+Quote Post
edg
post Mar 19 2006, 19:13
Post #134

limpene grauž aknas

image

--------------------
+Quote Post
Niks
post Mar 19 2006, 19:50
Post #135

Lira member

Paint? Izskatās kā ar zīmuli skicēts. Jebkurā gadījumā sugoi.
+Quote Post

21 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 16:12